IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
21.1.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 180 (1.7.2008 alkaen)
Koko
12 jäsentä
Tyttöjä: 2 (17 %)
Poikia: 10 (83 %)
Keski-ikä
21,3 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 20,8 vuotta
Valvojat
The_Fallen, Hurrinen, ppanttu, -ylijohtaja

Jäsenet (12)

Von^PummiJrmoppanttuThe_FallenHurrinen-ylijohtajamlnna[Arttuh]maxelGrillattu`mursu
« Uudemmat - Vanhemmat »
Ei vitsii, tästä tuleee niin paras reissu et ei mitään rajaa.. Tampereellee, pitäis käydä miljoonassa paikassa ja rahaa pitäis olla himosti, mut sitä on melkein pyöree nolla, joten tästä reissusta tulee aivan mahtava!! Vois alkaa keräilemään noita pulloja ojien penkasta, et sais vähän kartutettua tuota matkaruokakassaa, niin ei tarvii nälässä olla. :DD

Ja voi dääääm, kun ei kerkee srk:n palkka ehkä tulla, vois se leikisti mun mielestä kyllä tulla jo, mut toisaalta ei vois, niin ei tarvii pettyä ja olla rahattomana siellä ja miettiä, et ei se palkka sitten tullutkaan ja laskin kaiken sen palkan varaan. Hehehhe..
Onneks Pertillä ei oo sen enempää rahaa myöskään, saadaan yhessä pummailla ihan himosti ojilta pulloja, ja onneks meidän tiskikaapista kyllä niitä löytyy ja onneks on iso-mummi elossa, se on paras sponssari ever.

Jos joku haluaa palkata matalan leipurin nyt ennen tuota 28.6, niin mä voin leipoo pientä korvausta vastaan melkein mitä tahansa. Teen maailman parhaita pullia ja ehkä iänversumin parasta marenkiunelmamarjapiirakkaa..

JA MIKÄ KRUUUUNAA KOKO MATKAN,, NO MIMMU TIETENKIN.. No eei, kyllä sekin kruuunaa, ilman sitä koko reissusta ei tulis kyllä yhtään mitään, mutta koko himskutin pummireissun kruunaa ECLIPSEN ENSI-ILTA!! EI VITSIII, KESKELLÄ YÖTÄ ELOKUVIIN TAMPEREEN FINNKINOON MITÄ PARHAIMMASSA SEURASSA JA EHKÄ ELÄMÄNI ISOIMMASSA TEATTERISSA!! Sinne on kai paikkoja jotain 495 ja tällä hetkellä on 200 paikkaa jälellä, pitäis vaan ostaa ne liput nyt,, äitii.. :))

Mut joo, siinä vähän nielun purkausta, ois tehny mieli huutaa, mut en uskaltanu, joten kirjotin. :DDD

ReniHey>:((((((Luonut: ReniHeyLauantai 28.02.2009 17:36

ANTAKAA MULLE RAHAA!!!!!!!!!!!!!!!

TAHTOO:¨

RUISROCKIIN
ANKKAROCKIIN


JA NÄIN NIIN VITU HIENOJA VAATTEITA

itsemurhavaara[Ei aihetta]Luonut: itsemurhavaaraTiistai 03.02.2009 22:31

Tommossille yksillekki homoille menin antaa kaks euroo. O.o

<tuuletus>
« Uudemmat - Vanhemmat »