IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
19.8.2006
Tilastot
Käyntejä: 12 628 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 6
Koko
1280 jäsentä
Tyttöjä: 1153 (91 %)
Poikia: 127 (9 %)
Sijoitus koon mukaan: 380
Keski-ikä
34,3 vuotta
Otos: 872 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,0 vuotta
Ylläpitäjä
_Hoshi_
Valvojat
OlaPhalla, Kitiara^^, kiirAnen

Jäsenet (1280)

osu-Kyynel`yeni-chanSusie`idaeusrockin_hoodBeTTyrollNakayo`para_para_noia^Puunhalaaja^kvisyaMatildainenNimueTepes-SussuMoiNeekiYwia

_chemical[Ei aihetta]Luonut: _chemicalPerjantai 07.05.2010 01:07

En ole söpö, en seksikäs,
en omaa täydellistä vartaloa,
en ole hyvännäköinen enkä kaunis,
enkä ole miesten ensimmäinen valinta!
Mutta minä perkele olen minä itse ! Ei ole olemassa ketään toista samanlaista kun minä!
Kopioi omaan blogiisi jos olet oma itsesi.

_Nadja_:/Luonut: _Nadja_Lauantai 13.03.2010 12:50

Tyttö: Olenko minä tarpeeksi kaunis?
Poika: Mitä?
Tyttö: Minä todella pidän sinusta. Ja olen rakastumassa sinuun.
Poika: OK.
Tyttö: Mitä tarkoitat OK:lla?
Poika: Minä en pidä sinusta sillä tavalla.
Tyttö: Miksi et?
Poika: En voi kertoa sinulle..Ehkä joku toinen kerta...
Siitä asti tyttö kysyi pojalta "Miksi et?" joka kerta kun hän näki pojan, ja joka kerta kun tyttö kysyi,
hän vastasi "minä kerron sinulle myöhemmin". Vihdoin tyttö kyllästyi.
Tyttö: Olen kyllästynyt tähän. Kerro minulle mikset pidä minusta?
Poika: Haluatko todella tietää miksi en pidä sinusta?
Tyttö: KYLLÄ!
Poika: Koska olet ruma kuin vi**u! Mitä järkeä on mennä ulos jonkun kanssa joka ei ole kaunis?!
Tyttö: Mutta...Minä...
Poika: Turpa kiinni ja jätä minut rauhaan!!!
Poika kävelee pois ja tyttö jää istumaan siihen yksin, itkien.. Sitten hänen kännykkänsä soi.
Tyttö: Haloo?
Äiti: Rakas? Minä haluan että menet kotiin, jooko? Tulen töistä muutaman tunnin kuluttua...
Tyttö: Okei, äiti...
Äiti: minä rakastan sinua...
Tyttö: Niin minäkin sinua...
Äiti: Hei hei!
Tyttö: Hei..
Tyttö lähtee kotia kohti ja kun hän on siellä hän menee vessaan ja katsoo itseään peilistä...
Tyttö: En ole tarpeeksi kaunis...
Hän alkaa töihin, tietäen aivan hyvin mitä on tekemässä...
Kaksi tuntia myöhemmin, hänen äitinsä tulee töistä ja kuulee miten kylpyvesi käy. Hän menee
yläkertaan ja löytää eteisen tulvillaan. Joten hän koputtaa oveen.
Äiti: Kulta? Oletko kunnossa?
Hän avaa oven ja järkyttyy näkemästäänsä. Kylpyamme ylittyi vedestä lattialle, ja vesi oli
värjääntynyt punaiseksi. Hän käveli veden ylitse, jotta näkisi mitä ammeessa on ja kirkaisi. Siellä
hänen pikku tyttönsä makasi kasvot ja ranteet viilloissa. Äiti peruutti ja oli juoksemassa
soittamaan poliisille, kunnes joku pisti hänen silmäänsä.
Peilissä luki: "Olenko minä nyt tarpeeksi kaunis?"
Mua, aivan aikusten oikeasti, hävettää niiiiin paljon joittenkin ihmisten puolesta että aivan suorastaan naurattaa... :D Siis, kun tämä mikäs vitun juttu tuo Nyt!, jossa näkyy suosituinta paskaa ja jonne olen eksynyt nytten muutamana tylsänä päivänä harmittelemaan/hihittelemään ihmisten kuville niin ei jeeeejeeeejeeesus....
(Toki varmasti joku siellä ruudun takana minullekkin naureskelee, mutta antakaa palaa vaan! (: )

Mutta, tämän kertainen avautumiseni...Tuommoset piiikkiriiiiikkiset oksettavan alipainoiset pikkupissispennut pikkutisseineen ja kylkiluineen itkevät kuinka ovat läskejä ja/tai esittelevät alastomia ruikkuvartaloitaan "seksikkäästi" poseeraten. Todella surullista, että pitää noin nuorena hakea ihmisten hyväksyntää noin säälittävällä tavalla... :/ Ei hirviä... Ja ku kadullakin kulettaan iiihan samannäkösinä! Ihan tämmöset tyyllii 10-vuotijjaatki. . .Ja se kielenkäyttö samalta ikäluokalta... Ja toki täältä löytyy ihan galleriastakin näitä naikkosia samanlaisia, vain muutama kymmentä ikävuotta vanahempana, antamassa nuoremmalle sukupolvelle helvetin hienoa esimerkkiä. :)

Sitte ihmetellään kun ne paskanväriset kamelinpaskahökkeleistä tänne paenneet pedarit sun muut sekasikiöt ahistellee joka nurkan takana. Mutta eikkai se mittää vissii nykynuorisua haittaa, saavat huomiota, ja tiiä vaikka neitsyydestään pääsis jo viimestään 8-vuotiaana, että saa sitten päiväkerhossa sillä leijjua muille ihquille.

Ja millonhan se ranttautuu tännekki se mahtava asia että ruvetaan ittijjää leikkellee reeeilusti ennen edes täysikäsyyttä. Ootampa vaan, ja nauran sitte makiasti. Niiku tämä pelle BB:stä, ja oliko jostaki chätistä, vetyperoksiidiblondi tekokynsinnee ja tekotisseineen, jotka reppana oli saanu jo oliko se 17-vuotijaana. o.Ô Hävettäs minua ainaki, sen verra naurettii, ku joskus tuli kyseistä roska ohjelmaa kyylättyä ajankuluksi.


Onhan tuota ihtelläki joku vähäpukeisempi kuva, niinkun nämä yhdet missä tanssin rakkaan ystäväni kanssa. (Kyseiset kuvat ei pitäs näkyä kuin ystäville, en hae mitenkään siis huomiota muulta kansalta, kiitos...) Ja jossain kuvassa saattaa minulla jonkunverran rinnat näkyä, mutta mihin vittuun mä ne tunkisin? En ole tarkoituksella niitä tunkenut mielestäni näkyville. Ne nyt vain on. En ole pomppinut alusvaatteisillani, ja tuokin eräs kuva, jossa näkyy paljasta jalkaa (repeän.. .XD) NIIIIIN kyseisessä kuvasssa minulla on sortsit jalassa. En siis ole hyppinyt alusvaatteisillani ja kovinkaan mielestäni mitenkään erityiseemin poseeraillut vähäpukeisena tissit törröllä perse pystyssä.

Ja turha tulla sanomaan että "Olet vain kateellinen muille." Niin asiahan ei näin ole. Olen vain ensinnäkin joittenkin ihmisten puolesta ihan todella häpeissäni, joidenkin puolesta tosi huolissaan ja osalle taas ei voin kuin ihan muuten vaan nauraa.

Voin sanoa suoraan että ennen kun sairastin syömishäiriötä (bulimiaa ja anoreksiaa) ihannoin juuri nöitä kaikkia kamalia langanlaihoja vetyperoksiidi blondi nukkeihmisiä täynnä kaikenmaailman botokseja ja silikooneja, tekoihmisiä. Tässä nykyajan sairaassa maailmassa minäKIN hain hyväksyntää olemalla sairas, koska en kokenut sitä muuten saavani. Mutta nykyään, vaikka välillä edelleen mielessä pyörii joskus laihduttaminen, niin olen päässyt yli tollasesta ja minua oksettaa katsoa nuita "täydellisiä" ihmisiä ja harmittaa niiden puolesta jotka sitä ihannoivat.

Minä koitan rakastaa parhaani mukaan itseäni tällaisena, ja olen huoooomattavasti onnellisempi ja haluttavampi omana itsenäni, ei tarvitse esittää ja olla yrittää olla jotakin, mitä kukaan ei oikeasti ole. Ja todellakin, uskallan jopa myöntää rakastavani itseäni! Ikinä ennen en sitä ole osannut tehdä, silloin kun tavoittelin luurankokehoa, vitivalkoisia hiuksia, liimailin tekokynsiäni ja muuta turhaa paskaa... Ja sekin että ensinnäkään toista ei voi rakastaa, jos ei itseään rakasta, ja eräs ihminen joka minua rakastaa, on saanut minut myös rakastumaan itseeni. :)

Voisin selittää vaikka romaanin verran taas, mutta kukaan tätäkään vissin lue, eikä se haittaa. Kunhan saa itse purkaa... :)
Olisipa kaikki ihmiset vaan omia itsejään. Olisivat onnellisempia. Ja kauniimpia.



Peeeeeace_&_Looooove.

gorillavarpuneneiookivaaLuonut: gorillavarpunenLauantai 20.02.2010 19:48

Kuro-setäEurope versus USA ♥Luonut: Kuro-setäMaanantai 28.12.2009 01:04

[23:02:28] ryuoka says:
Meillä vaa o hienommat naiset ja autot

dinoatemybrain39Luonut: dinoatemybrainTiistai 22.12.2009 11:46

kankaanpää on kyl surkee paikka, porukka iha massaa joil ei oo uskallusta :D mut onneks tääl on omaperäsempii tyypeiki :3

YalaVoi pojat!Luonut: YalaPerjantai 09.10.2009 02:25

Nyt on aivan pakko hieman kertoa teille pieniä totuuksia ja omia kokemuksia.

::Tulossa on siis asiaa !kaikille! naisille, joten olkaa tarkkana.Toivottavasti jaksatte lukea koko jutun.::


Aloitin maanantaina työharjoittelun Liivi Rusini- alusvaateliikkeessä.
Halusin mennä erikoisvaateliikkeeseen työharjoitteluun, koska olen kokenut jo aikoinani perus henkkamaukan tason ja se ei todellakaan ollut mitään herkkua.

Viikko on ollut tosia kiva ja olen oppinutkin paljon uutta naisten alusvaatetyyleistä yms.

Tänään sitten räjähti potti:

Olin hiljaa miettinyt, että haluaisin edes kokeilla, löytyisikö minulle sopivia rintaliivejä, koska "liivihistoriani" on ollut värikäs ja hyvin kivinen taipale. Eli siis olen aina joutunut tappelemaan löytääkseni sopivalla hinnalla minulle sopivat liivit, koska en ole ikinä ollut sieltä pienimmästä päästä etuvarustukseni kanssa.

Alettiin sitten työpaikkaohjaajan kanssa etsimään minulle liivejä vihjaistuani hänelle asiasta ja kokeiltuani noin kymmenet liivit, löydettiin minulle sopivat.

Ne olivat todella kauniit, mustat puolipitsiliivit.
MUTTA!
Se koko, mitä olen käyttänyt ihan liian kauan, ja joka on ollut "se mun koko" on ollut ympärysmitaltaan 90-95 ja kuppikooltaan D, DD tai E.
Tämä liivi, jonka sitten myös päätin ostaa on kuitenkin kokoa.........95H. Niin. yhdeksänkymmentäviisi hoo. Siis Hemmetin Hyvän Hinkit! ;)

Liivit istuvat hyvin, tissit eivät tursota tai piiloudu kainaloihin, olkaimet eivät paina hartioita tai putoile päältä ja muutenkin tuntuu, että liivit ovat kuin osa itseään.

Olen ihan shokissa vielä tästä tämän päivän tapahtuneesta, mutta haluaisin kuitenkin kehoittaa kaikkia naisia marssimaan suoraan oman paikkakunnan rintaliivien erikoisliikkeeseen ja kiertämään tavalliset markettirimpulat kaukaa.

Jokaisella naisella on povi, oli se sitten minkä kokoinen tahansa. Oikean kokoisilla liiveillä voi välttää niska,-hartiakipuja,parantaa ryhtiä ja omaatuntoa ja perskeles, silti ne näyttävät niin syntisen seksikkäiltä!

Erikoisliikkeiden myytti on se, että siellä rintaliivit ja alusasut maksavat paljon. Ei. Hintaluokkia on jokaiselle kukkarolle ja jokainen voi kohdallaan miettiä, haluaako hankkia muutamat kunnolliset liivit eri käyttötarkoituksiin, kuin tuupata 1kk välein markettien rimpulaliiveihin rahaa ja lopulta myös kiropraktikolle ja hierojalle.

Minä en tule enää ikinä ostamaan rintaliivejäni "tavallisesta" kaupasta. Koska kyse on terveydestä, naisellisuudesta ja minä-kuvasta.


PS. : Jos jollekkin herää kysymyksiä aiheesta, voin yrittää vastata!

Kiitos ja anteeksi.

marjuliii[Ei aihetta]Luonut: marjuliiiLauantai 26.09.2009 02:40

I'm sorry but the party's over

Kana-chanNemi: kesän taikaa 2009Luonut: Kana-chanKeskiviikko 16.09.2009 17:30

Eletty elämä ei tee sinua
kauniiksi.
Rypytön otsa tekee,
ja elottoman jäykät
suupielet.
Nauru ei tee sinusta
hurmaavaa,
vitivalkoiset
posliinikuoret tekevät,
ja makkaranpätkä ylähuulen
täytteenä.
Et ole koskaan tarpeeksi.
Mutta yritä vielä,
täytän sinut muovilla.
Liity meihin.
Uskomme,
että ei tarvitse kuolla,
ei tarvitse vanheta.
Elämme kuin vampyyrit.
Olemme identtisiä,
eikä meillä ole vikoja.
Niin kuin Hitler unelmoi

TomB1NY VITUTTAA ISOSTI!Luonut: TomB1Tiistai 15.09.2009 00:28

14.9.2009
On aika taas repiä ajatukset päästä näppikselle! :o
Alkaa turhauttaa kertakaikkiaan tää maailmanmeno. Mainitsematon henkilö mainittee mulle ku kuuntelen kantaaottavaa musaa ''OOKSÄÄ OTTANU LÄÄKKEES??!!''
Huhhui, ois varmaa parempi tästä lähtien kuunnella lady gagaa ritilälasit pääsä ja olla oikee fruidea?
Sehä son nykypäivää ja muita miellyttävää?? Mua ny entistä enemmän vituttaa massapopula ja niiden ''kauneus''normit. Ooksää vittu kaunis jossullon viiskiloo pakkelii naamallas ja kemikaalisesti blondatut hiukset?? ''Hyi vittu!'' sanon minä. Onko se ny tervettä seurata mediasa esiintyviä tusinablondeja ja ottaa mallia? Muutenko ei oo ihminen?? Näillä ihmisillä on niin suuret ulkonäkö paineet, ettei voi ees itteensä kattoo peilistä ilman meikkiä. Säälittävää! Eikö jokaisella oo omaatahtoa sen vertaa, että vois kulkee omaa polkuaan eikä seurata fasistisia kauneusihanteita? Ja jos oot vähänki erinlaine nii voivoi ku saat kärsiä haukkumista yms kiusaamista. Onko se reilua? Kannattaa joskus miettiä asiaa. Samaa pätee vaatetukseen! Ite en oo koskaan uskonu muotiin enkä aio uskoakkaan. Tyhmiä on ne jokka semmoseen sortuu. Onko se hienoa, että jokaisella just samasta kaupasta ostetut just samat vaatteet?? Ja taas sama homma pätee vaatetukseenki, voi vittu sitä vittuilua jos poikkeat ns. normaalista.. Normaaliki on joku semmone käsite mistä entiedä yhtään mitään.

Siinäpä ne pinnallisen puolen asiat.. Sitte enemmänki elämäntapoihini liittyvää faktaa.
Mikä vittu siinä on, että ihmiset ei löydä muualta hupia ku _viinasta_??
Onko maailma muka niin tylsä, että pitää olla jossai teennäisesä maailmasa?
Ja taas jos ei juo nii vittu sitä on nii outo hiippari, ettei järkiä.
Elämähän mene hukkaan jos oot aina sekasi, etkä tajua tästä maailmasta mitään.
En näe järkeä moisessa. Ainaki ite uskon näin, oon aina uskonukki.
Elämäsä pitää olla jotain muutakin sisältöä ku juominen. Oon joutunu kattoo hommaa nii paljo ja läheltä, että mua sydämmestäni vituttaa...

Mutta eihän ihmiset USKALLA poiketa massanormeista, sitähä pian joutuu kiusatuksi. Jos tunnistat ittes tästä nii mie sanon sulle: ''kyllä sinä oot heikko paskiainen!'' Kannattais joskus ajatella omilla aivoilla eikä antaa valtavirran syödä itteään heikoksi. Pitää olla sen verta itessä tahtoa, että voi tehä omia päätöksiä!

Pyydän lainata rakkaan tyttöystäväni lausetta.

Heidi:
Mua ei juur koskaa suoranaisest vituta kuolleet kalat jotka uivat virran mukana, mut joskus tulee sellasia kohtauksia, et on vaa pakko tehdä kaikki eritaval ku muut.


Just noin son miunki kohallanikin ja just siks arvostanki Heidiä niin paljon! <33 ^^

Noh, mua ei oikeestaa kiinostakkaa mitä teettä ja miten elättä. Mie vaan tahdon sen sanoa, että mua se vituttaa raskaasti! En toki yleistä, onhan olemasa vielä ihmisiä jotka hengittää vielä omilla kiduksilla ja ajattelee omilla aivoilla. Mie vaan pelkään, että tää ihmislaji on katoamassa sukupuuttoon. Toivottavasti kanta vielä nousee! ^^
Oon ylpee sinusta joka viittit ajetalla näitä ajatuksia ja maailman epäkohtia.
Toivottavasti tämä valaisi vähä ajatuksianne.

Minä oon valinnu oman polkuni ja aijjon kulkea sitä tieni päähän.
Ei kukaan fasisti mun päätä tuu kääntään, sen lupaan!

Nämähän on kuiten mun omia painavia mielipiteitä.
Tarkotuksena ei ole loukata ketään tai muuten tuottaa pahaamieltä.
Pyydän vain heräämään illuusiostanne, jotka ny sielä sattuu vaeltelemaan parhaillaan.
Eli kiitos ja anteeksi !

-Tomi