IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
29.6.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 682 (1.7.2008 alkaen)
Koko
153 jäsentä
Tyttöjä: 109 (72 %)
Poikia: 44 (28 %)
Keski-ikä
36,3 vuotta
Otos: 118 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,6 vuotta
Ylläpitäjä
Pa-Ne-Pa

Jäsenet (153)

NopaavilmanieksenfäfiDreblerLethe-|mr|anna83{{alina]]]-memppu-Kiwa-jepa-JatenskiAlporusimollamaija89heppatytto_92Lyn^
« Uudemmat - Vanhemmat »

nenssiArvon aasiakkaatLuonut: nenssiMaanantai 14.12.2009 23:44

En millään tahdo ymmärtää miksi, oi miksi te arvon aasiakkaat kohtelette meitä aasiakaspalvelijoita kuin hikisiä kalsareitanne.
Valitettavan usein saa silkkaa paskaa niskaan vaikka aasiakaspalvelija onkin kohdellut teitä täysin oikeudenmukaisesti ja asiallisesti.

Tässä teille pienoiset aasiakkaat muutamia asioita jotka ärsyttävät hyvin hyvin hyvin paljon asiakaspalvelijaa!

1. Mikä siinä on niin helvetin vaikea pistää ruokailtuasi aterimet kello viiden asentoon? Se on selvä merkki tarjoilijalle, että olet lopettanut ruokailun. Ärsyttävän usein aterimien ollessa kello viiden asennossa ilmoitat kuitenkin jatkavasi ruokailua, tai aterimien ollessa levällään ilmoitat että olet jo syönyt.

2. Ei, en voi kaataa viinilasiasi reunoja myöten täyteen. Tähänkin on asetettu rajat.

3. Älä ala kiistelemään tarjoilijan kanssa siitä, kuinka paljon snapsilasiin sitä paskan hajuista litkua kaadetaan. Se on maksimissaan neljä senttiä ja sillä siittiö! Ei, en myöskään kaada viinilasiasi täyteen kossua.

4. Ei, en vie pöydistä laseja joissa on jotain juotavaa jäljellä ilman asiakkaan lupaa. Jos olet juonut lasisi tyhjäksi ja vieläpä kaupan päälle nuollut sen puhtaaksi, älä yritä väittää että "siinä lasissahan oli vielä puolet jäljellä!"

5. En ole huora.

6. Älä napsauttele sormiasi kun kutsut tarjoilijan paikalle, se on harvinaisen ärsyttävää!

7. Älä keksi minulle idioottimaisia kutsumanimiä, kuten "Nappi" "Nuppu" tai "Neppi".

Mitähän sitä vielä keksisi? Palaan asiaan.

Amen to that.
siis ei jumalauta mikä päivä tänää on ollu!!! vituttanu nii ankarasti ettei mitää rajaa! asiakkaat on kusipäitä ja mun puolesta martinan suosikki-listan vois tunkee johki hevonvittuun saatana siitä synty tänää nii pal väärinkäsityksii ettei mitään rajaa ku asiakkaat ei osaa selittää kunnolla eikä ymmärrä mitää mitä niiltä kysyy ja juuri tämän takia mulla tuli tänään 3 annoshutia helvetti! siinä meni hermo niin mulla ku kokillakin... sit muutenki pienet paineet ku olin ekaa kertaa yksin sulkemassa ravintolaa ja iltahommis oli NIIN pal muistamista et meni yli puol tuntii ylitöiks et ehin kaiken tehä ku jotkut tyypit halus niin välttämättä olla tappiin asti satana!!! sit ku se vitun pyörä on vieläki paskana ja bussi on yöhintojen takii liian kallis nii piti vittu sit viel ennestään kipein jaloin kävellä himaan! täs päiväs ei ollu kyl taas MITÄÄN positiivista (eikä lauantaipäivät muutenkaa helmee oo töitä tehdessä). Koita nyt sitten kaiken paskan keskellä viel hymyillä muille ihmisille!
Eilen menin kovalla kiireellä Lahessa Z-junaa, joka ei sit vaivautunu lähtemää ees ajallaan vaa tääpä juna lähti sit hieman myöhässä.. Tästä sit seuras tietty se, et ku mun piti vaihtaa Kervos N-junaa nii sain sit Z-junan ikkunasta vaa tuijottaa ku N-juna lähti menee ilman mua :D Hieman vitutti.. No onneks seuraavaa junaa ei sit kauaa tarvinu venaa..

Tänää sitte koin sen ihanuuden ku loma loppu ja tuli paluu töihin.. Tuntu yhes vaihees et kaikki asiakkaat tuli kyselee jotai, et just ku sai yhelle vastattuu nii toinen tuli kyselee ja olin ihan pihalla maailman menosta, tai no ainaki melkeen :D Mut kaiken huippu oli se, ku eräs mies ihan pokkana heitti mulle et "Lainaa 50 senttiä!" <puna> Tällä aasiakkaalla ei siis ollu tarpeeks rahaa mukana ja jostai kumman syystä se oletti et MÄ heittäisin sille rahaa (ihan ku mä kantelisin töissä housujen taskuissa rahojani ja sitä paitsi mä en oo niin tyhmä et olettaisin saavani ees koskaa mun rahoja takasin jos erehtyisin niit lainailee asiakkaille) <virne> Toki 50 senttiä on sen verran vähän rahaa etten mä sellasest summast konkurssii menis mut rajansa silläki minne mä mun rahani tuhlailen... ;)

_hali_bubu_:DLuonut: _hali_bubu_Sunnuntai 22.03.2009 04:00

Tänää (siis lauantaina) yks ihana alkkis-asiakas anto mulle käyntikorttinsa.<333 :
DDD

Ja ei, en soittanu kyseiselle miehelle ("unohdin" sen käyntikortin töihin *nyyh*)

-bIhana Anni♥Luonut: -bPerjantai 06.02.2009 23:26

inna says:
KIOLEN
inna says:
SAAN HALCVAUKEN
inna says:
OIKEESTI VIRTVITTA PELASTA!!!!!!!!
inna says:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDSfgfhyj

Laadukas perjantai-ilta taattu♥

Niin ja kirjottelin tänään sitten palautuskuitin, kun asiakas välttämättä halusi menettämänsä 10 sentin takaisin. Ja se palautuskuitti on aika monimutkanen. Tai no ei tavallaan. Mutta 10 senttiä on iso raha, sillä muutetaan maailmaa!

_hali_bubu_a v a u t u m i s t a Luonut: _hali_bubu_Keskiviikko 04.02.2009 23:49

Tänää olin töissä ja yks papparainen (joka on mm. monesti tullu sanoo mua nätiks ja on lähetelly lentopusujaki mulle) sai yhtäkkii päähänsä tulla sanoo mulle et "mä rakastan sua" :
DD Siinä sit vähän oli sellanen olo et mitähän tohon nyt pitäis sanoo <xD> Onneks yks vanhempiki rouva siinä vähän katto sitä pappaa et "justjust" :D Ainii ja sit yks toinen vanha mies näki ku mä laitoin huulirasvaa ja kysy: "onks toi pusun kestävää?" :DDD Mistä nää miehet oikeesti keksii näitä juttujaan &lt;puna&gt;

Toinen juttu josta nyt ajattelin tässä avautuu on, et oli tosi rasittavaa huomata tänää ettei sitä voi ulkonakaa rauhassa liikkua ilman et joutuu näkemää jotai "Madonnan Jätkäsaaren keikka"-julisteita vai mikä lie olikaa! Eks se jo riitä et sitä Madonnan suomen keikkaa mainostetaa ihan tarpeeks jo lehissä! En voi kyl ymmärtää ketä voi kiinnostaa mennä kattoo ja kuuntelee sitä vaik tiedän kyl et varmasti monia kiinnostaa... Ite en menis vaik ilmasiks pääsisin, sen verran paskana pidän sen musaa vaikka myönnän et Frozen (vai mikähän se oli :D) on hyvä biisi :P Mut siihen se sit jääki..

Mut eiköhän täs tullu nyt tarpeeks avauduttuu.. :D
« Uudemmat - Vanhemmat »