IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
19.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 10 116 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 20
Koko
450 jäsentä
Tyttöjä: 301 (67 %)
Poikia: 149 (33 %)
Keski-ikä
36,9 vuotta
Otos: 301 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,7 vuotta
Ylläpitäjä
msk

Jäsenet (450)

Somerocker86susieqtoneAmerest_Millis_Mickey_RREISKA_TUURISTEpistemeNoitaneitoMissC_Murmelimur|mir-va|\J\GlennyMurfLorendaurkkipurkki
« Uudemmat -

SorinKouluturvaa huijausLuonut: SorinTiistai 16.06.2015 01:41

Minulle soitti mielyttävä naisihminen ja pyysi tukea koulukiusauksen vastaiselle tukitoiminnalle. Sovimme puhelimessa summasta ja että summa maksettaisiin kahdessa erässä. 15.6.2015 lasku saapui kouluturvaa lehden 1/2015 kera. Tällöin minulle paljastui huijaus. Järjestötoimintaa paljon seuranneena tunnistin huijauksen merkit. Hyväntekeväisyys huijaus oli verhottu lehti-tilaukseksi. Laskuun oli kirjattu päivämääräksi 6.6.2015 vaikka lasku saapui perille vasta kovin myöhään. Eräpäiväksi oli merkitty 20.6.2015 ilmeisesti tarkoituksena, ettei huijauksen uhri ehtisi reagoida huijaukseen muuta kuin peloissaan maksamalla laskun. Lisäpelotteena 5e myöhästymismaksu ja 8% viivästyskorko. Näin ei toimisi mikään rehellinen hyväntekeväisyysjärjestö. Edes mikään rehellinen kaupallinen toimija ei toimisi näin. Laitettuna asiakaspalveluun sähköpostia minulle ilmoitettiin, että minun tulisi omakustanteisesti palauttaa lehti heille postitse, jotta tilaus voitaisiin kirjata peruutetuksi. Ehdotukseeni palauttaa lehti henkilökohtaisesti nettisivuilla ilmoitettuun toimituksen osoitteeseen ei reagoitu millään tavalla. Ylen jutusta selviää syykin tähän, sillä ilmeisesti kyseisessä osoitteessa ei tuon nimistä toimitusta ole olemassakaan. Tulen suorittamaan omatoimisia tutkimuksia ja raportoimaan miten parhaiten toimia kun tulee kyseisen tahon huijaamaksi.

Miten Suomessa ihmisten huijaaminen onnistuu ja kuinka yhteiskunta suojaa jäseniään huijauksilta. Tuleeko laki suojelemaan huijaria vai huijattuja?

EDIT 16.6.2015
Kuluttajaviranomaisen neuvo on noudattaa firman palautusehtoja, sillä lain mukaisesti tälläisessä tapauksessa palautus on suoritettava asiakkaan omakustanteisesti. Tärkeää on säilyttää palautuskuitti todisteena palautuksesta. Nyt siis toimitettu lehti on palautettu firman omien palautusehtojen mukaisesti ja todisteet tallessa. Toivottavasti tämä on tällä selvä.

EDIT 8.7.2015
Päivitys tilanteeseen. Kukaan ei ollut odotetusti käynyt noutamassa postitse palauttamaani lehteä. Lähettivät vaan uuden laskun. Kyllä ihme että jaksavat. Kaikkensa yrittävät että palautus ois mahdotonta ja sitten jos se nyt kuitenkin sit maksais ton laskun.

EDIT 10.7.2015
Kirjattu kirjeeni on palautunut minulle koska kukaan ei ollut käynyt noutamassa sitä. Kuluttajasuojaviranomainen soitti minulle tänään ja kertoi että he ovat saaneet KT-kustannuksen poistamaan kaikki maksuni. Toivottavasti tämä on viimein tässä :)
Meidän luokalla ei kukaan halua ymmärtää. Me eroamme osa katkerina, osa iloisina, osa pirstaleina ja osa vihaisina. Me eroamme, koska me aloitamme uuden elämän uudessa maailmassa, jonka pitäisi olla parempi. Parempi, uskovatko kaikki siihen? Vaikeaa se on jos lähti luokalta pirstaleina, katkerina tai vihaisina. Kaikkien tie meidän luokalla ei ollut huono, mutta joidenkin oli. Sielu on kaunis sana, mutta onko se oikealla paikalla vai onko se toiselta puolelta musta ja toiselta valkoinen. Valkoinenkin on mustavalkoinen. Kenelläkään se ei ole valkoinen eikä kokomustaa ole, mutta joku omaa sellaisen jonka valkoinen ei näy. Jos tuo valkoinen näkyisi paremmin olisi meillä parempi maailma.

Minä kuulun ryhmään joka eroaa sydän pirstaleina. Sitä ei voi mikään taika voi korjata, anteeksi pitäisi antaa. Kukaan ei kysy voiko. Me puhumme pahoja sanoja ja jätämme yksin. Mutta jos tuntuu että on se joka jätetään yksin? Olenko itse syyllinen, jos kauan sitten kaikki meni väärin. Joku sanoo että on valhe jos saa traumoja omista tekemisistään ja pistää ne toisen syyksi. Miksi on katkera jonkun ihmisen poistumisesta vaikka ihminen on paha ja ei erityisen läheinen.

Minun pitäisi antaa anteeksi, mutta en voi, vielä. Kukaan ei puutu mihinkään vaikka siitä kertoisi. Anteeksiannossa ja -pyynnössä ei ole oikeita tunteita mukana. Miksi koko luokka vihaa yhden takia yhtä ja jättää tämän? Siihen ei kukaan puutu vaikka siitä puhutaan. Kukaan ei kysy miltä minusta tuntuu. Hän sanoo että minä olen syy kaikkeen. Se on epäsuora tapa. Opettajat ehkä puhuvat asiaa mutta ei tiedä miltä tuntuu olla yksin. Eivät sanomiset auta. Kenelläkään ei ole aikaa perehtyä asioihin.

Kysymykset ovat vaikeita, mutta jos ne sattuvat kohdalle on vaikeaa. Tunteet minulla ovat katkeria ja sydän on pirstaleina vaikka se ei näy. Sanat satuttavat ja jäävät loppuelämäksi mieleen. Mutta jos tapaan heidät uudelleen joskus haluaisin nähdä ovatko he muuttuneet.

Uudessa maailmassa on mahdollisuus, mutta se ei paikkaa sydämen kulmaa ja menneisyyttä. Tekstissä ehkä kuvastuu katkeruus mutta sitä tunnen.

Toivottavasti tämä auttaa ymmärtämään minua. Jotkut meidän luokalla ovat hiljaisia hyväksyjiä, useimmat. Puolustajaa ei ole. Jotkut elävät toisessa maailmassa kun oikeassa tapahtuu pahaa jota he näkevät. Tällainen on esim. sielu sanan ahkera käyttäjä pieni muusikon alku. Hän ei tosin ole parhaita ystäviäni niin kuin eivät muutkaan. Ehkä uudessa maailmassa menee paremmin.

Hanna-Kaisa 27. huhtikuuta 2007

Tässä on itse kirjoittamani novellin tapainen kertomus tunteistani vaikeista ajoista joita kohtasin menneisyydessäni alkuperäisessä asussaan. Osasin kirjoittaa niin kauniisti silloin… I had to grow up so fast. Tee itse tulkintasi aukkoihin. A story of being bullied. Voisin oikeastaan lukea tämän ääneen kun tapaan heidät taas… jos tapaan.

Tomodachi^-^Kuunteleva kaveriLuonut: Tomodachi^-^Torstai 18.10.2012 14:59

Jos jollakulla on on olo, että on yksin, masentunut eikä ympärillä ole ketään jolle avautua. Olisi helpointa avautua sellaiselle, joka ei tunne. Saada uusi ystävä. Joku, joka välillä kyselee, miten menee ja tsemppaa, että kyllä se siitä. Et ole yksin tässä maailmassa. Voit silloin ottaa aina yhteyttä minuun.

Tiedän, millaista on olla yksin, kun ei ole ketään, kelle puhua. Vaikka ympärillä olisi oikeasti liuta ihmisiä, ei ole juuri sitä oikeaa, joka osaisi auttaa. Miten helppoa on puhua jollekin, jota ei oikeasti tunne. Miten tyydyttävää on löytää ystävä joka kyselee kuulumisia.

Jokainen ansaitsee ystävän.

TUNTURI_SOPULIasiaa c:Luonut: TUNTURI_SOPULITiistai 04.09.2012 22:23

TUNTURI_SOPULI[Ei aihetta]Luonut: TUNTURI_SOPULILauantai 18.08.2012 20:54

Kuinka selitämme lapsillemme ja lapsenlapsillemme mitä kiusaaminen on? Eräs opettaja New Yorkissa teki seuraavasti luokalleen. Hän pyysi heitä tekemään seuraavan harjoituksen: Lapset saivat kukin oman paperiarkkinsa. Sitten heitä pyydettiin rypistämään se mytyksi, polkemaan ja lyömään sitä, mutta ei kuitenkaan repimään paloiksi. Sen jälkeen hän pyysi lapsia oikaisemaan paperin ja katsomaan, kuinka likainen ja täynnä jälkiä ja taitteita paperiarkki oli. Sitten lapset käskettiin pyytämään anteeksi paperilta. ”Nuo jäljet eivät milloinkaan häviä, vaikka kuinka yrität poistaa niitä. Se on samaa, mitä kiusaaja tekee muille. Vaikka hän pyytää anteeksi jälkikäteen, arvet eivät ikinä häviä.” Lasten ilmeet kertoivat, että sanomalla oli toivottu reaktio.

Kopioi tämä, jos vastustat kiusaamista!
Kuuntelin tätä joskus ala-asteella koulukiusattuna kakarana ja mietiskelin että pääsenköhän mun synkässä elämässä ikinä sen vertaa eteenpäin että uskallan nostaa pääni ja ryhtyä kostotoimiin :')

Sillonen minä ei tainnut uskoa että pääsisin ikinä näin pitkälle elämässä kun oon nyt. Tuntuu aika hyvältä.

-caro-^:(Luonut: -caro-^Tiistai 29.05.2012 15:09

TÄTÄKÖ TE OIKEASTI HALUATTE?

Matthew Bibby, 6, kuoli jäätyään auton alle paetessaan kiusaajiaan.
Stephen Sandon, 6, kaatui kiusaajien tönimänä ja kuoli.

Marie Bentham, 8, hirttäytyi hyppynaruunsa, koska ei kestänyt kiusaamista enää.
Joanna Canlin, 8, kuoli samalla koulupihalla missä 6-vuotias Stephen Sandon sai surmansa lähes vuosi myöhemmin.

Neil Gadd, 9, yritti paeta kiusaajiaan, mutta tuli kaadetuksi ja hakatuksi kuoliaaksi.
Myles Neuts, 10, hirttäytyi pitkään jatkuneen kiusauksen seurauksena.
Thomas Thompson, 11, yliannostus kipulääkkeillä. Koulukaverit pitivät Thomasia nörttinä.
Peter Evans, 11, kuolee jäätyään rekan renkaiden alle paetessaan kiusaajiaan.
Martin Harvey, 11, kaatuu kiusaajien tönimänä ja kuolee.

Matthew Gilman, 12, tappoi itsensä jättäen jälkeensä runon.
"Se oli pimeä ja kylmä yö,
yöllä olen makuuhuoneessani,
kukaan ei mene kouluun yöllä."
Oran Saye, 12, hirttäytyi. Oranilla oli ADD, jonka johdosta häntä kiusattiin.
Natalie Smith, 12, yliannostus.
Michael Gourley, 12, jää poliisiauton alle sen jälkeen kun kiusaajat pakottavat hänet pelaamaan moottoritiellä peliä "chicken".
Stephen Woodhall, 12, hirttäytyi veljensä koulukravattiin. Viisi vuotta myöhemin Stephenin isä tekee itsemurhan.

Jared High, 13, ampui itsensä väsyttyään ainaiseen kiusaamiseen ja väärinkohteluun.
Jack Glasby, 13, hirttäytyi. Jackia oli roikotettu koulussa mm. kaiteen yli ja uhattu tappaa. Hän oli lopettanut koulunsa 5kk aiemmin ja kärsi masennuksesta.
Corinne Wilson, 13, ampui itsensä sen jälkeen kun kiusaajat huorittelivat häntä ja käskivät hänen painua kotiinsa tappamaan itsensä.
Morgan Musson, 13, tappaa itsensä yliannostuksella seitsemän kuukauden koulukiusaamisputken jälkeen. Koulu ei tehnyt mitään estääkseen kiusaamisen.
Josh Belluardo, 13, kuoli 15-vuotiaan Jonathon Millerin lyötyä häntä päähän bussissa. Lyönti aukaisi valtimon pään sisällä ja Josh kuoli minuutissa.
George Goodall, 13, jää poliisiauton alle paetessaan kiusaajiaan.
Kerby Casey Guerra, 13, ampui itsensä maaliskuussa 1999.
Roger Hillyard, 13, tekee itsemurhan oltuaan koko ikänsä kiusattu.
Kelly Farrar, 13, yliannostus isänsä sydänlääkkeillä sen jälkeen kun on kertonut ystävälleen olevansa koulukiusattu.
Laura Rhodes, 13, yliannostus sen jälkeen kun poliisi väitti, ettei mitään kiusaamista ollut tapahtunutkaan.

Luke Walmsley, 14, kuoli saamiinsa vammoihin kiusaajan puukottaessa häntä.
Emmet Fralick, 14, ampui itsensä huoneessaan. Emmetin kerrotaan olleen hiljainen ja kiltti poika, joka oli erinomainen kohde kiusaajilleen.
Jokin Ceberio, 14, heittäytyi korkealta alas katuun pitkään jatkuneen kiusaamisen seurauksena.
Anna Maria Averill, hirttäytyi sen jälkeen kun oli kertonut joutuneensa raiskatuksi kouluterveydenhoitajalle. Terveydenhoitaja ei kertonut tästä eteenpäin.
Matt Ruddenklau, 15, tappoi itsensä pitkään jatkuneen kiusauksen seurauksena.
-Hwang, 15, hyppäsi korkean rakennuksen katolta
Darren Steele, 15, hirttäytyi huoneessaan oltuaan koko ikänsä kiusaamisen ja väkivallan kohteena.
Velia Huerta Victorino, 15, hirttäytyi vuosien kiusaamiseksi tulemisen jälkeen. Itsemurhakirjeensä alaosaan hän kirjoitti nimensä, ja maininnan, ikään kuin muistutuksena: "Minä olin 15-vuotias."
Joshua Melo, 15, hirttäytyi kotipihan puuhun sen jälkeen kun häntä haukuttiin homoksi.
Jeremy Secord, 15, hirttäytyi
Brian Head, 15, ampui itsensä luokkatoveriensa edessä pitkään jatkuneen kiusaamisen jälkeen.
Brandon Swartwood, 15, ampui itsensä kärsittyään kiusaamisesta joka aiheutti hänelle post-traumaattisen stressin ja masennuksen.
David Berry, 16, hukuttautui.
Travis Sleeva, 16, ampui itsensä pitkään jatkuneen kiusaamisen jälkeen.
Karl Peart, 16, yliannostus lääkkeillä ja alkoholilla. Karl oli lupaava nuori joka joutui kiusatuksi koska kieltäytyi liittymästä jengeihin. Hän suunnitteli omat hautajaisensa ennen itsemurhaansa.
Nikki Sielaiman, 16, hirttäytyi.
Lucy Forrester, 16, tekee itsemurhan heittämällä kuparijohdon paikallisella junaradalla johtojen yli.
James Rogers, 16 tappaa itsensä pitkään jatkuneen kiusaamisen jälkeen.
James Lambeth, 16, kiusattu neroutensa vuoksi. Tappaa itsensä isänsä autoon johtamalla häkää auton sisätiloihin.

Chelsey E. Shores, 17, ampui itsensä. Piti melko syyttävän puheen valmistujaisjuhlassaan 2005, ennen kuin ampui itsensä toisaalla.
Kyle Jones, 17, ampui itsensä
Jamie Carl Sell, 17, hirttäytyi. Joutui viimeisenä elinpäivänään kiusaajiensa hyökkäyksen kohteeksi kadulla. Kiusaajat heittelivät häntä kivillä ja oksilla.
Oliver Sabine, 17, hirttäytyi. Kiusaaminen oli jatkunut jo pitkään, ja sinä aikana Oliverin nenä oli murtunut, sekä viisi hänen pyöräänsä varastettu. Kiusaaminen oli myös aiheuttanut Oliverille pelon mennä ulos.
Neil Ross, 17, hirttää itsensä koulun pihalla joulupyhinä sen jälkeen, kun kiusaajat ovat ryöstäneet häneltä kymmenen puntaa.

Hannah Kirkhan, 18, yliannostus työpaikkakiusaamisen seurauksena.
Marc Haep, 18, otti syanidia tultuaan vuosia kiusatuksi aknen takia. Jätti jälkeensä kirjeen, jossa käski ihmisiä pysymään kaukana hänen ruumiistaan nauttimansa myrkyn vuoksi. Toisen kirjeen hän osoitti poliisille, jossa kertoi mistä hänen ruumiinsa voisi löytää.
David Tuck, 18, hirttäytyy kiusaamisen seurauksena.

LISÄÄ SEINÄLLESI JOS VIHAAT KIUSAAMISTA!
IDIOOTIT EI LISÄÄ TAI HEILLÄ EI OLE SYDÄNTÄ!

JustJackKiusaamisesta...Luonut: JustJackTorstai 26.04.2012 23:24

ponnahti nyt vaan esille kun näin tämän:
http://www.youtube.com/watch?v=D2aFEALKfXU
Aito puhe ja vaati ihan helvetisti munaa että pysty ton videon tekee ja pistää kaikkien nähtäväksi, tietäen että sen kimppuun hyökkää kaikki maailman idiootti trollit jotka nyt sen sattuu näkemään. Joten siitä hali ja taputus beballe, good job!! puhukaa! Sanokaa ääneen se mikä painaa! Speak up!!
Maailman laajuinen onglema, jota yritetään edelleen peitellä, hyssytellä...

(Samasta aiheesta:
http://www.youtube.com/watch?v=iDAwa13fheo&feature=related)

Hieman mun ajatuksia kiusaamisesta, kun omg, siis, ylläri, olen itsekkin sen uhri.

Kyllä, kiusaajat saa siitä kicksejä. Suuret kicksit saakin. Ne saa siitä vallan tunteen, ne pystyy aiheuttamaan toiselle niinkin voimakkaan tunteen kuin itkun, tai ahdistuksen tai muun. Se vallan tunne on huumaavaa. Ja myös tapa purkaa omaa paskaa oloa. Koska joka ikisellä kiusaajalla on joko a. oma kiusaaja jossain tai sitten b. joku läheinen joka kohtelee kun paskaa tai c. ympäriltä puuttuu totaalisesti ihmisiä jotka välittää aidosti. Sekä + elämässä on sellaisia ihmisiä jotka opettavat tämän asenteen nuoremmille.

Kiusaajat ovat suuria lapsia, pysyvät aina lapsina ja aivot on ikuisesti luolamiesten tasolla! He eivät osaa käsitellä omia tunteitaan, eivätkä koskaan kasva toimiviksi ja tasapainoisiksi yhteiskunnan jäseniksi. Kiusaajat aloittaa heti kun oppivat puhumaan ja kävelemään, ja ilman oikeanlaista kasvatusta/ihmiskontaktia (/omien aivojen loogista toimintaa), ne pysyy sillä samalla tasolla aikuisuuteen saakka. Ja heitä on kaikkialla. KAIKKIALLA. Mua on kiusattu niin tarhassa, kuin ala-asteella, kuin ylä-asteella ja hieman vielä lukiossakin. Sitten työpaikalla, ja seuraavalla työpaikalla... sekä omat suvun/perheen jäsenet.

Toistan. KAIKKIALLA.

Joten se mitä sun (sinä kiusattu joka tätä luet) tulee tehdä, on selviytyä ja taistella vastaan!
Ja esim juuri noi videot on loistava tapa nousta kannalle, puhua vastaan, taistella vastaan. Liittäytykää yhteen! Älä jää yksin.
Älä ole hiljaa!! Älä jää uhriksi!!

Joo tää maailma on ihan helvetin paska paikka. Mutta siitä ei koskaan tule parempaa jos kukaan ei koskaan taistele vastaan!
DO NOT LET THEM WIN!!!

Tehkää omat videot. Tehkää vittu vaikka anonyymina, or what ever. Mutta älkää jääkö tuleen makaamaan.

Kiusaajat ei koskaan lopu tästä maailmasta, mutta se mihin me voidaan pistää stoppi, on sille ettei meitä voi enää asettaa uhrin asemaan!
Autetaan niitä jotka ei pysty itse puolustatumaan, koska kuten videollakin näitte, on ihmisiä jotka ei juuri sillä hetkellä pysty puolustautumaan eikä kestä...
Lukemattomat nuoret, lapset, aikuiset... Ovat tappaneet itsensä.

Se ei ole leikin asia....
"No vittu niin nolot ja luuserit, sietääki tappaa ittensä..."
Oon tän tyyppisen lauseen nähny niin mones paikkaa.
Tää on opittu asenne. Joka kertoo syvästi persoonallisuushäiriöisestä ihmisestä, joka tarvitsee rankasti ammattiapua.
Näitä ihmisiä ei tule kuunnella. Trollit, kiusaajat, mikskä ikinä haluaakin niitä kutsua, ovat sairaita, luolamiehen älykkyydellä varustettuja paskapäitä, jotka ei hallitse sun elämää!!!!

Älä anna niille sitä voimaa!


Mä tiedän, että sattuu, ja mä tiedän miten lujaa sattuu...
Mutta et ole yksin. Et_ole_yksin. Älä luovuta.

Taistele kiusausta ja internetin nynny anonyymi trolleja vastaan!

Jossain vaiheessa teen varmaan omankin videon kiusaamisesta ja trollaamisesta.... Se on niin iso ongelma että siitä on pakko puhua...

-Simppuu-Koulukiusaaminen kuriin!Luonut: -Simppuu-Maanantai 05.12.2011 02:14



En voinu muuta ku itkeä, kun katoin tän! Ite tiiän jollakin tasolla, miltä hänestä tuntuu...
« Uudemmat -