IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
8.2.2006
Tilastot
Käyntejä: 4 227 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 18
Koko
80 jäsentä
Tyttöjä: 35 (44 %)
Poikia: 45 (56 %)
Keski-ikä
36,8 vuotta
Otos: 52 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,6 vuotta

Jäsenet (80)

reiffi_kinonen-CHTribalize_laosF-3000FannyaliceKsisZeitgeistHiienvarsaSEISHINjonijoniShC^SpringingkatycanflyyterOOheryan
« Uudemmat - Vanhemmat »

WespaADD/ADHDLuonut: WespaMaanantai 22.02.2016 12:48

"Beekkoset"

Näin vastasin pienenä lapsena. :) Kyllä se on vaan mahtavaa, kun mulla on tää Asperger(ja ADD, eli keskittymishäiriö). AS-ihmisillä, kun on joillakin tapana keksiä "omia sanoja". Ja näkyy se mun Asperger muissakin yhteyksissä, hyvissä ja huonoissa. Niin kuin vaikka tosi huonoina sosiaalisina taitoina. Siihen vielä äärimmäinen ujous päälle ja voila - minähän se siinä olen. :3

Voisi joskus paremmalla ajalla kirjoittaa blogimerkinnän kaikista mun Aspergerin aiheuttamista/antamista(mä pidän mun Aspergeria ja ADD:ta ehdottomasti nimenomaan lahjana[en tarkoita lahjana Jumalalta{määrittelen itseni uskonlaadultani agnostikoksi, joka siis ei kiellä Jumalaa, mutta ei myöskään varsinaisesti usko häneen, mun on vaan vaikea uskoa tämänhetkisten mahdollisten todisteiden valossa} vaan lahjana, jota ei ole kukaan tietty antanut], enkä rasitteena!) luonteenpiirteistä ja ominaisuuksista.

Kuten vaikkapa mun humoristisuudesta/huumoritajusta, joka on tosi laaja ja kattaa varmaan kaikki huumorinlajit(okei, rasistiset vitsit, tai muut vitsit, jotka voi loukata muita, ei tietenkään ole mun makuun...). Siis tarkoitan vaan esimerkkinä, että voisin joskus tosta aiheestakin kirjoitella. Mä taidan jopa tilannehuumorin ja sen mun kaverit kyllä saa huomata hyvinkin useasti! ;)

Tän blogimerkinnän voisin lopettaa yhteen lyhyeen lyriikanpätkään, joka on kuvannut, kuvaa ja tulee aina kuvaamaan mua täydellisesti koko elämäni ajan:

Maailmassa monta
On ihmeellistä asiaa,
Se hämmästyttää, kummastuttaa
Pientä kulkijaa

Mä oon toi Pieni kulkija. Noi sanat kuvaa täydellisen hyvin tätä maailmankaikkeutta mun silmin nähtynä. Joka päivä mä näen, kuulen, koen ja opin jotain uutta ja ihmeellistä.

Aina mulla on aikaa Saada tietää, harmi vain, että yhteiskunta on toista mieltä. :( Mä oon niitä ihmisiä, jotka tarvitsee vuorokauteensa sen ylimääräisen tunnin. Elän 25/7, ehkä enemmänkin. Jos oikeassa elämässä valveilla ei aika riitä, aina voi uppoutua ajatuksiin, valveilla tai unissa. Mun unethan on nykyään 99% mun ajatuksillani hallitsemia.

Selkounet on parhaita. Lucid dreaming is my thing <3 Niin ja mä ajattelen 24/7, both in English ja suomeksi. Tällainen hämmästyttävä, kummastuttava Pieni suuri kulkija mä vaan satun olemaan. :)

PS. Noi lyriikat on sitten Katri Helenan biisistä Ihme ja kumma. Mä luulin, että toi on-sana tulee ENNEN monta-sanaa, mutta nähtävästi muistin sen sijainnin väärin... :O
« Uudemmat - Vanhemmat »