IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
3.9.2006
Tilastot
Käyntejä: 2855 (1.7.2008 alkaen)
Koko
20 jäsentä
Tyttöjä: 9 (45 %)
Poikia: 11 (55 %)
Keski-ikä
35,0 vuotta
Otos: 11 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,4 vuotta

Jäsenet (20)

eve123MarildaUteliasJämä^Tigru_lipa_Jessicasonja84neiti89maconesheoneKuljeskelenKopiokissaMarkkaMakkeYleX_Aamu-mokku-
« Uudemmat - Vanhemmat »
Eilen Tampereella Bar Passionin liepeillä, suomalainen valkoinen heteromies aiheutti välikohtauksen kun joukko maahanmuuttajanuoria oli päättnyt viettää ulkona lauantai-iltaa ja tutustua paikallisiin naisiin.

Maahanmuuttajanuoret tekivät tuttavuutta ravintolan naiskauneuteen kun suomalainen mies havaitsi nuoret ja katsoi heitä rasistisesti. Rasismista huolestuneet nuoret reagoivat uhkaan ja pyysivät miestä poistumaan, johon mies vastasi huutelemalla asiattomuuksia sekä rasistisia herjoja. Nuorille ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin poistua paikalta surullisin mielin.

Mies oli pukeutunut mustiin, tatuoitu ja hänellä oli yllään hihaton paita, joka tunnetaan myös naisia halventavalla ja väkivaltaa ihannoivalla nimellä vaimonhakkaaja.

Tampereella vietettiin samaan aikaan Tampereen Gay Prideä, ja YLE:n asiantuntijat ovatkin spekuloineet, että vähemmistöryhmiä juhlistava marssi oli houkutellut suvaitsemattoman miehen ulos aiheuttamaan harmia.

Kahakan aiheuttaja on tunnettu internetin vihaisista maahanmuuttokriittisitä blogeistaan, joissa hän usein viljelee vihapuhetta etnisille vähemmistöille.

Jani Toivola on tapahtuneesta syvästi huolestunut ja kommentoi uutislähteille, että tällaiset tapaukset ovat valitettavia esimerkkejä siitä, miten suvaitsevaisuuteen ja yhdenvertaisuuteen on Suomessa vielä pitkä matka. Tilannetta voi verrata mm. juutalaisvainoihin ja holokaustiin.

Eurooppa onkin nyt kriittisten aikojen keskellä ja on aika kantaa vastuu.

Asiasta uutisoi YLE.
Kuka ihan oikeasti menee festareille tallentamaan puolikkaan keikan? Koska vaikka Roskilde nyt on festari, niin mä olen ihan varma että se keikka on kestänyt kauemmin kuin 25 minuuttia = 5 biisiä. No yle nyt näytti sitten huikeat viiden biisin verran My Chemical Romancea viime vuoden Roskildesta tänään. Ja mä unohduin siihen niin pahasti, että oli pakko katsoa parin liven verran paikkausmateriaalia, kun kotoa semmoiset kerta löytyy.Tuo Welcome To The Black Parade-levy mulla oli joskus. Se jäi exälle, kun muutin pois. Voin sanoa että semisti ketuttaa. Nyt voin kyllä luupitella noita biisejä aikani ennen nukkumaan menoa.

GJN(..YLE WTF?)Luonut: GJNTiistai 28.02.2012 01:13

I GOT THE COMMERCIAL FIRST!
but what the hel..?
Tänä syksynä eduskunnassa päätetään mahdollisesta yleisestä YLE:n mediamaksusta. Kyseessä olisi siis nykyisen TV-lupamaksun korvaava, jokaista taloutta koskeva mediamaksu, jolla rahoitettaisiin YLE:n toiminta. Maksu perittäisiin myös sellaisilta yrityksiltä ja yhteisöiltä, joiden liikevaihto on yli 400 000 euroa vuodessa, paitsi valtiolta, kunnilta ja seurakunnilta maksua ei perittäisi elleivät ne harjoita liiketoimintaa.

Minä totesin jo vuosia sitten, etteivät BB-Nikon potentiaaliset megaerektiot tai niiden puute ole minulle TV-lupamaksun väärtejä asioita ja olenkin viettänyt jo useamman vuoden täysin onnellisesti ilman televisiota, saaden tarpeelliseksi kokemani informaation internetistä ja esimerkiksi kirjoista. Tilanne on ollut reilu: en ole maksanut TV-luvasta, eikä minulla ole ollut lupaa vastaanottaa TV-tarjontaa.

Nyt asiaan halutaan kuitenkin muutos ja mediamaksun voimaanastuessa minun pitäisi maksaa vuosittain tietty summa YLE:lle, tukeakseni heidän tarjoamaansa mediaa. Tämä siis täysin riippumatta siitä, onko taloudessa edes mahdollisuutta vastaanottaa YLE:n mediatarjontaa. Etkö siis seuraa tai voi edes vastaanottaa YLE:n tarjontaa? Ei se mitään, maksat silti YLE:n käytöstä. Eikö YLE tarjoa sinulle mitään minkä takia kokisit tarpeelliseksi tukea heitä rahallisesti? Ei se mitään, maksat silti YLE:n käytöstä. Sotiiko seksistinen ja mokuttava YLE moraaliasi sekä arvojasi vastaan, etkä sen takia halua tukea heidän toimintaansa? Ei se mitään, maksat silti YLE:n käytöstä.

Tilanne on mielestäni sietämättömän epäreilu. Ensinnäkin, kyseessä ei oikeasti ole edes "mediamaksu", vaan YLE-maksu, sillä maksulla rahoitetaan YLE:n toimintaa, eikä suinkaan "koko median", eli hanke itsessään on jo nimetty täysin harhaajohtavasti. Tämä ei tietenkään epärehelliseltä YLE:ltä ole yllätys. Toisekseen, YLE:n (tai muunkaan mediakanavan) TV- ja radiotarjonta ei ole sellainen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta välttämätön tarve, jonka yleisen rahoituksen kansalaisten lompakosta minä hyväksyisin. Ennen kuin joku siitä tulee julistamaan, niin, kyllä, julkisen terveydenhuollon rahoittaminen kansalaisten verorahoista on eri asia kuin TV-tarjonnan samanlainen rahoittaminen, edes niiden yksittäisten TV-ohjelmien, jotka eivät ole täysin turhanpäiväistä ja aivot mädättävää hömppää. Sairauksien parantaminen ja ihmisten hoitaminen työkykyiseen sekä toimeentulevaan kuntoon on eräs hyvinvointiyhteiskunnan kulmakivistä. Lustig Svenska TV missä Kalle ja Gunnar tänään rakentavat ihkaoman linnunpöntön, ei kuitenkaan sitä ole. Se, että vastustan yleistä mediamaksua, ei tarkoita, että vastustan julkista terveydenhuoltoa. Niin käsittämättömän asia kuin se hanketta kannattavien ajatusmaailmassa onkin.

Lisäksi ehdotettu mediamaksujen maksujärjestelmäkin olisi tehoton. Edelleen lähetettäisiin lippuja ja lappuja ympäri maata, odottaen kuka maskaa ja kuka ei. Sitten taas kun maksamattomat laskut ulosmitattaisiin, olisi hyötyvä taho perintäyritykset, ei suinkaan YLE tai edes valtio. Köyhien mediamaksusta taas vastaisivat sosiaalitoimistot, joka omalta osaltaan sekin tuhlaa jälleen kerran aivan turhaan resursseja uusimpaan pelleilyyn.

Oikeudenmukaista on, että YLE:stä maksavat he, jotka kokevat YLE:n tarjonnan rahan väärtiksi. Kaupastakin tuotteita ostavat he, jotka kokevat tuotteet rahansa väärtiksi. Kuluttaja, joka näin ei koe, valitsee toisen tuotteen, tai ei tuotetta ollenkaan. Emme voi pakottaa kansalaisia maksamaan sellaisesta mediasta, jota eivät vastaanota, tai mahdollisista arvosyistä johtuen edes halua tukea.

Jos uusi maksu kuitenkin otetaan käyttöön, on siinä oltava vähintään vaihtoehtona luopua oikeuksistaan vastaanottaa YLE:n tarjontaa, vapautuen samalla velvollisuudesta maksaa. Vähintään nykyisenmallinen YLE:n rahoitus tulee varmasti onnistumaan, sillä televisio on osa YLE:n vastaanottamiseen käytettävää laitteistoa ja suurimpien kanavien saavuttamat katsojaluvut puhuvat sen puolesta, että ei kansa ole televisiostaan luopumassa - eikä pidäkään olla, mutta täytyy antaa oikeus luopua niille, jotka niin haluavat.

Minä en mediamaksua aio maksaa.

MarsalkkaNyt ollaan taas ytimessä!Luonut: MarsalkkaTiistai 10.05.2011 03:35

iwasinvietnam[Ei aihetta]Luonut: iwasinvietnamKeskiviikko 10.03.2010 21:23

yle voisi lakauttaa ylimääräiset kanavat ja pitäytyä yhdessä kanavassa.
silloin ainakin voisi yhdeltä kanavalta tulla monipuolisesti ohjelmia (vaikka sitten tulisikin niitä uusintoja) ja yleltä ei menisi niin vitusti rahaa niiden kanavien ylläpitoon ja me säästystäis joltain saatana pakkomaksulta.

MasterToolYLEistäLuonut: MasterToolMaanantai 22.02.2010 00:02

Ylen toimitusjohtaja Mikael Jungner (sd) sai kenkää ja tilalle asetetaan porvarihallituksen ehdokas, Nokian johtoon kuuluva Lauri Kivinen. Jungner on ollut Ylellä pidetty johtaja, joka on lisännyt johtajan vuorovaikutusta alaisiinsa, esiintynyt rennosti sekä harjoittanut Yleltä ihailtavan liberaalia ohjelmistopolitiikkaa (Jungnerin kaudella Yle on mm. ottanut Alan Ballin True Blood-sarjan ohjelmistoonsa). Tilalle astuu mies Nokian johdoryhmästä, joka muutama kuukausi takaperin myi teletunnistelaitteita Iranille. Iranin vallanpitäjät ovat ilmeisesti käyttäneet Nokian myymiä laitteita opposition tukahduttamiseen. Tällaista kehitystäkö me Iranin kaltaisessa ja suuruisessa maassa toivomme? Vasemmistolaisen Voima-lehden päätoimittaja Tuomas Rantanen kirjoitti lehdessä heidän menettäneen kontaktinsa Iranissa Nokian ja Iranin hallituksen kaupan jälkeen.

Poliittiset johtovirat. Suomessa yksi ylöspäin vievä voima on jos olet Keskustaan, SDP:hen tai Kokoomukseen kuuluva jees-mies. Näin Jungnerkin oli Yle-pestinsä saanut vajaa viisi vuotta sitten. Hallitus (siis Kokoomus ja Keskusta) ovat nyt säännöllisesti miehittäneet SDP:n entisiä posteja. Kokoomuksen Kimmo Sasi kehui Ylen johdon vaihtumista poliittisten virkojen jakamisen loppumisena kun demari Jungnerin tilalle saatiin entinen kokoomusnuori Kivinen. Poliittinen virka vain korvattiin toisella poliittisella viralla. Itse asiassa tämä on vielä huonompi juttu, koska nyt virkojen saajia tulee yhä pienemmästä piiristä. Toinen kysymys on se kuinka mielekästä on ylläpitää tätä suomalaista kolmen suuren kesken tapahtuvaa virkojenjakamisjärjestelmää kun paikat voitaisiin kilpailuttaa avoimesti ja saada enemmän potentiaalisesti päteviä johtajia palleilleen.
MAAILMAN PARAS DUBBAUS FOREVAHH <33333333333333333333olin muuten jokelas tänään katsomassa the frezaa, kivaa oli, myös nemollakin ku se käväs siel XDDD
ja sit eksyin siinä matkallakin DD8
ja sieltä tuli ANTIKKUA ? anteeks mut mitä vittua? XD
se oli kai tän viikon joku albumivideo vai mikähä vittu oli, se oli kai albumilistal nelosena tms musiikki tvs :'DD

oikeesti vaa nauroin. LOL!
« Uudemmat - Vanhemmat »