IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
31.7.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 015
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 7 (78 %)
Poikia: 2 (22 %)
Keski-ikä
22,6 vuotta
Otos: 6 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,7 vuotta

Jäsenet (9)

MirkaliinuolkkuumbarellaRafael^AllisterFräuleinsxs
« Uudemmat - Vanhemmat »

MarySueVKLP.Luonut: MarySueMaanantai 06.07.2009 11:37

Johan nyt taas oli viikonloppu.

Perjantai kenties hieman outo. Joku himmee spusseposse hengaili Väisästen viidakos. Tsih. Oliks kenties vähä liianki heikkoi juttui. Mut hauskaa anyway. Pöllin vahingos Aallon bisset. HUPS. TAAS.




Lauantain heräsin ENNEN kymmentä. Laukkanen soitti rannalle mde Katri & Aalto. Eikä aurinko ees suvainnu paistaa lähes laisinkaa.

Illal bongasin Jannikan Megazones ku mimmi oli viel duunis ja kattelin vitu kännisii polttariseurueita. Ja hyvä ku mua ei revitty mukaa ku Jannika oli luvannu et LEIKIN niiden kanssa...?

Mentii leffaa. My Bloody Valentine 3D-leffa. JA VITTU ETTÄ LEFFASSA PELOTTI! 3D teki asiaan aivan oman lisäyksensä. HURR! Sit menin himaa nuqq.




Sunnuntain isi herätti ja kerto et mennää kattoo mun isotätii joka on nyt sairaalas. Se on jotai 92-vuotta ja se ajo viel viime vuon autol ja nyt se makas ja oli iha valkone ja hyvä ku se ees hengitti. Toivon et sen ei enää kauheesti tarvis kärsii ennenku se kuolee. Oli se semmone teräsmummo. Veti jätkii turpaa sillo ku se oli mun ikäne.

Sit illal taas Väisästen viidakkoparatiisii syömää juustokakkuu ja jädee. NAM. Kivaa paskanjauhantaa med Heli, Ipana ja Katri. JOU!


... nyt on TAAS maanantai ...

Marjojanina[Ei aihetta]Luonut: MarjojaninaTorstai 18.06.2009 04:51

Kuka lähtis mun kaa kahtomaan johonki My bloody valentine 3D:n jonnekki? :)

_hali_bubu_namnam.<3Luonut: _hali_bubu_Tiistai 16.06.2009 00:04

Perjantaina käytii vihdoinki kattomassa My Bloody Valentine 3D! <tuuletus> Ihana leffa ja nam mikä mies! <virne> Harmi vaa ku tiesin leffast etukätee vähä liikaa esim. kuka on murhaaja :D Mut ei sil nii välii..

Viikonloppua vietettii sit isipapan ja kumppaneitten luona ja eilen sai popsia kakkua ja kaikkee :DD <3 Että ihan mukava viikonloppu oli.. :)

Ps. Vitun junalakko MURR! Dösätki on nii "ajoissa" aina et joutuu turhaa kauhees tuules ja tuiskees olee ja sit myöhästyy töistä <toru> Onneks huomen pitäis taas päästä junalla kulkemaa! :)
« Uudemmat - Vanhemmat »