IRC-Galleria

miksuh

miksuh

Mika Hanhijärvi

Assembly '08 (31.7. -3.8.2008)Tiistai 19.08.2008 03:28

Tämän vuoden Assyt on sitten takana, tai siis oikeastaan oli jo pari viikkoa sitten :) Pari viikkoa meni pähkäillessä minkä kuvan tänne lisäisi. Valojen sammuttamisen jälkeen Hartwall Areenan hallissa oli sen verta pimeää, että valokuvaaminen oli aika vaikeaa. Lopulta piti koettaa vaan löytää edes jotenkin siedettävä kuva monen kehnon kuvan joukosta.

Jokatapauksesa, kesän lopuksi on yleensä ollut tapana mennä Assyille ja sinne sitä päädyin tänäkin vuonna. Harmi vaan, että Ankka Rock oli taas kerran samaan aikaan. Olisi ihan mukava, jos nuo koitettaisiin järjestää vaikka peräkkäisinä viikonloppuina. Itselläni on mennyt jo laskut sekaisin siitä monesko Assemblykerta tämä mulle oli. Olisko ollu 12. kerta tai jotai, no aika pirun mones kuitenkin :)

Pääasiassa demo- intro-, musa- jne. kompojen takia tuonne taas menin ja oli sitä ihan kiva nähdä vanhoja tuttujakin, joihin törmää nykyään lähinnä Assyillä. Kompot oli monet ihan ok, vaikka mitään erityisen kovatasosta ei nähty takavuosiin verrattuna. Sellainen kunnolla säväyttävä jäi puuttumaan. Esimerkiksi 64k-intro oli ihan ok, mutta demo-kompossa oli omituisen vähän tuotoksia. Kuten Abyss sanoi Assyjen lopuksi, vuosittain tilanne vaihtelee. Toivottavasti ensi vuonna sitten enempi demoja kompossa.

Boozemblyyn oli tarkotus mennä toki :), mutta se sitten jäi tällä kertaa. Muutenkin tuli työnnettyä nenää ulos hallista aika vähän viikonlopun aikana, paitsi sitten siikamarssin aikana :) Tuli osallistuttua tuohon marssiin, joka alkoi viimevuoden tapaan norsumarssina, mutta muuttui sitten siikamarssiksi :D

Ihan mukava viikonloppu oli kaikenkaikkiaan. Ensivuonna sitten taas uudestaan. Tänä vuonna olisi vielä Alternative Party, jonne saatan myöskin mennä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.