IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
27.4.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 471 (1.7.2008 alkaen)
Koko
17 jäsentä
Tyttöjä: 16 (95 %)
Poikia: 1 (5 %)
Keski-ikä
19,7 vuotta
Otos: 8 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 19,7 vuotta

Jäsenet (17)

YaoiGirlFrodo_LegolasNoruz[Deidara]Pooh-SamanuudelipannuSasso-setäSogeKinguSitruunaKIDSipuliLintuYaminaInspiraatiosiclumsyMaRu_Saruchin_Dei
« Uudemmat - Vanhemmat »
Oli ihan super kivaa : 3 meitin porukassa oli jasmin, riko, rita, annika,carita,mona ja emma. ja ainii kaisu. xd noniin mitäs kertoisin muuta, arvatkaapas kenen puhelin soi kesken cosplaykisan, ja kenen isi soitti. ;____; BUSTED. " No ku isi soitti " xd

tapasin uusia ihmisiä, hurrrrrrjan mukavia <3 halejakin tuli. ja sasori pilasi maineensa kolmen jälkeen saadessaan pockyi, ääni muuttui "kylmästä" adhdks. anteeksi. ;___; muuan muassa sain syöttää koiraaa ja koiran omistajaa pockyillä. <3_<3 se oli kiltti koira. 'u' sitten siellä oli fbi suke, ainakin melkein. <3 hän on edelleen parhain sasuke jonka koskaan olen nähnyt. <3 annoin sukelle pocky paketin, ja haleja. :3 ja otin muuten kuvia eri cosseista. x'3 ja konohamaru ja muut karkasivat jonneki, enkä löytänyt heitä, enkä saanut halia heitä pilalle enkä ottaa miljoonaa kuvaa. ;____; senkin.

oo sit siel oli kivasti myös kuroshitsuji cosseja. <3 ää sebastian, ciel, grell ja drocell. <3 x'3

kiitos kaikille mahtavasta päivästä. jos musta ootte ottanut kuvia, ois kiva nähä. x'3

nii ja marengit meni hyvin kaupaks, taino syötäväks. xd

ps. laitan lisää kuvia myöhemmin sasori cossista, eilen en kerinny kun oma kone tilesi, eikä maha toimia. ;_____; nyt oon isukin läppärillä.
Mulla o kankaat kotona. 8'D <3 Ja sitten vielä se ompelu ja kaavat ja kaikki. Niin ja sormus ja mousse ja miljoona keksiä ja ja kyltti ja kaikkee jännää.<3 MANGAPÄIVÄÄÄ !

Noni jaksaa. jasmininkanssa tänään caramelldansenia koko päivä ja sit kaikkee jännää ! lällällälläää ! olen sasoriii <3 8D ainaki melkee. perkele, en saa nauraa. ja bindeihinki pitäis tottua. : D hyvin menee.
« Uudemmat - Vanhemmat »