IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
9.3.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 214 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
41 jäsentä
Tyttöjä: 25 (61 %)
Poikia: 16 (39 %)
Keski-ikä
28,7 vuotta
Otos: 25 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,4 vuotta
Ylläpitäjä
Malfoy

Jäsenet (41)

SipuliLintuKai1Rene9-heizza-onnenonkijaHimitsuSarutoTuoksuherneRATATATATA^^pinky^^GoldRogerH-H-N-K-seoclerputtajaRaigaDARK_VAMPIRE
« Uudemmat - Vanhemmat »

SarutoHattuja ja arpia!Luonut: SarutoSunnuntai 06.05.2012 19:20

NONNI One Piece kosseista on ollu puhetta vaan.... Ehkä 6 vuatta? Sillee vaatimattomasti! Ja nyt sitte otetta tulta purjeisiin ja tuulta perseen alle, joten ladies and gentlemen, ottakaas tästä ny vähä tällasia!



Ekassa derpataan onessaan sille että sain ton hatun reunan käännettyä nätisti sopivampaan kokoon (se oli karsee lierihattu mikälie!) Pari reikääki siitä piti ehjätä!

Tokana sitte derpataan onessaan kun äärimmäisen pikanen, yön synkkinä sekunteina pierastu arpi testingi onnistu yllättävän hyvin (Pirkka puuliima on toveri! Mitä nyt sattuu ottaa pois yhy hyhyy!)
Ja kolmantena ny viel kuvaa tosta kotsasta ton nauhan kaa jonka ostin siihen! Värit vähä on syöty, mut kyl tosta ajatusta saa!
Arvoin viel hetkon otanko ton vai sen toisen nauhan (se oli kapeempi ja kirkkaaman punanen, ja oon tyytyväinen valintaani!) Pitää viel ommella toi tohon, et seuraavaks pitää tutkia kämppää oks täällä yhtää ompeluneuloja, injektio- ja hakaneuloi kyl ois...! 8''''''''')

Lol so yea guys I'm kinda doin da cosplay again guys hey guys! <3
KUKA ON PÖLLINYT MUN LUFFY HOUSUT?!?!?!!?
Olin niin silleen et jes mun pitää vaan ne reunat vaihtaa punaisista valkoisiks, joo helppoo, mut_en_löydä_niit!!!!!!!!!!! Oon menny koko kämpän varmaan läpi ja pari kertaa tullut silleen "ne on niiiin tuol!!" mut hittö ei oo....... Pitää kattoo ku iskä tulee kotiin jos se tietää mis ne on tai jotai..

Nyt takas cossin tekoon!(tai sitku rauhoitun ku sain äsken jonkun kauheen itkukohtauksen ku näin yhet Ace kuva hössökät ;;___;;♥♥♥♥♥)

jaadededededesuuuuu!Luonut: jaaKeskiviikko 08.06.2011 01:57

Oon nyt täs ainaski 2 päivää virnuillu niin pahasti töis. Koska...... DESU TULOSSA!! Aaaaaa oon ihan innoissaan! Ei jaksa oottaa!! Vaik ihan hyvä et se ei oo viel ihan huomen ku cossit ei viel ihan valmiit!

Ja sit huomaan et conit ja galleria kulkee käsi kädes. Ku coni lähestyy niin sit alan käymään tääl xDD

Jajajaja oon innoissaan lauantain cossist ja Tiituki kai on mukana! Tai siis on! Liittyy (yllätysyllätys) One Pieceen mut muahhahahaaa oon salaperäinen enkä kerro muuta XD

Ja sain tänään kirjeen kaverilt Japanista ♥ Ja se oli lähettänyt myös Luffy kortin MINKÄ SE OLI SAANU JOSTAI RAVINTOLASTA ILMATTEE!!! Miiiiiks tääl ei saa kivoi Luffy korttei ku vaik käy ostamas euron juuston, häh?

jaajooo mun seuraava cossiLuonut: jaaKeskiviikko 04.08.2010 01:04

jaahmmmHMMM:DLuonut: jaaPerjantai 30.07.2010 14:18

hmmmmmm pitäiskös kohta alkaa aloittaa väsää tota luffy cossii ku alkaa olee viikko aikaa? tai ees nyt päättää minkä luffyn teen ku on taas kasa ideoit mieles 8DDD

ja ei taaskaan oo hyvä yhdistelmä olla töissä ja saada luffy-kohtauksia<3 *menee takaisin töiden pariin ja yrittää olla virnuilematta (ainaskaan paljoo) tai saada itkukohtausta ymsyms*

TuoksuherneLUFFY. DB-POKKARISSA.Luonut: TuoksuherneMaanantai 06.04.2009 19:12


jos ei Luffy nii kuka ? :D Sama hattu ja paita.

Dragon Ball 32, s. 37.

TuoksuherneLuffyLuonut: TuoksuherneTorstai 26.02.2009 19:25

« Uudemmat - Vanhemmat »