IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

PumppiPerjantai 06.09.2013 20:46

Antakaas ku kerron teille vähä pumpista brahs & brahettes

Ja teille ketkä ei tiiä mikä pumppi on, ette selvästi oo revittyi, pumppi on se tila jossa sun lihakses on treenin aikana pumppaantunu täytee verta ja saanu ne paisumaa ku erektios olevan kyrvän ja saa ne näyttää isommilta.
Pumppi on se tila jossa moni alottelija mirraa "megahaukkareitaa" peilin edes treenin aikana.
However se veri liukenee sun linnun lihaksistas pari tuntii treenin jälkee ja näytät taas siimalt.

Vaik pumppi on kropan huijaamist, illuusioo, siin hyvää on se et se näyttää sun next level super saiyan moodin, sun seuraavan voimatasos jonka pystyt saavuttaa kurinalaisel treenaamisel.

We're all gonna make it brah <3

Siin siis pumpist, mut mitä tää blogi varsinaisesti koskee, on niit sad cunttei ketkä paskoo aina housunsa täytee verta ku näkee jonku itteensä esteettisemmäs kuosis olevan sick cuntin, joka on ottanu SALILLA ITSESTÄÄN KUVAN OMFG?!

"muuten hyvä mut pumpis"
"pumppi :D"
"äijä on pumpis"
etc.

Tottakai ollaan pumpis?
Ei malleikaa herätetä aamuviidelt, juoteta letkul perseen kautta kahvei ja sit catwalkille ilman et ne on käyny sadan eri Marko Bjurströmin kaut, jotka tekee niist aivan eri ihmisen.
Sillon ku halutaa edustaa, sillon laitetaa vähä ajatust mukaa, eikä vaa napata kameraa ja räpsästä itsestään alaviistost kuvaa sillee et nenäkarvotus näkyy kuvatekstil "täs mä vaa", mut sitähä te ette tiedä keil on 150 eri kuvakulmast otettuu kuvaa Rihannast ku kävitte sen keikal tai mökkireissult 42 kuvaa kivestä jonka löysitte koska se näyttää iha sydämelt ":D"
Sama koskee pumppia. True, kotioloissa ei näytetä samalt ku salil, mut se on silti kaikki suhteutettua.
Täs esimerkki: mun profiilikuva on salil, eli "Pumpis" otettu ja jos se tekee siit epämirrattavan, by all means voit ottaa itestäski kuvan pumpis ja sit verrata pääsetkö lähellekkää mun gainssei vaik oot ihan yhtä pumpis... koska se ero on yhtä suuri vapaa-ajallaki, jolloin ei olla pumpissa. u mad bro?

Vaan kehitysvammaset läskit ottaa itsestää kuvii himas ja ajattelee et se on ainut oikee tapa saada rispektii koska sillon ku kroppas on normaalitilassa, sillon näkyy true gainssit.
Pumpis näkyvät gainssit on ihan yhtä legittei gainssei ku rentoutunees tilas. Eri asia jos kaikki näyttäis salil samalt, sillon vois sanoo "muuten hyvä mut pumppi", mut guess what ne kaikki fitnessmiehet- ja naiset ketä mirraatte on 90% ajasta pumpissa niistä kuvist joita näette. Plus et niihin on viel heitetty vauvaöljyt sun muut lisäks.

Jos haluu edes yrittää näyttää hyvältä, kuvii on otettava kymmenii vaik posettais jokases samal taval, koska myöhemmin ku lisäät ne koneelle, huomaat mikroskooppisii eroi kuten silmies asento on vähä erilainen ja abrakadabra se näyttää heti sentin esteettisemmält "tällä kuvalla tulee vaaginaa". Taustaki täytyy aina tarkistaa. Ku haluut ottaa tisseistäs kuvan kurdei ja yläastepoikii varten, sen kaiken huomion täytyy keskittyy niihin tisseihin. Homma menee vituiks siin vaihees ku taustal näkyy jättimäinen lohikäärmedildo tai mitää muuta huomiot herättävää, jolloin sun tissesit tulee toissijanen asia. Ja sitä sä et missään nimessä halua.
Mut ku liikun tääl gallerias ja selailen teidän kuvii, tuntuu silt ettei oo pienintäkää vaivannäköö jaksettu nähä kuvan ottamisee, pelkästää spontaani self-shot hetken mielijohteesta. Varsinki jätkien kohal törmään epäesteettisiin kuviin, joka johtuu siit et "miehen ei kuulu näyttää hyvältä. Miehen kuuluu juoda kaljaa ja käyttäytyy ku eläin"

Pumpist viel sen verran et teidän ketkä käytte salil, kuuluis tietää ettei se ero pumpin ja regulaaritilan välil edes oo niin suuri. Lähinnä vaa kädet näyttää isommilt, mut keskikroppa tai jalat pysyy lähes samana.

Te jotka väheksytte pumpin aikana napattui kuvii varmaa sanotte myös: "sain pilluu mut sitä ei laskettu koska kyrpä oli pumpis :D Löysänä oisin päässy neitsyydest"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.