IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
8.11.2006
Tilastot
Käyntejä: 3581 (1.7.2008 alkaen)
Koko
47 jäsentä
Tyttöjä: 28 (60 %)
Poikia: 19 (40 %)
Keski-ikä
28,4 vuotta
Otos: 30 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,5 vuotta

Jäsenet (47)

Maasu86paukapmaarrillyn^^MiRaNdANuhina81sarah26[L]indaSau-sauhurricanealpi74_jonnuska_Butterfly78rupsukkaylvalii7NoAirnoangel
« Uudemmat - Vanhemmat »
Mistähän sitä alottas. Alotetaan vaikka sosiologiasta. Oon tässä jääny miettimään sitä ajatusta, että sosiologi on ärsyttävä muukalainen, joka kyseenalaistaa itsestäänselvyydet. Kuvaa aika hyvin mua. Monesti hakeudun tilaiteisiin, jossa kyseenalaistan vallitsevan käsityksen. Joskus käsitys on jopa niin vahva, että keskustelusta tulee vaan ihan järjetön flame war. Otetaan "urani" alkuvaiheilta vaikka homot. Homous nyt on jo tällä kokemuksella vähän turhan lepsu aihe, mutta voi sitä settiä mitä siitäkin on saanu niskaansa. Esim. "ooks sä joku homo ku noin puolustat niitä!?!1".

Sitä on näissä keskusteluissa tai "keskusteluissa" oppinut paljon yleisiä piirteitä ihmisistä. Kun aihe on liian arka tai muuten henkilöllä sattuu olemaan käsitys jonka mukaan maailmassa on vain yksi totuus, se oma totuus, niin homma menee aika plörinäks. Pahinta on taistella yksin monia vastaan jolloin homma menee vaan entistä sekavammaks ja tyhmyys tiivistyy. Jotenkin ihmiset nääs kuvittelee, että kun he kavereidensa kanssa on tästä asiasta samaa mieltä, niin se tekee hommasta yleisen absoluuttisen totuuden.

Pian päästäänkin sit siihen henkilökohtaisuuksiin. Minun mielenterveyttäni, seksuaalista suuntaumustani tai järkeäni epäillään. Trolliksi ja provoksi leimaaminen on myös yleistä, sillä eihän nyt tuollaisen näkemyksen esittäjä voi olla normaali täysjärkinen kunnioitettava ihminen. On helpompi leimata toinen pahaksi tai vialliseksi, kuin joutua kyseenalaistamaan oma näkemyksensä.

Yleinen piirre tässä on myös se, että oikeasti keskustelun osapuolet ei ymmärrä toisiaan. Keskustelijat luulevat puhuvansa samasta asiasta, mutta todellisuudessa molemmilla on täysin erilaiset mielikuvat siitä mistä puhutaan. Toiselle homo on ihan normaali ihminen ja toiselle limainen sammakko jolta suihkuaa helvetin tulet perseestä. Yritä nyt siinä selittää toiselle että joo homot on kuule ihan mukavia, kokeilisit joskus.

Tämä ei ole tietenkää syy siihen miksi ei kannattais yrittää. Jos osapuolet ovat tarpeeksi keskustelutaitoisia, niin vaikeistakin aiheista saa kyllä kehitystä aikaan. Lisäksi on hyvä muistaa, että ihmisillä saattaa tiedon prosessointi kestää huomattavan pitkään, eikä prosessori toimi välttämättä täydellä teholla, kun on kiire raivota siitä miten henkisesti vajaa toinen on.

Tässä nyt siis myös kritiikkiä kaikille. Itse olen kova itsekriitikko ja koitan jatkuvasti kyseenalaistaa omat näkemykseni. Jotenkin kuvittelen olevani sitten parempi ihminen, kun en olekkaan totaalisesti väärässä, vaan olen jo ehtinyt etukäteen eliminoimaan pahimmat harhakäsitykseni. Muistakaa siis muutkin kyseenalaistaa vallitsevat käsityksenne. Vähintäänkin kunnioittakaa myös niitä, joiden näkemys poikkeaa omastanne. Nekin ovat ihan tavallisia ihmisiä, jotka painivat olemassaolon tarkoitusten, syyssateiden ja Suomen olemattoman jalkapallomenestyksen aiheuttamissa murheiden syövereissä. Vastustajalla on helppo nähdä sarvet ja pukinparta, mutta ne ovat oikeasti vaan teidän oman mielenne tuottamia harhoja.

Lopuksi vielä provolista niille kaikille jotka haluavat tuntea maailman vihan päällään (tai jos haluaa haastaa omia käsityksiään).

-Sano kristitylle että homot on jees (täytyy tosin olla kyllä aika natsi jos vielä tuosta vetää herneen nenään)
-Sano vihervassarille poikkipuolinen sana maahanmuutosta (toimi paremmin ennen jytkyä)
-sano kelle tahansa että huumeet on laillistettava (täytyy olla aika professori jos ei tuon jälkeen pidä sua kajahtaneena)
-sano feministille että seksi ei vaadi aina suullista sopimusta (voi kenties toimia paremmissakin piireissä)
-sano feministille, että ovat unohtaneet miehet (tästä tuskin kovin suurta sotaa saa aikaseks)
-ota selvää mitä pedofilia oikeasti tarkoittaa ja mene sen jälkeen huutelemaan, ettei alaikäisiä teinityttöjä katteleva mies välttämättä ole pedofiili (tämän jälkeen todennäköisesti kaikki pitää sua pedofiilina)
-sano kelle tahansa lemmikkieläimen omistajalle, että eläimiin sekaantuja ei välttämättä satuta eläintä (tämä on varmaa pedofiili keskustelun ohella toinen paras keino saada leima otsaan. toimii lähes poikkeuksetta, paitsi karjatilan omistajien kaa;)

Nyt vaan kyseenalaistamaan annettuja uskomuksia. Muistakaa vaan sit et jos huutelette mielipiteitänne, niin saatatte saada myös kritiikkiä osaksenne. Elämä vaatii norsun nahan ja kingkong ballsit.

-Peace out <3

https://www.youtube.com/results?search_query=trilogia+ranteet+auki

PEDOANKKAPEDOFIILIVAROITUS!Luonut: PEDOANKKASunnuntai 21.10.2012 01:54

samueeeeeee

Tästä linkistä myös näkee tämän tyypin naaman
Varokaa hyvät ihmiset tuota tyyppiä! Paljastui pedoksi! Katos ku osasin juonitella niin hyvin että tän tyypin salaisuus paljastui Tällä tyypillä kiinnostukset kohdistuu mun ikästen lisäks alle 16-vuotiaisiin, jotka eivät ole suojaikärajaa ylittäneet. Yrittää etsiä tämän ikäisistä seuraa. Ensimmäisissä vaiheissa ehdottaapi koko ajat "voitasko me seukata?", "haluutko mun kaa ulos kahville?" jne. Mutta myöhemmässä vaiheessa (tai mistäpä sen tietää jos alussakin) voi kysyä että haluatko seksiä. Pyörii luultavasti enimmäkseen Facebookissa, jonka linkitin tähän IRC-Galleria-profiilin lisäksi.

Lol_lol94lol, nauran teille !Luonut: Lol_lol94Perjantai 11.06.2010 07:42

haha, säälin teikäläisiä. Kyl jokanen varmaan ite sit tietää jos on aihetta, on hei aika säällittävää tollanen ..
Ahdistelu -.-" Vihaan tollasii kaksnaamasia paskoja, jotka ei saa pillua irl ja ahdistelee pikkulapsii netis :/
ei voi sanoo muutaku huoh ..... tekis mieli pyyhkii teijät kaikki maalman kartalta saatana^

_ampukaa_jo_ittenne_

manueNaiset :C niin vaikeitaLuonut: manueKeskiviikko 03.03.2010 06:33

Olli: "Naisen g-piste se on kans yks arvotus ei tiedä mitä nappulaa pitää painaa että nainen kirkasee."

Minä: "Yleensä sitä nuorinta"

Olli: "HYI VITTU!"
Jukolan alueella nähty mies / miehiä jahtaamassa lapsia,ihan kotiovelle juossu perässä . Poliisi etsii piiunaista paketti autoa jolla mies / miehet liikkuvat ! PISTÄ VIESTIÄ ETEENÄIN,TÄMÄ EI OLE MIKÄÄN PILA !!!
Suomi on oikeusvaltio, eikö niin?

Itä-Suomen hovioikeus on (jälleen) muuttanut lievän raiskaustuomion (jälleen) ehdolliseksi. Tekijänä oli (jälleen) poliisimies, joka (jälleen) raiskasi alaikäisen tytön.

Mieleeni tulee parin vuoden takainen hotellikeissi, jossa kaksi reilu viisikymppistä poliisimiestä olivat tanssittaneet kahta alaikäistä tyttöä, siskoksi jotka olivat mummonsa kanssa kylpylälomalla. Sitten mummo oli hukannut tytöt. Vähän ajan kuluttua pikkusisko juoksi mummon luokse ja kertoi että poliisisedät olivat vieneet heidät huoneeseensa, jossa sisko oli vielä vessassa toisen poliisin kanssa.

Karkuun päässyt tyttö luultavasti pelasti isosiskonsa, jonka toinen poliisesta oli lukinnut kanssaan vessaan. Vessassa ollut poliisi oli ensin yrittänyt saada penistään tytön sisälle, mutta tämä oli tilanteessa liian tiukka. Tämän jälkeen poliisisetä jatkoi tytön painostamisella suihinottoon.

Tytöt selvisivät poliisien kynsistä, ja samoin mukavat poliisisedät luonnollisesti selvisivät naurettavilla tuomioilla.

Itä-Suomen hovioikeus on aiemminkin erikoistunut lieviin raiskaustuomioihin, joista ei joudu edes kivensisään, ja lieventäviksi asianhaaroiksi luetaan jos henkilö on hyvä jätkä, käy päivätöissä, hänellä on (ilmeisesti oikeanlaisia) ystäviä eikä aiempaa rikostaustaa, kuten myös se jos teko ei kestänyt kauaa ja saatiin suoritetuksi ainoastaan lievää väkivaltaa käyttäen.

Miten olisi ratkaisu jossa Itä-Suomen hovioikeuden päättäviin tahoihin kohdistuisi lievä erottaminen joka saatettaisiin aikaan nopeasti ja vain lievää väkivaltaa käyttäen? Miten olisi että nämä mukavat poliisiherrasmiehet siirtyisivät kivensisään reippaaseen fyysiseen työhön?

Tottakai näin ei tapahdu. Sitäpaitsi, Suomen vankilat ovat tätä nykyä mukavuuslaitoksia, joissa vaan pelataan playstationilla, on omat kirjastot ja kuntosalit, katsellaan omia lempi tv-sarjoja vapaana arkihuolista. Opiskellaan jopa tohtoriksi.

Ei semmoinen ole todellinen vankila. Nykyjärjestelmässä yhteiskunta kustantaa näille mulkvisteille omaa aikaa ja mahdollisuuden kehittää itseään rauhassa ilman yhteiskunnan paineita, tehdä vaikka uusia suunnitelmia siiten vapaalle päästyään. Vapaan liikkumisen evääminen on ainoa rangaistus edes niille jotka Suomen mukavuuslaitoksiin joutuvat/pääsevät. Koska olen nykyään kauhea fasisti, minusta olisi hyvinkin kohtuulista kuohia pedofiilit, joiden elämän intohimona on tuhota puolustuskyvyttömien pikkulasten elämiä, samoin raiskauksenuusijat. Ulkomaiden kansalaiset jotka moiseen syyllistyvät voisi palauttaa kotimaihinsa tuomioitaan istumaan. Somalian, Eestin ja Venäjän vankilat kun tuskin ovat Suomen pullasorsaruokintavankeinhoitolaitoksen kaltaisia hoitokoteja. Suomesta kipataan jo ydinjätteetkin Venäjälle, miksei siis muutkin jätteet? Tulisi varmasti paljon halvemmaksi maksaa Venäjän valtiolle suomalaisen ihmissaastan vastaanootamisesta kuin elättää ja helliä näitä vuosikausia kotimaisissa vankiloissa, minne ainakin jotkut raiskaajistakin vielä nykyään onneksi päätyvät.

Oslon vuonossa olevalla saarella sijaitseva avovankila on lukemani mukaan tuottanut hyviä tuloksia, siellä eletään mahdollisimman normaalia elämää, opetellaan ottamaan vastuuta hoitamalla omia maaplänttejään ja kotieläimiään. Tämä varmasti soveltuukin tietyntyyppisille vangeille. Toisille parempi sijoituskohde olisi Vorkutan reippailuleiri pohjoisella Uralilla.
Mies piti koulutyttöä seksiorjanaan erämökissä
6.2.2009 17:02

Kemi-Tornion käräjäoikeus antoi perjantaina tuomion vakavista alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista.

Tuomittu, vuonna 1979 syntynyt mies houkutteli vuoden 2007 elokuussa 14-vuotiaan tytön kaksi kertaa mukaansa. Houkuttelu tapahtui puhelimessa luodun valehenkilöllisyyden avulla.

Kummallakin kerralla mies piti tyttöä vankinaan noin kahden vuorokauden ajan. Mies muun muassa sitoi tytön ja kuljetti tätä autossaan tytön ollessa alaston tai pelkkään huppariin puettu sekä piti tyttöä teljettynä eräkämppään. Mies raiskasi tytön useita kertoja ja uhkaili lisäksi tappamisella.

Ensimmäisen yön tyttö oli yksinään eräkämpässä, jonne mies oli hänet teljennyt. Tuomittu vei tytön vaatteet mukanaan jättäen tälle vain makuupussin. Toisen yön mies vietti tytön kanssa toisessa metsäkämpässä.

Toisen viikonlopun aikana tyttö ja vastaaja yöpyivät metsäkämpässä ja miehen sukulaisen tyhjillään olleessa talossa.

Vapaudenriistojen aikana mies raiskasi tytön puukolla uhkaamalla useita kertoja. Mies pakotti tytön sellaisiin seksuaalisiin tekoihin, joita käräjäoikeus piti olosuhteet ja tytön iän huomioon ottaen erityisen nöyryyttävinä.Tekoihin kuului tytön valokuvaaminen.

Vastaaja kertoi ensimmäisen raiskauksen jälkeen tytölle, että hänen täytyi tappaa tyttö. Hän talutti tytön metsään ja ryhtyi kuristamaan tätä, kunnes muutti mielensä ja lupasi, että tyttö sai pitää henkensä "niin kauan kuin jaksoi kävellä."

Myöhemmin hän lupasi päästää tytön kotiin, jos tyttö lupaisi olla kertomatta tapahtumista. Mies uhkasi noutaa tytön uudestaan jos tämä kertoisi, ja tuolloin tyttö ei enää palaisi.

Toisella kerralla tytön vanhemmat tekivät poliisille katoamisilmoituksen tytön jäätyä pois koulusta. Kun mies sai tietää poliisin etsivän häntä, hän vei tytön yöllä kotinsa lähettyville ja jatkoi itse pakoaan vielä noin vuorokauden ajan. Pakomatkan aikana hän syyllistyi kahteen moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen, varkauteen ja vahingontekoon.

Pitkän takaa-ajon jälkeen mies saatiin pysäytettyä piikkimatolla.

Käräjäoikeus arvioi, että tapahtumien ja uhkailun vuoksi tyttö ei uskaltanut kertoa asiasta vanhemmilleen ensimmäisen kerran jälkeen eikä myöskään paeta toisen vankeutensa aikana, vaikka siihen olisi ollut tilaisuuksia.

Poliisitutkinnan aikana vastaajan käyttämältä tietokoneelta oli löydetty sille tallennettuna ollut, löytöhetkellä deletoitu tiedosto, jonka sisältönä oli ollut seitsemänsataa lapsipornokuvaa.

Kemi-Tornion käräjäoikeus tuomitsi perjantaina miehen neljän vuoden kahden kuukauden vankeusrangaistukseen. Tuomittu velvoitettiin maksamaan asianomistajalle korvauksia eri rikosten aiheuttamista kärsimyksistä yhteensä 29 000 euroa.

Tuomio tuli kahdesta törkeästä vapaudenriistosta, pahoinpitelystä, kahdesta törkeästä raiskauksesta, kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta sekä viidestä muusta rikoksesta.

Vapaalta jalalta vastannut mies määrättiin heti vangittavaksi ja hänet passitettiin Oulun vankilaan.
ja tuollanen hullu ollaan vielä joskus päästämäsä vapaaksikki! ja vielä parin vuoden sisään.
Voi Elämä!

sapezinnOletteko ajatelleet asiaa?Luonut: sapezinnLauantai 27.09.2008 16:50

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200809278337019_ul.shtml

Hyväksytkö pedofiliasta tuomittujen pakkokastraation? 95% "Kyllä"

Vai, että kouluammuskelijat on sekasin?

Tuula Tuulipuku:
-"Kyllä on hulluja noi kouluammuskelijat, kun tappavat toisia ihmisiä, eikö ne tajua, että se on väärin? Tuollaiset hullut pitäisi pistää sähkötuoliin!"

Sapezinn:
-"Mitä mieltä olet pedofiileistä?"

Tuula Tuulipuku:
-"Pedofiili, missä?!?!?! Revitään sen kivekset irti saatana!"

Tee kastraatio myös itelles, ettei sukus jatku. Liian suuri riski, että sun lapsistas tulee idiootteja.
« Uudemmat - Vanhemmat »