IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
27.1.2006
Tilastot
Käyntejä: 6 145 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
208 jäsentä
Tyttöjä: 132 (64 %)
Poikia: 76 (36 %)
Keski-ikä
32,6 vuotta
Otos: 116 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,7 vuotta
Ylläpitäjä
Vainamo

Jäsenet (208)

VilzzukkapostremaijuuuneeA-pikkuväkiJIMMYDIEDTODAYEipuuupunkulalaur-Mycticalzabirmmony[Mirkannekku-Ripperdoda
« Uudemmat -

NinxxVois lototaLuonut: NinxxMaanantai 31.03.2014 19:41

on ihan liikaa kaikkee mitä haluunn

..TARVIIN ne tissit. Ja paljon muuta.
Jos raha olisi onnellisuuden mittari ja ajatus siitä, että yhden rikastuessa kaikki muutkin rikastuvat, olisi totta, niin silloin nämä kaksi listaa olisivat identtiset: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288532275504.html http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_valtioista_asukaskohtaisen_bruttokansantuotteen_mukaan_(PPP)

SorinMielenrauhan hinta? 700 euroaLuonut: SorinKeskiviikko 24.10.2012 22:24

Sossutuilla (400 euroa) elää tai pysyy ihan hengissä. Alkukuusta on viel hyvin varaa ostaa ruokaa. Kaupassa vaan pitää miettii sitä kulutusta ettet vaan osta sitä tuorepuristettua mehua vaan sitä rainbow tiivisteversiota. Kuun lopun lähestyessä iskee se stressi kun tilin saldo lähestyy nollaa. Pitää jännää et riittääkö rahat ja olla entistä tarkempi kaupassa. Noh hyvällä lykyllä ja tarpeeksi korkealla stressitasolla kuun lopusta jää viel vähän ylimäärästä ens kuullekkin millä saa ehkä ne uudet kengät tai takin alennusmyynneistä. Ne joilla ei rahaa ole miettii sitä sitäkin enemmän. Terveellinen ruoka on vieläpä sitä kalliimpaa. Juustohamppari on salaattia halvempi.

Mikä olisi mielenrauhan hinta? 700 euroa + vuokra. Sillä saa jo suht koht vapaasti tehdä ruoka-ostoksia. Voi ostaa sitä tuorepuristetun mehun halpisvaihtoehtoehtoo ja ostaa ehkä sisäfileenkin. Tyttöystävän voi viedä leffaan ja syömään pikaruokalaan. Voi hankkia ne vaatteet mitä tarttee ja panostaa viihteeseenkin.

700 euron jälkeen alkaa jäädä säästöjäkin. Puskurirahastoa tai isompia hankintoja varten. Millä voi hankkia television, tietokoneen, tai käyttää kissan eläinlääkärissä tms. Vaikka rahalla ei saa rakkautta eikä onnea, niin rahattomuus voi tehdä onnettomaksi. 700 euroa kuussa riittää mielenrauhaan.

Kirjoittaja on matalapalkkainen sossupummi opiskelija, jonka huippu ansiot on olleet 1400 euroa kuussa.

MaiMiauMONEYLESS MANLuonut: MaiMiauTiistai 29.05.2012 18:38

mmaijau[Ei aihetta]Luonut: mmaijauTiistai 29.05.2012 00:50

Päivä 1: kuva lävistyksestä minkä voisit ottaa
Päivä 2: kuva jostain kesäisestä
Päivä 3: kuva jostain söpöstä
Päivä 4: kuva unelma miehestä/naisesta
Päivä 5: kuva jostain mitä olet tehnyt tänään
Päivä 6: kuva paikasta jonne haluaisit mennä
Päivä 7: kuva jostain mistä pidät
Päivä 8: kuva jostain minkä haluaisit

tumblr_lw0rzoWiLh1r29t5yo1_500_large.png

Päivä 9: kuva lempinäyttelijästäsi
Päivä 10: kuva keneltä haluaisit näyttää
Päivä 11: kuva miten haluaisit viettää useimmat päiväsi
Päivä 12: kuva jostain mitä söit viimeksi
Päivä 13: kuva jostain mitä joit viimeksi
Päivä 14: kuva parhaasta katsoneistasi elokuvista
Päivä 15: kuva lempipaikastasi
Päivä 16: Kuva joka kuvaa mielialaasi nyt
Päivä 17: kuva lempijuomastasi
Päivä 18: kuva jostain mitä teit eilen
Päivä 19: kuva mieleisistäsi vaatteista
Päivä 20: kuva jostain mistä pidät
Päivä 21: Kuva jostain herkullisesta
Päivä 22: kuva jostain sinun jokapäiväisestä rutiinista
Päivä 23: kuva jostain mitä haluaist tehdä ennen kuolemaasi
Päivä 24: kuva jostain jota odotat nyt
Päivä 25: kuva jostain mitä teet tunnin päästä
Päivä 26: kuva puhelimestasi
Päivä 27: kuva jostain mitä ikävöit
Päivä 28: kuva jostain mitä haluaisit oppia
Päivä 29: kuva minne haluaisit mennä
Päivä 30: kuva jostain tunnetusta henkilöstä jonka haluaisit nähdä
Talous: erinomaiset näkymät, All In

Kunto: jätän seuraavan Teivocupin väliin, en ole treenannut ja tuskin 19 minsaa alittuis ilman treeniä, laiskottanut kun ulkona paska keli

Rakkaus: tukevasti kihloissa, kesähäät tulossa
Sove

On upeaa tekstiä.

Toki tästä unohtu se asia kun sitten matti ainakin painaa duunia ja tienaa rahaa niin asuntolainahan on ehdoton vaihtoehto! Ja auto! Ne nyt ainakin, eihän mikään muu tuo ihmiselle onnellisuutta kuin maallinen omaisuus? Paitsi, että yleensä se herääminen ainakin sillä matilla tapahtuu siinä 30-40vuoden tienoilla.

"Mitä vittua? Minulla on omaisuutta mutta silti elämä on edelleen perseestä. No ehkä moottoripyörä helpottaa." Mutta kun ei helpota. Nuoruus meni hukkaan sen rääkyvän paska kasan vuoksi.

Eikä se tule takaisin. Ei koskaan. Yleensä tässä vaiheessa se toisen naama vituttaakin jo sen verran, että odotetaan asuntolainan loppumista, kun olisi niin helvetin vaikea erota muuten. Siinä lainassahan yleensä on molempien nimet. Voi olla, että muutetaan eri asuntoihin, mutta yleensä oma ylpeys ei anna kummallakaan myöten poistua. "Puolet on minun, en lähde mihinkään."

Yleensä tässä vaiheessa ainakin mies löytää sen sielunkumppaninsa. Alkoholin. On niin vitun rankkaa ettei voi muuta kuin juoda. Vaimo on perseestä, elämä on perseestä, duuni on perseestä, pankki on perseestä. Väärin. SINÄ olet perseestä. Ongelmasi johtuvat ainoastaan omista valinnoistasi. Mutta sitä ei voi myöntää eikä hyväksyä, sehän tarkottaisi että pitäisi niellä ylpeytensä.

Jos kuitenkin käy niin, että perseaukisuudesta johtuen sitä asuntolainaa ei ikinä otettu. On eroaminen paljon helpompaa. Sitten ruvetaankin rellestään, kun päästään vaimosta eroon! Ei mene kauaa, kun osapuolet ymmärtävät, että 30-40vuotias nuorten yökerhossa ympäripäissään on suhteellisen säälittävä näky. Ja säälittävämpää on se, että yritetään vongata nuoria. Hyi helvetti.

Ainoa vaihtoehto siis on se lähiökuppila, jossa samanlaiset ihmisperseet istuvat päivästä toiseen, kukaan ei siellä oikeasti haluaisi olla, mutta vaihtoehtoa ei ole. Tai olisi, mutta on niin paljon helpompaa kumota tuoppi toisensa jälkeen, kuin ruveta elämään sitä elämää mitä tahtoisi. Duuni on perseestä? Vaihda duunia. Pankki on perseestä? Myy asuntosi ja toivo, että saat lainan kuitattua.

Mikä vittu teitä ihmisiä vaivaa? Molemmista vaihtoehdoista päädytään samaan pisteeseen. Lähiökuppilaan. Tai kotiin rapajuopoksi. Ketään ne teidän tarinat eivät oikeesti vittuakaan kiinnosta, ja kun teille sanoo että tee asialle jotain, te suututte.

Ja te joiden perheessä, ei ollut tällaisia ongelmia vaan isällä oli alkoholismi jonka takia se joi, jymy-uutinen: alkoholismi ei nasahda päälle niin kuin flunssa.

Taidanpa tästä keittää kahvit ja jatkaa elämääni. Onnellisena.

ErQRakas joulupukki...Luonut: ErQLauantai 04.12.2010 21:24

Rakas joulupukki, olen tänäkin vuonna ollut oikein kiltti poika. Ihan oikeastikin, sillä mitään tuhmaa meikäläisen elämässä ei tapahdu. Kerran olin aika pahis ja kävelin punaisia liikennevaloja vasten, mutta uskon sinun antavan syntini anteeksi, kerroinhan tästä aivan vapaaehtoisesti ja avoimesti.

Tänä jouluna en toivo lahjaksi villasukkia enkä maailmanrauhaa. Tänä vuonna toivon lahjakseni riihikuivaa rahaa, arvoisa pukki. Sillä rahahan se on mikä tätä maailmaa pyörittää eikä mikään muu.

Odotan muuten kohtuu sievoista summaa tai haastan saunatonttusi oikeuteen tirkistelystä ja seksuaalisesta ahdistelusta. Ne sairaat perverssit!

MUSHROOMONSTER[Ei aihetta]Luonut: MUSHROOMONSTERMaanantai 01.11.2010 19:20

MUNNYMUNNYMUNNYYYY

_chemical[Ei aihetta]Luonut: _chemicalSunnuntai 04.07.2010 02:51

ei kellää ois lainata miulle kolmeks viikkoo
pientä sanakirjaa
meikkivoidetta :maybeline new york dream matte mousse sävy 30
puuterii
ripsarii
väh.4 gigan muistikorttii?

tänää hommasin passikopiot ja sain iskält ton töpseli adapterin ja 50€ rippijuhlamekkoo rahaa :) (koska äiti pakotti sen antaa miulle siihe rahaa)

huomen ois autotallinovien(yyyyh 6 ovee-.-)maalaus,auton myyntikuntoo pesy ja siivous ja nurmikon ajo ees..
noistkii sit tienaa jonkuu about 50€ :) sit on vähä päälle 200+mekkorahat money :) +irkku lupas antaa jonkii ver miulle matkalle rahaa jos en saa rippijuhlist paljoo<3 okei,vaik saisin 2000€ rahaa sanon et sain vähä :DD
« Uudemmat -