IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ruoka ja juoma
Perustettu
31.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 6 800 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 7
Koko
92 jäsentä
Tyttöjä: 54 (59 %)
Poikia: 38 (41 %)
Keski-ikä
36,0 vuotta
Otos: 56 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 40,4 vuotta

Jäsenet (92)

Hanicaannik-a`pökköjontu^Tinzku^undefinableNihilistjogguiskaldpolkadotsRAKEL-RAKEL_tinkeliharava_cold_oneambientiaFoliojoutsenculver
« Uudemmat - Vanhemmat »

Sarahnamsick!!!!!Luonut: SarahnamTiistai 19.05.2015 04:47

Katsoin allaolevan videon jokunen aika sitten ja on suurin motivaattori miksi ryhdyin vegaaniksi. Suomessakaan ei ruuaksi koituvia eläimiä pidetä kovin nätillä tavalla. Tuo eläintenkohtelu on todella julmaa enkä halua olla osallisena tuollaisiin juttuihin millään tavalla. En myöskään osta meikkejä joita on testattu eläinkokein, en käytä maitotuotteita kuin vaan vegaaneille tarkoitettuja, en syö karkkia muutakuin niitä jotka on myös vegaaneiden arvoille sopivia yms...Tuon videon ihmisiljetykset sais kokea tismalleen saman ja vähän enemmänkin ku nuo tuntevat viattomat eläimet, nuo sadistisia mielitekojaan purkavat ihmishirviöt ei ansaitsis mun silmissä kuin kivuliaan kuoleman ja kaatopaikalle hautapaikka.
Katso video omalla vastuulla, jos sulla on vähänkään taipumusta myötätuntoon ja eläinrakkauteen, niin tuon videon aikana luultavasti kärsit henkisesti jonkinsortin kipua sisimmissäsi.

NokiSuuria kysymyksiäLuonut: NokiLauantai 02.11.2013 19:39

NokiPupunruokaaLuonut: NokiSunnuntai 22.09.2013 16:38

Pupun päiväkirja

Perustin ruokablogin. Vegaaniruokaa pääosin :3

Häirihtee ihan perhanasti kun olin lähössä lenkille, ja sit muistin et piti kahtoo joku juttu koneelta. Avasin koneen ja unohin mikä se oli .___. Nyt sit ootan jos tulis mieleen.. Häirihteee D::

GHIIgnorance is blissLuonut: GHIMaanantai 04.07.2011 16:42

Luin kirjaa veganismista ja maidontuotannosta, ja MIKSI OLEN LIIAN HEIKKO VEGAANIKSI, EN VOI ENÄÄ IKINÄ JUODA MAITOA ILMAN HIRVEITÄ TUNNONTUSKIA, RYHDYN VAIKKA KANNIBAALIKSI ENNEMMIN EN ALA MIKSI LUEN

FishiSensuroimatonta materiaaliaLuonut: FishiPerjantai 30.04.2010 15:02

Katottiin koulussa dokumenttielokuva (The Cove) delfiinien pyydystämisestä ja teurastamisesta. Tuli aivan mielettömän paha olo sekä fyysisesti että henkisesti. Tärisen. Päätin et mä en enää koskaan osta kalaa tai syö sitä kouluruokalassa. Kotona vaan jos on ihan pakko. Ja vegaaniksi ryhdyn heti kun pääsen pois kotoa. Delfinaaroita onneksi päätin jo ajat sitten alkaa boikotoimaan.

Sen jälkeen oli ruokailu (on itse asiassa meneillään nytkin, oon ATK-luokassa) ja voi luoja! Mun oli pakko lähteä siitä pöydästä, mä olin niin suunnattoman vihanen ja turhautunut. Ihmiset päivittelee sitä miten olikin hirveä leffa ja kamalaa että niille delfiineille voidaankin tehdä sillein - JA LAUTASELLA ON LIHAA. Lihapöyryköitä ja kalkkunanugettia, om om om nammmm! Ja mistähän se liha on saatu? Tehotuotantolaitoksista. Paikoista joissa eläimet elävät ahtaissa tiloissa, kaukana luonnollisesta ympäristöstään. Stressaantuneet eläimet nokkivat ja purevat toisiaan. Eläimet ovat sairaita ja ahdistuneita, kuolleet korjataan rutiininomaisesti pois lattioilta lojumasta. Eläimet jalostetaan ja syötetään niin lihaviksi, etteivät niiden jalat kunnolla kanna. Kun kärsimystä ja kitumista on tarpeeksi takana, ne lastataan teurastamolle vievään autoon kuin puupalikat: mitä sitten jos jalka vahingossa katkeaa tai siipi jää oven väliin, kohtahan ne kaikki kuolevat. Enkä minä edes tiedä mitä muuta ne eläimet joutuvat kärsimään, alkaa kuvottaa jo ensiriveillä niin, että lopetan lukemisen. En edes halua tietää.

Miten nämä ihmiset, jotka niin sympatoivat delfiinejen raakaa kohtaloa, KYKENEVÄT ohittamaan ihan täällä kotimaassa ja kaikkialla muulla tapahtuvan kidutuksen? "Mä en vois ryhtyä kasvissyöjäksi, liha on niin hyvää. Kyl mä sinänsä ymmärrän sen jutun, mut mä en pystyis luopuu lihasta." HAISTAKAA VITTU. Oikeasti. Mulla pettää argumentointikyvyt tässä kohtaa, mä oon vaan niin suuttunut etten pysty aatteleen mitään järjellä.

"Mitä tykkäsit tosta leffasta?"
"Oon onnellinen etten oo Japanissa." (Se dokumentti siis keskittyi Japaniin.)

VOI LUOJA! Onneksi ei meillä täällä! Onneksi kukaan suomalainen ei söisi delfiininlihaa! (mut delfinaariosta ei kyl pystyis luopumaan, on ne delfiinit niin söpöjä) On se kamalaa kun ihminen voikin olla niin tunteeton eläimiä kohtaan! ONHAN SE JNDKSHJDUSHD KAMALAA!

Mulla on huono omatunto, huono olo ja huono mieli. Mua ällöttää kaikki kananmunat, juustot pitsan päällä, kaikki maitolasilliset mitä jatkuvasti lappaan suuhuni. HYI H*LVETTI. Mua ällöttää kaikki se tuhoton määrä lihaa mitä ehdin syödä ennen kuin lopetin. Mua ällöttää, ällöttää, ällöttää. Itkettää.

certifiablesoijanamLuonut: certifiableTiistai 26.01.2010 09:23

Nonni nyt alko iha true hippiruokavaliointi pariks vkoks.
Sois 2 vkoo ilman maitotuotteit.. -.-
Soijaa, soijaa, soijaa, antakaa lisää soijaa! ;P
"POSTIMERKKIEN LIIMAT KASVISPERÄISISIÄ
Suomessa myytäviä postimerkkejä painetaan viidessä eri painotalossa sekä kotimaassa että muualla Euroopassa. Posti saanut kaikilta painotaloilta selvityksen siitä, ettei heidän liimoitteensa sisällä eläinelementtejä ja ovat siten soveliaita myös vegaaneille."

CadaceusVegaaniset muffinitLuonut: CadaceusSunnuntai 18.01.2009 21:04

4dl vehnäjauhoja
2dl sokeria
2tl leivinjauhetta
½tl suolaa
1 annos kananmunankorviketta
2dl soijamaitoa
n. 75g sulaa margariinia

Kananmunankorvike:
1rkl tapiocajauhoa tai muuta tärkkelystä
1tl leivinjauhetta
2rkl vettä
1rkl kookosöljyä tai muuta öljyä

Sekoita kuivat aineet ja vatkaa sitten loput ainekset sekaan.
Yksi annos korvaa leivonnassa yhden kananmunan.



- Sekoita kuivat aineet (vj, sokeri, leivinj., suola)
- Vatkaa kananmunankorvike, soijamaito sekä sula rasva keskenään
- Lisää nesteseos kuiviin aineisiin ja sekoita tasaiseksi taikinaksi
- Lisää haluamasi makuaineet
- Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 15-20 minuuttia



Oma variaationi perusohjeeseen jonka sain kaverilta. Muffineista tulee mukavan pehmeitä ja suussasulavia, ei lainkaan kuivia.

Kananmunankorvikkeen ohje on vegaaniliiton sivuilta.
http://vegaaniliitto.fi

Itse käyttänyt makuaineina Marianne-suklaarakeita (niitä sellaisia kuulia) sekä Daim-sulkaamuruja (leikkasin Daim-suklaalevystä isohkoja muruja, yksi pala neljään osaan).
No se maitosuklaa tietysti vähän pilasi sen vegaanipuolen mutta kukin makunsa mukaan, eikös?
« Uudemmat - Vanhemmat »