IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kaverit
Perustettu
28.2.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 221 (1.7.2008 alkaen)
Koko
13 jäsentä
Tyttöjä: 4 (31 %)
Poikia: 9 (69 %)
Keski-ikä
27,7 vuotta
Otos: 10 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,7 vuotta
Ylläpitäjä
in_vino_veritas

Jäsenet (13)

in_vino_veritasAhhesam`peLaSSeemil1989VäizkiTanhusEnninkäinensubbahoehenkkahei`kka-ta
« Uudemmat - Vanhemmat »
Eilen menin kovalla kiireellä Lahessa Z-junaa, joka ei sit vaivautunu lähtemää ees ajallaan vaa tääpä juna lähti sit hieman myöhässä.. Tästä sit seuras tietty se, et ku mun piti vaihtaa Kervos N-junaa nii sain sit Z-junan ikkunasta vaa tuijottaa ku N-juna lähti menee ilman mua :D Hieman vitutti.. No onneks seuraavaa junaa ei sit kauaa tarvinu venaa..

Tänää sitte koin sen ihanuuden ku loma loppu ja tuli paluu töihin.. Tuntu yhes vaihees et kaikki asiakkaat tuli kyselee jotai, et just ku sai yhelle vastattuu nii toinen tuli kyselee ja olin ihan pihalla maailman menosta, tai no ainaki melkeen :D Mut kaiken huippu oli se, ku eräs mies ihan pokkana heitti mulle et "Lainaa 50 senttiä!" <puna> Tällä aasiakkaalla ei siis ollu tarpeeks rahaa mukana ja jostai kumman syystä se oletti et MÄ heittäisin sille rahaa (ihan ku mä kantelisin töissä housujen taskuissa rahojani ja sitä paitsi mä en oo niin tyhmä et olettaisin saavani ees koskaa mun rahoja takasin jos erehtyisin niit lainailee asiakkaille) <virne> Toki 50 senttiä on sen verran vähän rahaa etten mä sellasest summast konkurssii menis mut rajansa silläki minne mä mun rahani tuhlailen... ;)

_hali_bubu_namnam.<3Luonut: _hali_bubu_Tiistai 16.06.2009 00:04

Perjantaina käytii vihdoinki kattomassa My Bloody Valentine 3D! <tuuletus> Ihana leffa ja nam mikä mies! <virne> Harmi vaa ku tiesin leffast etukätee vähä liikaa esim. kuka on murhaaja :D Mut ei sil nii välii..

Viikonloppua vietettii sit isipapan ja kumppaneitten luona ja eilen sai popsia kakkua ja kaikkee :DD <3 Että ihan mukava viikonloppu oli.. :)

Ps. Vitun junalakko MURR! Dösätki on nii "ajoissa" aina et joutuu turhaa kauhees tuules ja tuiskees olee ja sit myöhästyy töistä <toru> Onneks huomen pitäis taas päästä junalla kulkemaa! :)
« Uudemmat - Vanhemmat »