IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
16.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 386 (1.7.2008 alkaen)
Koko
23 jäsentä
Tyttöjä: 10 (44 %)
Poikia: 13 (56 %)
Keski-ikä
30,2 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,5 vuotta

Jäsenet (23)

KippyZaNTtu88EnskuaaaTheRealHifkFanhizaatiinu-liinu[KumiKeijo]DaMassivekatastrofi_evo90TanJoNaTiMöH-Painija-Idax_ObzuLaToya^^
« Uudemmat -

PEDOANKKAPEDOFIILIVAROITUS!Luonut: PEDOANKKASunnuntai 21.10.2012 01:54

samueeeeeee

Tästä linkistä myös näkee tämän tyypin naaman
Varokaa hyvät ihmiset tuota tyyppiä! Paljastui pedoksi! Katos ku osasin juonitella niin hyvin että tän tyypin salaisuus paljastui Tällä tyypillä kiinnostukset kohdistuu mun ikästen lisäks alle 16-vuotiaisiin, jotka eivät ole suojaikärajaa ylittäneet. Yrittää etsiä tämän ikäisistä seuraa. Ensimmäisissä vaiheissa ehdottaapi koko ajat "voitasko me seukata?", "haluutko mun kaa ulos kahville?" jne. Mutta myöhemmässä vaiheessa (tai mistäpä sen tietää jos alussakin) voi kysyä että haluatko seksiä. Pyörii luultavasti enimmäkseen Facebookissa, jonka linkitin tähän IRC-Galleria-profiilin lisäksi.

huorapoikafuuuuuLuonut: huorapoikaTiistai 25.05.2010 00:31

miksi miksi? D:


ja nyt ne kaikki ihkut menee ja ostaa sen ja mun pää halkee. must tulee natsi seuraavaa conii. telotan kaikki kuro cossaajat, koska julistan ne juutalaisiks

MasterToolRikos ja rangaistusLuonut: MasterToolTiistai 20.04.2010 14:02

Oman Tiura-meatpuppetin saa eduskuntaan 20 000 eurolla, pienestä räksyttävästä Pekkarinen-elinkeinoministeristä joutuu maksamaan 15 000 euroa ja oman varhaisdementtisen pääministeri Vanhasen saa kymppitonnilla samoin kuin pikkuvanhan valtiovarainministeri Kataisen. Hyvä, nyt on hinnat asetettu poliitikoillekin.

Jos unohdetaan se, kuinka keskustan puoluetoimisto eli symbioosissa Kehittyvien Maakuntien Suomi Ry:n kanssa, joka syyti pimeää vaalirahaa keskustan lisäksi erityisesti kokoomukselle ja ilmeisesti myös muutamille SDP:n edustajille ja kysytään pelkästään kuinka on mahdollista että tiettävästi ja todistetusti talousrikollisen vetämältä Suomisoffa/Tokmanni/Ideaparkki-äijätiimiltä lahjuksia vastaanottavat ministerit ja kansanedustajat jatkavat tyytyväisinä viroissaan ja valehtelevat niin kauan kuin mahdollista? Miten olisi lahjuksia ottaneiden johtajien erottaminen + lahjusrahojen takavarikointi?

Toinen hyvävelijärjestö, joka kaipaisi asettamista maallisen rikosoikeuden eteen on katolinen kirkko. Kaikki tiedetyt ja todistetut pedofiilitapaukset ja pedofiilien suojelijat, myös paavi itse, tulisi tuoda normaalin maallisen oikeuden eteen vastaamaan rikoksistaan lapsia kohtaan. Minusta kohtuullista olisi vankeusrangaistukset pedofiilipapeille ja korvaukset näiden palkkapussista kaikille uhreilleen. Ja jos nyt sattuu niin, että yksi pappi on käyttänyt vaikka viittäkymmentä hoiviinsa suotua pikkupoikaa seksuaalisesti hyväkseen ja korvausmäärä ylittää hänen maksukykynsä ja varallisuutensa, niin tämä on tietysti pelkästään oikein petopappia kohtaan, ja tällöin kirkko voisi raottaa kirstuaan pappiensa uhreille.

manueNaiset :C niin vaikeitaLuonut: manueKeskiviikko 03.03.2010 06:33

Olli: "Naisen g-piste se on kans yks arvotus ei tiedä mitä nappulaa pitää painaa että nainen kirkasee."

Minä: "Yleensä sitä nuorinta"

Olli: "HYI VITTU!"

JO0NAannin kauniit sanatLuonut: JO0NATiistai 25.08.2009 15:15

TOLLANEN PEELLÄ ALKAVA EDOFIILI!!!!!!!!!!!!!!

almmmaklamydia - kosketus.Luonut: almmmaTiistai 04.08.2009 23:46

:<
Nii että "tänne" Porii vaa kaikki pedofiilit/raiskarit, lisää mainetta yms :
)

Kiitoskiitos, miestä odotellessa voisi vaikka hakee haulikon
http://keskustelu.suomi24.fi/node/8323209
LUKEKAA STN MITÄ VITTUA!!!!!!11

Sen kerra ku mä ton nään vittu asun just tarkallee samassa paikassa mihi toi muutta, mä tuomitte se omakätsiesti kuolemaa saatana jso ei mee jakeluu tollane kuuluu vamnkilaa ja taitaa olla akalla päässä vikaa kun ton turkkihomon kanssa on yhesssä!!! HYI VITTUUU!
tappakaa se :)

NOi turkkialiset aina ekan ahdistelemas stn viettomii pikkutyttöjä perkele niitäki tääl o iha liikaa ja ysk vitu pedofiili lisää vittu hyi stna.
MICHAEL JACKSON KUOLI!! XDXDXDXDXDXDDXDXDXDXD GJ!! :):):):):):) JÄTKÄ EI OSANNU LAULAA :) HYVÄ ET SIIT PÄÄSTII EROO!!!! xdxdxdxdxddxdXDXDXDXDXD


« Uudemmat -