IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
13.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 12 852 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
74 jäsentä
Tyttöjä: 32 (44 %)
Poikia: 42 (56 %)
Keski-ikä
36,1 vuotta
Otos: 52 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,9 vuotta
Ylläpitäjä
Emie
Valvojat
amnon, Emie, VaikutusVuoro, JoystickZ, PinaattiParoni, _psychedelic

Jäsenet (74)

-HeX-LapsangSTriple-ADHDoperameesKimiHeviatarLacivioustelmiinaShandathemint-yYevonkuukkeli78RölzHiienvarsatalvikasChattis
« Uudemmat - Vanhemmat »
"Beekkoset"

Näin vastasin pienenä lapsena. :) Kyllä se on vaan mahtavaa, kun mulla on tää Asperger(ja ADD, eli keskittymishäiriö). AS-ihmisillä, kun on joillakin tapana keksiä "omia sanoja". Ja näkyy se mun Asperger muissakin yhteyksissä, hyvissä ja huonoissa. Niin kuin vaikka tosi huonoina sosiaalisina taitoina. Siihen vielä äärimmäinen ujous päälle ja voila - minähän se siinä olen. :3

Voisi joskus paremmalla ajalla kirjoittaa blogimerkinnän kaikista mun Aspergerin aiheuttamista/antamista(mä pidän mun Aspergeria ja ADD:ta ehdottomasti nimenomaan lahjana[en tarkoita lahjana Jumalalta{määrittelen itseni uskonlaadultani agnostikoksi, joka siis ei kiellä Jumalaa, mutta ei myöskään varsinaisesti usko häneen, mun on vaan vaikea uskoa tämänhetkisten mahdollisten todisteiden valossa} vaan lahjana, jota ei ole kukaan tietty antanut], enkä rasitteena!) luonteenpiirteistä ja ominaisuuksista.

Kuten vaikkapa mun humoristisuudesta/huumoritajusta, joka on tosi laaja ja kattaa varmaan kaikki huumorinlajit(okei, rasistiset vitsit, tai muut vitsit, jotka voi loukata muita, ei tietenkään ole mun makuun...). Siis tarkoitan vaan esimerkkinä, että voisin joskus tosta aiheestakin kirjoitella. Mä taidan jopa tilannehuumorin ja sen mun kaverit kyllä saa huomata hyvinkin useasti! ;)

Tän blogimerkinnän voisin lopettaa yhteen lyhyeen lyriikanpätkään, joka on kuvannut, kuvaa ja tulee aina kuvaamaan mua täydellisesti koko elämäni ajan:

Maailmassa monta
On ihmeellistä asiaa,
Se hämmästyttää, kummastuttaa
Pientä kulkijaa

Mä oon toi Pieni kulkija. Noi sanat kuvaa täydellisen hyvin tätä maailmankaikkeutta mun silmin nähtynä. Joka päivä mä näen, kuulen, koen ja opin jotain uutta ja ihmeellistä.

Aina mulla on aikaa Saada tietää, harmi vain, että yhteiskunta on toista mieltä. :( Mä oon niitä ihmisiä, jotka tarvitsee vuorokauteensa sen ylimääräisen tunnin. Elän 25/7, ehkä enemmänkin. Jos oikeassa elämässä valveilla ei aika riitä, aina voi uppoutua ajatuksiin, valveilla tai unissa. Mun unethan on nykyään 99% mun ajatuksillani hallitsemia.

Selkounet on parhaita. Lucid dreaming is my thing <3 Niin ja mä ajattelen 24/7, both in English ja suomeksi. Tällainen hämmästyttävä, kummastuttava Pieni suuri kulkija mä vaan satun olemaan. :)

PS. Noi lyriikat on sitten Katri Helenan biisistä Ihme ja kumma. Mä luulin, että toi on-sana tulee ENNEN monta-sanaa, mutta nähtävästi muistin sen sijainnin väärin... :O
Lausutaan suurinpiirtein Täti Monikan(sen lastenlaulun, en tiedä, muistinko nimeä oikein) tahtiin:

Ukkosruno:
On meillä hauska myrsky,
tuo ukkosmyrsky!
Se vähän salamoi,
ja sitten jyrisee!
Ja luottokortit sekoo,
ja samoin shoppaajat.
Ja kun ikkunasta ulos katsoo,
on näky Komea!

8DDD

Sellainen teos tällä kertaa. ^^

(On muuten hassua, miten paljon mä oikeastaan tungen noita koodeja näihin mun blogimerkintöihin... Mutta saanpahan ainakin harjoitusta visuaaliselle graafisen suunnittelun silmälleni[vai miten sekin nyt pitäisi sanoa...]. Ja tulee hienon näköistä(ehkä uniikkiakin?) jälkeä. :3)

Niin ja tämäkin blogimerkintä on sitten kirjoitettu taas rakkaalla iPT:llä. :) Pitkästä aikaa näin. ^^

Kiitos sille, jonka ansiosta Galleria toimii 100%:sti iPod Touchilla Safari-selaimessa! :)

Janmeeba:>Luonut: JanmeebaSunnuntai 22.07.2012 09:48

Toisinaan mä mietin, millaista on filosofinen ajattelu.

Toisinaan mä mietin, oliko tuo filosofista ajattelua.

Kun mulla alkaa melko pian tuo lukio(Salpauksen lukion tekniikkalinja, ohjelmointiputki), jota mulla siis on 4 vuotta, ettei tule liikaa paineita, mä pääsenkin etsimään vastauksia noihin kahteen ylläolevaan mietteeseen.

Tästä tulee mieleenkiintoista. :D
Niin että MIKSI mua ei saa suuttumaan??? Mä olin 5,5 vuotta erityisluokassa, jossa mua kiusattiin joka päivä ja takuulla eniten ja silti sinä aikana ne sai mut hermostumaan vain kerran, potkimalla mun jalkoja pöydän alla, sitä lopettamatta. Ja silloinkin mä vaan ehkä korotin ääntäni jne.
Outoa, kun ei koskaan vihastu ja ärsyynny esim. koulussa... Tietenkin iso ja äiti nyt onnistuu helposti tossa... XD No, en tiedä, mikä tämän aiheuttaa, mutta yksi teoria on: Asperger.

TROLOLOLOL Juuri näin... XDDD

MAAHINE[Ei aihetta]Luonut: MAAHINEPerjantai 01.10.2010 00:45

Ei päivisin kukaan häntä koskaan nää
Hän katseita pelkää ja odottaa vain pimeää
Joku sanoo hänen aina vaan juoksevan pakoon elämää
Aina päivisin kaupungilla kerrotaan:
Joku yöllä sen hullun nähnyt taas on liikkuvan
Miksi sellaisten vapaudessa vielä kulkea annetaan?

puppudeFACEBOOK -> PuppudeLuonut: puppudeLauantai 19.06.2010 15:01

in traffic, it's not OK to be yourself

-Puppude
Ajattelin mietiskellä listan siitä, kuinka moneen vähemmistöryhmään kuulun. Ihan huvin vuoksi ja pätemisen kannalta.

Uskomaton: En ole sitoutunut mihinkään isoimmista (tai pienemmistäkään) uskonnoista, mutta rukoilen ja palvon ja harrastan rituaaleja sitäkin enemmän.

Panseksuaali: Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että termi "biseksuaali" käytännössä jakaa ihmiset vain kahteen sukupuoleen?

Squattaaja: Olen ollut mukana talonvaltauksessa, asunutkin valtauksilla ja viettänyt ihan kokonaisvaltaista elämää noiden hipinretkaleiden kanssa.

Androgyyni: Lasken itseni androgyyniksi, mutta luokittelen itseni ihan mielivaltaisesti naiseksi silloin kuin se minulle sopii (kuten esim. alla)

(nais)Nörtti: Ei naiset pelaa! Tai ole netissä! Tai varsinkaan irccaa ja katso animea ja rökitä poikaystäväänsä Tekkenissä.

Ex-Erotisti: Olin ennen mukana erotiikassa ja olin muutenkin tosi kinky. Nykyään pidän nämä ihan vaan henkilökohtaisella tasolla (vaikka oon vieläkin aika kinky).

Asperger: 0,43 % pohjois-suomen väestöstä omaa tämän. Kuitenkin naisilla reilusti vielä harvinaisempi kuin miehillä. Niin ja onhan mulla myös

ADHD: jota esiintyy 3-6 % suomalaisista lapsista.

Päihdepoliittisesti epäkansallinen: En juo viinaa! OMG! Sen sijaan kyllä hippeilen muiden päihteiden kanssa, kuten nyt vaikka raaka kaakao, calea, jasmiini, salvia, pippurisienet ja chilit, josta tulikin mieleeni -

Ruokanatsi: Olen veganismia kannattava dyykkaava sekasyöjä. Nalkutan aina ruuasta, oli sitten syynä lisäaineet, liha, ruuan väri tai suolaveteen säilöminen. Oletko huomannut, että suurin osa herkkuruuastamme on keltaisen vaaleaa tai ruskeaa? Kuten nyt vaikka sima, tippaleivät, perunat, ruisleipä..

Luonnonrakastaja:
Tunnen suurimman osan suomen hyötysienistä, ja jokseenkin monta myös niitä vähemmän hyödyllisiä. Osaan myös kerätä metsästä ruokani, vaikka siellä ei oliskaan sieniä. Ja värjäystarvikkeet. Ja päihteet. Nauttisin erakoitumisesta keskelle metsää ilman sähköä ja juoksevaa vettä. Selviän hengissä talvisen yön yli vaikka en omistakaan telttaa tai muita hienouksia. Pyydän lupaa kun otan jotakin, kiitän kun saan sitä.

RAKKAUDEN AMMATTILAINEN!*: Haluan rakastaa jokaista, ja teen sen eteen niin paljon kuin voin. Anteeksiantoni on loputon, halaan aina kaikkia, ja vaikka oonkin vähän huono lohduttamaan, niin jaksan kuunnella vuodatusta tuntikausia jos on tarvis.

Niin, ja mä pidän ihan oikeesti kasari- ja ysäribiiseistä. Just niistä ihan kauheista joita kaikki laulaa karaokessa.
(mut en tiijä onko se enää vähemmistö)




Tässä randomsieni, kuvannut amarand from DA






* toivottavasti tää ei kuitenkaan ole vähemmistö..
25.2.2004 Haukkarannan koulu / Ohjauspalvelut

"on niin paljon asioita päässä, että ne eivät tule esiin"

haalii tietoa erikoisista asioista, joilla ei ole mitään käytännön merkitystä kuten Linuxin Gernel -järjestelmästä tai taidepsykologiasta

toivoo selkeästi ympärilleen pysyvyyttä ja järjestelmällisyyttä, mutta ei siihen itse pysty
ilmenee erikoisena äänen käyttönä, omituisina ilmaisuina, omina sanoina, keskustelun harhailuna, väärinkäsityksenä, jatkuvana puhumisena

motorinen kömpelyys ollut läsnä koko elämän kaaren

haluaisi huitoa ihmiset elämästä pois

"miksi ei voi pysyä ihmisten kanssa"

myöhästyy aina, mutta se ei haittaa, sillä se on hänen tapansa
Aikaa on hankala hahmottaa
unohtaa syödä jos keskittyy piirtämiseen

tuntoaistin ylireagointia ja taipumus järsiä sohvan käsinojia ja hihojaan

Ryhtyminen on aina ollut vaikeaa.

keskeyttää muut ja puhuu omiaan
sosiaalisten suhteiden hauraus ja neurologinen kaaottisuus

tulee arviointitilanteeseen riemuiten, säntää halaamaan arvioijaa ja pulputtaa puhetta
sosiaalisesti yliaktiivinen ja jatkuvasti äänessä


tic-oireet
matemaattiset oppimisvaikeudet
lyhytkestoisen muistin heikkous
nimeämisvaikeudet
MDB epäily
Aspergerin oireyhtymä (ASSQ arvioinnista 37/54, kriteerien täyttyessä 20 pisteellä)
Gillberg & Gillberg kaikki täyttyvät 12/20

kaikkeusAsiakaspalvelu (oikolukua)Luonut: kaikkeusKeskiviikko 29.08.2007 12:06

Palvelusta irrottautumisen vaiheeseen kuuluvat kassatoiminnot, rahastus ja hyvästely. Se, että henkilökunta viipyy hetken ainakin henkisesti asiakkaan matkassa tämän tehdessä lähtöä, antaa hyvän lähtövaikutelman.

█▄█▀█▄█▀█ ▐▬▌ ▌▐▬▌ █▀█▄█▀█▄█ <- kuvaa sitä ihanuutta
« Uudemmat - Vanhemmat »