IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
18.10.2006
Tilastot
Käyntejä: 4 797 (1.7.2008 alkaen)
Koko
120 jäsentä
Tyttöjä: 92 (77 %)
Poikia: 28 (23 %)
Keski-ikä
28,8 vuotta
Otos: 84 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,4 vuotta

Jäsenet (120)

RaybanitMihashiRazu-chansiänijumalaPapuPoikaTeraoZexylunaticmiseryIANCREDIBLEMIKUHATSUNE-RosgakoriNyuuWaniKiaraLimetykikono
« Uudemmat -

Pin_BlogimerkintöjäLuonut: Pin_Lauantai 15.11.2014 12:44

Pitkän hiljaiselon jälkeen, sain vihdoista viimein päivitettyä mun blogia muutamalla kirjoituksella.

BORN&Lycaon

ja

Tampere Kuplii -14

Kummatkin on pari kuukautta, tai enemmän, myöhässä. :D (Jos katsoo tapahtumien ajankohtia.) Mut ainakin sain raapusteltua jotain! Enjoy~

umiyoTampere kuplii 2012Luonut: umiyoTorstai 10.05.2012 15:14

Ilmeeni...

amazed-baby.jpg


...kun voitin kisan


;w; Kiitos kaikille äänestäneille!! ;_____;

KowaiHoooray!Luonut: KowaiTorstai 26.04.2012 09:10

Kuolen kaikkiin koulutehtäviin, ja päätin vielä että ne on ensiviikon perjantaihin mennessä valmiit että voin mennä Tampere kupliiseen rauhassa Jaanan kanssa. Onneksi meidän koulu on tämän ja ensiviikon erittäin vetelää. Meillä on nimittäin ensiviikon maanantai ja tiistai vapaata ja minulla on vielä keskiviikkokin, sillä en ole valinnaisissa.

Toivon niin kovin että me Jaanan kanssa löytäisimme Ao no Exorcist cosseja kupliista, mutta epäilen. :D



ao_no_exorcist___ep_12___rin_by_agito_lind-d45uk65.png
Hmm. Tekisi mieli cossata Lupinia pitkästä aikaa... Tampere Kuplii olisi sopiva tapahtuma. Peruukki pitäisi kyllä hankkia, viimeksi oli nimittäin omat hiukset. Sen lisäksi tekisin mielummin hieman eri version puvusta tai jotain... -.- Edellinen miesten puku meni hieman pieleen (muun muassa pituudessa, kuosissa ja koossa jne.) Rennompi, helpompi puku.

En voi tälle tämän hetkiselle pottermanialle mitään. Näin viimekin yönä unta, että olin taas Harry Potter ja välillä oma itseni. Olin ensin Keskustorilla vapputorilla, jossa tapasin täydellisesti Pocahontasta (mutta ghetto-vaatteissa) muistutavan myyjän. Ruokaa 1,2e/lautasellinen. Juttelin hänen kanssaan ja hän kertoi päivänsä ansiot. Totesin, että eihän se riitä edes pöytävuokraan. Siitä me lähdimme yhdessä bussille: "Täytyy lähteä, ennen kuin joutuu maksamaan". Bussi vei meidät ilmeisesti jotain kartanoa muistuttavalle alueelle. Jostain syystä luulen, että se paikka oli toistunut osittain jossain vanhemmassa unessani. Nimittäin sellaisessa aika ahdistavassa hautausmaaunessa, jossa oli aaveita. Kartanossa olin kuitenkin Hermionen ja Ronin kanssa. Häiritsee kovasti, että en muista, mitä kaikkea heidän kanssaan tuli juteltua, mutta seuraavana hetkenä jättiläinen hyökkäsi samaan kartanoon ja ajattelin, että peli oli menetetty. Menetetty taistelu Voldemortia vastaan. Hermione oli kuitenkin jälleen viisas ja muisti, että voimme aina käyttää ajankäännintä. Niimpä muutimme hetkeä aiempaan hetkeen (jostain syystä "toisia meitä" ei näkynyt siinä ajassa) ja pääsimme livahtamaan takaikkunan kautta pakosalle. Sitten tuli sauvojen sota. Voldemort vastaan minä, Harry(/minä) ja loitsin henkeni kaupalla niitä loitsuja, jotka vain muistin. Muistelin niinä hetkinä kaikkia ystäviäni unessa, kuten sitä Pocahontas-myyjää ja Hermionea ja Ronia, kaikkea jonka tulisin menettämään, jos nyt häviäisin. Viimeisenä keinona minulle tuli mieleen Avada Kevadra. Silloin luulin, että sauvani ei toimi, koska siitä ei lentänyt valosuihkua Voldemortia kohti. Tein sen toisen kerran. Hetkeen ei tapahtunut mitään, mutta sitten Voldemort luhistui viimeisten sanojensa saattelemana (joita en kunnolla muista, mutta jotain luokkaa: "Minuun osui.") Sitten heräsin. Sota Voldemortia vastaan unissani oli tullut vihdoin päätökseen! :D

Suoraan sanottuna, en halua että nuo unet päättyvät. Ne ovat ainota, joista osaan tosissani jotenkin masokistisesti nauttia, vaikka jokaisessa niistä joudun loitsimaan henkeni edestä.

P.s. Olen laiska, enkä korjaa täksi kevääksi vielä Mulania uudelleen käyttöön, sittenkään. Katsotaan, jos mieli muuttuu.

ElyseKuplivaLuonut: ElyseMaanantai 11.04.2011 00:17

Kuplii ohi. Lyhesti tänään oli: lyhyttä. Tai siis aika kului nopskkaasti. En stressannut puvun kanssa yhtään niin paljoa, sain jutustella ihmisten kanssa jne. NIIN. Ja paneeli. Paljon sähläämistä, aika meni tiukille, vaikka kaikki asiat saatiinkin käsiteltyä. Palautetta toki otetaan vastaan. Viihdyttävää? Asiapitoista ollenkaan vai ei? Mitä haluaisitte kuulla seruaavalla kerralla? Sähläämisestä toki otamme myös vastuun, mutta se onkin jo ihan tiedostettuna. Nähkäämme paneeliltakin osin seuraavan kerran Bakassa. ;3 Vastuuhenkilö kyseli pitämään Traconissa meikää ja Millaa jotain ohjelmaa, ilmeisesti hän oli ainakin imenyt tämän.

Fujiwara......!Luonut: FujiwaraSunnuntai 10.04.2011 23:12

Tampere kuplii ohi.

Exhausted. Onko sille sanaa suomeksi?

Esiintyykö sengallnin kielessä ellipsejä?
<-Huomatkaa kuinka hyvin osaan kirjoittaa. Englanti on vaikea sana. Semmoinen paradoksi, metakielisyys: puhua kielestä kielillä. nyt nukkumaan ei toimi pää eikä näppäimistö.

Kukaan ei tunnistanut cosseja koko viikonloppuna, uusi ennätys :D

paras kommentti aikoihin random-ihmiseltä:
*minä menossa asemalle 'kiinalaisessa' puvussa sunnuntaiaamuna pikkukaupungin katuja*
R: *iloisesti!* onko jossain joku pääsiäiskulkue?!
Minä: Joo tota ihan olen Tampere Kupliiseen menossa...

Ei, en ole jeesus (joskus kysytty). Ei, en kuulu myöskään pääsiäiskulkueeseen. :DDD
Kuplii meni hyvin, ei valitettavaa. Vähän meni voimat siinä vaiheessa, kun bindejä kiristettiin. Puku ok siihen pisteeseen, että käsiaukot derppasivat. Siihen ongelmaan muutos tänään.

Pin_tällasta tänäänLuonut: Pin_Lauantai 09.04.2011 22:40

Kuplii oli aika jees :)
ostin pockyja, mustikkateetä ja Miyavin levyn yht: 21.80
Sen Miyavin levyn myi sellane kiva japanilainen mies joka puhu hyvää englantia(!) ja sitte ku mun lompakosta tippu kaksi 2e kolikkoa ni se nosti ja ojensi mulle.

Niin joo, sitte yks tyyppi,sellane mangakojun myyjä vaan sano mulle,et täältä sais ilmasia lukujärjestyksiä. Sitten me katsottiin niitä kissoja siitä, puhuttii siitä mangasta ja naureskeltii ja aawiteltiin niitä kuvia :'3 Sitte tuija tulee sillee "meillä on toi jo" ja sitte se myyjä oli sillee "me söpöstellään täällä näitä kissoja" :') Se oli ihan sairaan kiva tyyppi :' D

Nii, mä näin Mallun ja Yorun kanssa :---D Oli ihana nähdä muullonki ko koulussa :)

Pin_[Ei aihetta]Luonut: Pin_Lauantai 09.04.2011 16:00

Tampere Kuplii --->
Ärsyttävää ku en löydä kameraa, kännykän kuvalaatu oli paska, joten päätin sitten käyttää webkameraa, ihan jees muuten mutta vähän ylivalottu .__. joten täyty muokata vähän valotusta jne.
Kuitenkin, nyt meen juomaa ton kahvin ja sitte pysäkille ~

ElyseTilannepäivitysLuonut: ElyseTorstai 07.04.2011 07:11

TÄNÄÄN (ke)
[ ]kaksiosainen etnisvaikutteinen värityö
[x]metallikaulakoru
[x]Dita von Teese juhlapuvussa
[/]painokuosi osa 2
[ ]nappien maalaus
[ ]toinen korva

Päätin tässä aamuneljältä vielä päivitellä nopsasti. Ajattelin tehdä puolet siitä etnisvaikutteisuuden työstä valmiiksi ja huomenna sitten nopeasti värittelen toisen puolen loppuun ja tuosta kuosi jutustakin viimeistelen oksat huomenna, vaikka periaatteessa on sen suhteen valmista. Viideltä menen viimeistään nukkumaan, herään kymmeneltä, postiin jossain vaiheessa päivää.

Cossin kanssa huomenna vähän maalailen nappeja jne. ja teen "hansikkaat" ja "saappaat". Siksi heittomerkeissä, että oikeasti ne olisivat osa alle kuuluvaa haalaria, johon ei tällä kertaa valitettavasti ola varaa, eikä aikaa. Sitten perjantaina siivoilen huonetta, kun Vesa on tulossa majoittumaan ja ompelen kaavun loppuun. Voìla?
« Uudemmat -