IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
8.8.2006
Tilastot
Käyntejä: 3 841 (1.7.2008 alkaen)
Koko
131 jäsentä
Tyttöjä: 20 (16 %)
Poikia: 111 (84 %)
Keski-ikä
29,4 vuotta
Otos: 86 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,3 vuotta
Ylläpitäjä
_kimi
Valvojat
JJaska

Jäsenet (131)

RaQu^^HapsiasGaroPsygoBoXmaNc8h11no2bee^Dreico-m1kk0z-ursulaWilloumhuggiMooglPinxuSowrovad33
« Uudemmat -

tOhvu[Ei aihetta]Luonut: tOhvuMaanantai 25.08.2008 13:26

Tulipa ikävä asmeja, tää on taas tää fiilis, viimevuonna se oli jo heti ku pääs kotii :P pian sinne takasiiiiiii <3
Tuolla: http://tuner.bdb.fi/gfx/valokuvat/boozembly_08/

Vähä kesti että sai nuo kehitettyä, skannattua ja käpisteltyä. Filkalle kuvaaminen on kivaa, mut ne sitä seuraavat vaiheet onki sitte vähä...
Tämän vuoden Assyt on sitten takana, tai siis oikeastaan oli jo pari viikkoa sitten :) Pari viikkoa meni pähkäillessä minkä kuvan tänne lisäisi. Valojen sammuttamisen jälkeen Hartwall Areenan hallissa oli sen verta pimeää, että valokuvaaminen oli aika vaikeaa. Lopulta piti koettaa vaan löytää edes jotenkin siedettävä kuva monen kehnon kuvan joukosta.

Jokatapauksesa, kesän lopuksi on yleensä ollut tapana mennä Assyille ja sinne sitä päädyin tänäkin vuonna. Harmi vaan, että Ankka Rock oli taas kerran samaan aikaan. Olisi ihan mukava, jos nuo koitettaisiin järjestää vaikka peräkkäisinä viikonloppuina. Itselläni on mennyt jo laskut sekaisin siitä monesko Assemblykerta tämä mulle oli. Olisko ollu 12. kerta tai jotai, no aika pirun mones kuitenkin :)

Pääasiassa demo- intro-, musa- jne. kompojen takia tuonne taas menin ja oli sitä ihan kiva nähdä vanhoja tuttujakin, joihin törmää nykyään lähinnä Assyillä. Kompot oli monet ihan ok, vaikka mitään erityisen kovatasosta ei nähty takavuosiin verrattuna. Sellainen kunnolla säväyttävä jäi puuttumaan. Esimerkiksi 64k-intro oli ihan ok, mutta demo-kompossa oli omituisen vähän tuotoksia. Kuten Abyss sanoi Assyjen lopuksi, vuosittain tilanne vaihtelee. Toivottavasti ensi vuonna sitten enempi demoja kompossa.

Boozemblyyn oli tarkotus mennä toki :), mutta se sitten jäi tällä kertaa. Muutenkin tuli työnnettyä nenää ulos hallista aika vähän viikonlopun aikana, paitsi sitten siikamarssin aikana :) Tuli osallistuttua tuohon marssiin, joka alkoi viimevuoden tapaan norsumarssina, mutta muuttui sitten siikamarssiksi :D

Ihan mukava viikonloppu oli kaikenkaikkiaan. Ensivuonna sitten taas uudestaan. Tänä vuonna olisi vielä Alternative Party, jonne saatan myöskin mennä.
Ja vieläkin hieman väsynyt. Hauskaa tavaraa olivat kyllä ihmiset bloganneet :D

Kuvassa valotikkuja boozemblyiltä.
Hmm, nyt on semmonen semi-headache, mahtavaa meininkiä ASM:eilla oli irkissä sekä paikanpäällä :D Hassua kyl et piti tulla vierailijalipulla vaan "käymään" mut sitten oli loppujenlopuks ranteessa vip-lippu ja meno sitäki kovempi!

Päässä vaan kokoajan kuuluu "Siika, siika, siika" med bassojumputus :DDD Nyt vaan sit venaamaan ensvuotta (Mitenköhän pääsis parhaiten semmosee vuoden kestävään koomaan?!!??!? any1?)

AINIIN! IHMEEN HAUSKAA OLI VAIK EI OLLU NAISPUOLISIA NIIN PALJON! Paitsi Kirsi, Noora, Ida, Heli ja sit tää... trap... Joka oli mainitsematon yllätys. :DD Olihan siellä mun entinen luokkalainenkin! Hienosti hesessä töissä :I Toivottavasti ei tunnistanu ;<

chinorSiikahan se siellä.Luonut: chinorSunnuntai 03.08.2008 22:28

Oli muute paljo kivempaa ku luulin, ens vuonna uusiks! Oli kovat jumputukset, elefanttimarssia, vaikeit nukkumisia, vitusti SIIKAA, pelaamista ja muuten vaa jumitusta. Megascreen oli magee, ja näkymät oli muutenki kivat ku katto ylhäältä :3 Kyl mää tykkäsin.

solarflareAssembly 2008Luonut: solarflareSunnuntai 03.08.2008 16:34

Siis vau! Miksen osallistunut Assemblyyn jo monta vuotta sitten? Seuraava pysäkki on ilman muuta AltParty Merikaapelihallissa 24.-26. lokakuuta 2008. Täytyykin kysyä, haluaako poika mukaan.

Enpäs muuten ollut koskaan nähnyt, kun suunnilleen 12-vuotias pikkutyttö puhuu suu vaahdossa siitä kuinka vasta ostetun viallisen grafiikkakortin tilalle sai myyjäliikkeen assykojulta upouuden ja joka sitten säntää koneensa luo sanoen, että mä meen nyt asentamaan tätä korttia. Hilpeän söpöä!

Meitä senioreita jotka siinä hihittelimme keskenämme sivussa ja nautimme moisesta esityksestä harmitti tosin jälkikäteen, että olisi pitänyt älytä välittömästi kuvata videolle moinen performanssi laajempaa YouTube-levitystä varten.

disLSIIKA SOUNDBOARDLuonut: disLSunnuntai 03.08.2008 05:17

Tätä pitää mainostaa, itse tein =))))

http://www2.steptail.com/emproductions/siika/ <-- KATSOKAA HETI!!!!

JONDYANANote to selfLuonut: JONDYANALauantai 02.08.2008 12:30

Kun kokispulloon laittaa puoli purkkia kofeiini tabletiti niin se räjähtää -.-


D6 <3 ja kahen gigan siika

JONDYANA[Ei aihetta]Luonut: JONDYANALauantai 02.08.2008 10:27

Kahden kilon siika.. Ei täs muut, mo.
« Uudemmat -