IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
11.2.2006
Tilastot
Käyntejä: 4 246 (1.7.2008 alkaen)
Koko
49 jäsentä
Tyttöjä: 25 (52 %)
Poikia: 24 (48 %)
Keski-ikä
32,0 vuotta
Otos: 24 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,2 vuotta
Ylläpitäjä
Sampse__
Valvojat
Sampse__

Jäsenet (49)

_PärisevähirvimarjuzkammiirrooJennaGrauhh`pirjerusPaulaaaaSamovariusSampse__eyeconicwemuGrossoutTaikurinhattu_paauliinaaAlitzeiRuusa97shirili
« Uudemmat -

ssinaeLuonut: ssinaeTorstai 12.12.2013 23:07

Päivä kerrallaan eteenpäin. Tää on vaan elämää ja se menee näin.
Ja jos tuntuu, et se menee päin puuta. Ota niskast kii ja elämäntapoja muuta.
MIKSI?!

11108.gif

Miksi kaikki teinilissupissiksetkermaperseet, joiden isi tai äiti on ostanu niille ihan vitun kalliin järjestelmäkameran (jota ne ei osaa käyttää, muutakuin automaatilla), kirjoittavat blogia??

Ja ne blogit, mitä ne kirjoittaa, on jotain käsittämätöntä ripulipaskaa!
KETÄÄN EI KIINNOSTA sellaset "tänään ostin mansikoita ja uuden mekon hooämmästä ja sit mä kävin jätskillä mun bff:n kaa ja sit me dokattii ja oltii iha vitun pärinöis!" blogimerkinnät. -.-

Mun mielestä blogeissa pitäisi olla jotain niinsanottua sisältöäkin. Mietteitä, aatteita, kysymyksiä, haaveita, unelmia, pettymyksiä ja kaikenmaailman ajatuksia, mitä esimerkiksi juuri se kuvassa esiintyvä parhaan kaverin perse tuo mieleen! (?)
PÄIVÄKIRJAT on noita "mitä tein tänään"- merkintöjä varten. Ja jos joku kehtaakin ruveta väittämään mulle, että "no mä kirjotan sitä blogia vaan omaks huviks ja itteeni varten". NIIN SE ON TÄYTTÄ HEVONPASKAA. Kukaan ei kirjoita julkisesti nettiin ja lisää kuvia VAIN omaksi huvikseen ja itseään varten. EI, vaan sen takia, että muutkin saisi sitä lukea (eihän se teksti olisi muuten netissä, vaan siellä päiväkirjassa) !

Ja sitten suurin osa kuvista on netistä pöllittyjä, eikä ollenkaan itse ottamia. Ja jos ne on itseottamia, niin ne on vaan ihan helvetin paskoja, koska ei ne osaa käyttää niitä 1000 euron maksavia järjestelmäkameroita (ei sillä, että itse osaisin. Enpä silti omista sellaista saati kirjoita mitään blogia).

Kaiken kukkuraksi niiden kirjoitusasu on erittäin vaikealukuista ja vituttavaa. "Sit me niinq alettii juomaa joskus viielt ku mutsi läht töihi sillo ja meil ei niinq ollu varaa jäähä kii kosk sit me niinq oltais jouduttu vuodeks arestii ja sitä mä en niinq ois vittu kestäny."
Tai sitten siellä on lukuisia kirjoitusvirheitä yms.
Okei, se ei maailmaa kaada, jos jokunen pilkku tai iso alkukirjain on jäänyt laittamatta, mutta jos joka vitun lause menee näin: "tnää on Manantai kosk eilen oi Sunnunai ja ei se Mua haitnnu" niin ei voi muuta sanoa kuin, VOI VITTU!

image.png

Tämä olikin sitten vain tällainen pieni tunteenpurkaukseni. Ei mulla muuta. Koittakaa nyt ihmiset kirjoittaa niitä HYVIÄ blogeja, kiitos! :3

nnenniHELVETE!Luonut: nnenniPerjantai 28.06.2013 05:38

meme-angry_00283374.jpg

Ihan näin kun rupes vaan vituttamaan eräs asia. Minkä ihmeen takia ihmiset eivät viitsi julkaista ikäänsä täällä? Mitä ihmettä ne häviää siinä, että muut tietää onko 15 vai 26?

"Siis niinku emmää voi näyttää mun ikää ku siis mähän oon oikeesti niinku vittu 13 ja haluun että ihmiset luulee että vittu oon 16 koska mä niinku näytän niin paljo vanhemmalta ku mul on nii vitusti meiggiii!"

Vai odottaako ne, että kaikki ihmiset jaksais tulla oikein kysymään "no kuinkas vanha neiti mahtaa olla?" No sittenhän ne alkaa vasta vittumaisiks ja sanoo "ARVAA". No voi jeesus! Ja sit pitää kohteliaasti veikata aina alakanttii, vaikka näyttäiski 34 vuotiaalta. "Joo ootsä 15?" "Ehehehe aika lähelle meni hih mä oon vaan 13 haittaakse?" "NO todellaki haittaa! Näytit niin paljon vanhemmalta.. " Aaa! Sit siitä tulee sellanen ihana rumba, joka ei vittu koskaa lopu!

HELVETE HELDER kaikki pääsis paljon helpommalla, jos vaan julkastais ikämme, niin ei tarttis aina arvuutella et "hmmmm onkohan toi sakkolihaa vai ei?!".

Saatana.

XD

Anzki[Ei aihetta]Luonut: AnzkiTorstai 06.06.2013 02:55

epävarmuus,suuttumus ja turvattomuus
tunteet meitä hallitsee
se on vaan julma totuus.

^Zuxx^ei vituta ei.....Luonut: ^Zuxx^Sunnuntai 18.11.2012 16:16

TÄÄÄÄ TUNNE KUN XBOXIIN TULEE PUNASET VALOT..... EIHÄN SIINÄ SAATANA MIKÄ VITUTUS!!!Red-Ring-of-Death.jpg <--- täää tunne.....
http://www.tiketti.fi/The-Used-saapuu-Helsinkiin-marraskuussa-uutiset/7853#.UEcKf2JUQzA.facebook

K18?!?!?!!?!? En siis pääse tonne koska oon syntyny JOULUKUUSSA -.- iha perseest, varsinki ku varmaa suurin osa faneist on alaikäsii. Ite oon venannu näit varmaa ainaki 3 vuotta suomee ja olin menossa ku nää pari vuotta sitte oli tulos, mut peru! AAAARGH! Miiksei tää voinu olla esim. kuukautta myöhemmin ni olisin onnellinen?

http://www.adressit.com/the_usedin_helsingin_keikka_ikarajattomaksi
ALLEKIRJOTTAKAA TÄÄ! En tiiä onks siit mtn hyötyy mut aina kannattaa yrittää!

mmaijau[Ei aihetta]Luonut: mmaijauSunnuntai 12.08.2012 21:50

se tunne ku laukku meni hukkaaa.........
mut eisiel ollukkaa ku 320€ ja järkkäri :)

Kirkasvarjo[Ei aihetta]Luonut: KirkasvarjoKeskiviikko 01.08.2012 00:04

mansikkahattara...Luonut: mansikkahattaraTorstai 26.07.2012 02:02

h&m uusi kuvasto postista > vitutus
onneks sentää pääsee pelaa huomen oikee kunnolla ♥ se helpottaa aina
« Uudemmat -