IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
11.4.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 126 (1.7.2008 alkaen)
Koko
18 jäsentä
Tyttöjä: 16 (89 %)
Poikia: 2 (11 %)
Keski-ikä
31,6 vuotta
Otos: 11 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 41,3 vuotta

Jäsenet (18)

-iipi--NeleMarielSillimiesBambikarkkiVenlissnååräLeoline-Tohvelieläin-MoonlightVampirmust-ikkaJenQ^Shiri^muru80RakelPegasussonxx
« Uudemmat - Vanhemmat »

rigefknbanana- voi saatanaLuonut: rigefknbananaKeskiviikko 15.12.2010 23:30

Mikä VITUN perinne on teurastaa delfiinejä? Pitää olla jo aika vaurioitunu mielenterveys.

http://www.stara.fi/2010/12/09/delfiinein-joukkoteurastus-farsaarilla-raivostuttaa/

MurderMachineyhyyLuonut: MurderMachineKeskiviikko 15.09.2010 18:43

Särkänniemen delfiini vauva on kuollu. :'< </3

FishiSensuroimatonta materiaaliaLuonut: FishiPerjantai 30.04.2010 15:02

Katottiin koulussa dokumenttielokuva (The Cove) delfiinien pyydystämisestä ja teurastamisesta. Tuli aivan mielettömän paha olo sekä fyysisesti että henkisesti. Tärisen. Päätin et mä en enää koskaan osta kalaa tai syö sitä kouluruokalassa. Kotona vaan jos on ihan pakko. Ja vegaaniksi ryhdyn heti kun pääsen pois kotoa. Delfinaaroita onneksi päätin jo ajat sitten alkaa boikotoimaan.

Sen jälkeen oli ruokailu (on itse asiassa meneillään nytkin, oon ATK-luokassa) ja voi luoja! Mun oli pakko lähteä siitä pöydästä, mä olin niin suunnattoman vihanen ja turhautunut. Ihmiset päivittelee sitä miten olikin hirveä leffa ja kamalaa että niille delfiineille voidaankin tehdä sillein - JA LAUTASELLA ON LIHAA. Lihapöyryköitä ja kalkkunanugettia, om om om nammmm! Ja mistähän se liha on saatu? Tehotuotantolaitoksista. Paikoista joissa eläimet elävät ahtaissa tiloissa, kaukana luonnollisesta ympäristöstään. Stressaantuneet eläimet nokkivat ja purevat toisiaan. Eläimet ovat sairaita ja ahdistuneita, kuolleet korjataan rutiininomaisesti pois lattioilta lojumasta. Eläimet jalostetaan ja syötetään niin lihaviksi, etteivät niiden jalat kunnolla kanna. Kun kärsimystä ja kitumista on tarpeeksi takana, ne lastataan teurastamolle vievään autoon kuin puupalikat: mitä sitten jos jalka vahingossa katkeaa tai siipi jää oven väliin, kohtahan ne kaikki kuolevat. Enkä minä edes tiedä mitä muuta ne eläimet joutuvat kärsimään, alkaa kuvottaa jo ensiriveillä niin, että lopetan lukemisen. En edes halua tietää.

Miten nämä ihmiset, jotka niin sympatoivat delfiinejen raakaa kohtaloa, KYKENEVÄT ohittamaan ihan täällä kotimaassa ja kaikkialla muulla tapahtuvan kidutuksen? "Mä en vois ryhtyä kasvissyöjäksi, liha on niin hyvää. Kyl mä sinänsä ymmärrän sen jutun, mut mä en pystyis luopuu lihasta." HAISTAKAA VITTU. Oikeasti. Mulla pettää argumentointikyvyt tässä kohtaa, mä oon vaan niin suuttunut etten pysty aatteleen mitään järjellä.

"Mitä tykkäsit tosta leffasta?"
"Oon onnellinen etten oo Japanissa." (Se dokumentti siis keskittyi Japaniin.)

VOI LUOJA! Onneksi ei meillä täällä! Onneksi kukaan suomalainen ei söisi delfiininlihaa! (mut delfinaariosta ei kyl pystyis luopumaan, on ne delfiinit niin söpöjä) On se kamalaa kun ihminen voikin olla niin tunteeton eläimiä kohtaan! ONHAN SE JNDKSHJDUSHD KAMALAA!

Mulla on huono omatunto, huono olo ja huono mieli. Mua ällöttää kaikki kananmunat, juustot pitsan päällä, kaikki maitolasilliset mitä jatkuvasti lappaan suuhuni. HYI H*LVETTI. Mua ällöttää kaikki se tuhoton määrä lihaa mitä ehdin syödä ennen kuin lopetin. Mua ällöttää, ällöttää, ällöttää. Itkettää.

saananassärkkädeLuonut: saananasKeskiviikko 01.07.2009 04:30

with my lovely cousin mischelle from ohio !
mità kaikkea on tapahtunut torstain jälkeen:

1. perjantaina piti herata (en jaksa joka hetki laittaa ä ja ö kirjainta) aikasin aamulla (4.30) jaa sit paivalla saavuttiin roomaan sen jalkeen piti istua kolme tuntia junassa kun mentiin follonicaan toscanassa (ihanat maisemat ♥), sit saavuttiin noitten sukulaisten veneelle jne..

2. lauantaina purjehdettiin 4-5 tuntia ja nähtiin samalla delfiinejä,
niitä oli 4-6 ja ne alko sit kisata meidan veneen kanssa ja ne hyppi kauniisti veneen vieressa, joku ihanin naky koko elamassa. ♥♥♥
sit purjehduksen jalkeen saavuttiin elban saarelle jaa ihana paikka yksinkertaisesti ♥

3. loput lauantaista ja sunnutaista tutkittiin elbaa, shopattiin, oltiin turisteja, syötiin ja juotiin jne..

4. eilen làhdettiin purjehtii takas rannikolle ja oltiin veneessa 7-8 tuntia jaaa nyt ollaan jossain kaupungissa jonka nimea en muista XDDDD
mut joo taallakin ihana ruoka, maisemat, kaupat jne.. JA OON VITTU RUSKETTUNUT IHANASTI <333333333333333

siina ne oli.

P.S
delfiinijenkin lisaksi näin ISON rotan, käärmeen, liskoja, merisiilejä paljon ja olin tänään napata pienen mustekkalan XDDD <3

PPS

ENNI OSTIN SULLE TULIAISEN JOKA NäYTTää IHAN SULTA ♥ 8DDD
« Uudemmat - Vanhemmat »