IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
2.11.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 801 (1.7.2008 alkaen)
Koko
21 jäsentä
Tyttöjä: 10 (48 %)
Poikia: 11 (52 %)
Keski-ikä
24,7 vuotta
Otos: 12 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,3 vuotta
Valvojat
Mosse`, hathanna

Jäsenet (21)

YokiriS4NNN4Mosse`BocceR-_nano_Franziskatummyrumble_j011_LemönHENSPÄÖvville_^Klle`hathannaMazoonkkooppssAlice-san
« Uudemmat -

ErQJoulu, rikosten ja pelon aikaLuonut: ErQLauantai 27.12.2014 22:41

Moskova, 28. marraskuuta, 2014

Eräs unohdettu tietovuotaja Edwad Snowdenin vuotama dokumentti paljastaa, että NSA:lla on ollut todennäköisesti koko toimintansa ajan Suomessa yhteystaho, jonka kanssa on vaihdettu tietoa yksityishenkilöistä ja tehty jopa yhteisiä urkintaprojekteja. Tiedonvaihto on ollut molemminpuolista. Snowden ei ole ollut halukas kommentoimaan tarkemmin, kuka tai mikä asiakirjoissa koodinimellä "santac666" esiintyvä taho on.

Helsinki, 3. päivä joulukuuta 2014

Keski-ikäinen naishenkilö huomasi saunoessaan saunalauteiden alla häntä vakoilleen vanhan miehen. Nainen onnistui tavoittamaan käsillään metallisen löylykauhan ja iski tirkistelijän tajuttomaksi voimakkaalla iskulla. Mies oli noin kuusissakymmenissä, 140-senttimetrinen, parrakas, pukeutunut punaisiin vaatteisiin. Mukanaan hänellä oli mobiililaite, jolla hän todennäköisesti oli raportoinut jo jonkin aikaa naisen liikkeitä ja tekemisiä toistaiseksi tuntemattomalle taholle. Miestä odottavat syytteet ainakin törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja yksityisyyden loukkaamisesta, syytteet tarkentuvat myöhemmin. Miehen päästyä vapaalle jalalle hän on kadonnut jäljettömiin.

Kuopio, 5. päivä joulukuuta 2014

Vanhemmat antoivat paikallisen kauppakeskuksen henkilökunnalle huolestunutta palautetta keskuksessa karkkia lapsille jakaneesta mieshenkilöstä. Lapsille karkit olivat olleet iloinen yllätys, mutta vanhemmat ilmaisivat huolensa 'namusedästä'. Poliisi piti silmällä miestä, muttei huomannut hänen toimintatavoissaan mitään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön viittaavaa tai siihen pyrkivää käyttäytymistä. Juteltaessa mies itse hohotteli, höpisi jostain joulun hengestä ja antoi poliiseillekin karkin. Poliisi katsoi ilmiannon aiheettomaksi, mutta kauppakeskuksen henkilökunta vaati hohottavaa ja epäilyttävästi käyttäytynyttä ukkoa poistumaan.

Pihtipudas, 10. päivä joulukuuta 2014

Yksin mökissään asuva, lievästä Alzheimerin taudista kärsivä 78-vuotias rouva oli jo viikko ennen rikosilmoitusta ilmaissut lähisukulaisille huolensa koputtelusta ja hänen "vakoilemisestaan". Rouvan tytär oli aluksi vähätellyt asiaa, sillä piti äitinsä huolta lähinnä vanhukselle tyypillisenä vainoharhaisuutena. Vierailtuaan äitinsä kotona nainen kuitenkin vakuuttui äitinsä huolien vakavastiotettavuudesta, sillä hän kuuli keskiyöllä mökin tuvassa hiippailtavan. Aamulla myös tuvan ikkunan alta löytyi pieniä jalanjälkiä. Poliisi on tutkinut mökin ja löytänyt sieltä esimerkiksi pari harmaata hiusta, jotka eivät DNA-testien mukaan kuulu asunnon naisasukkaalle. Ikkunan alta löydettyjen jalanjälkien tutkimuksissa on saatu alustavia tuloksia, joiden mukaan kengät olisivat todennäköisesti olleet vanhanaikaiset tuohivirsut.

Rovanniemi, 18. päivä joulukuuta 2014

Lapin poliisi on ratsannut Savukosken kunnassa sijaitsevan toimiston, jonka tietokoneilta ja paperiarkistoista on löytynyt satojatuhansia suomalaislapsia ja -nuoria koskevia tietoja. Osa tiedoista on ollut hyvinkin arkisia, osa sisältänyt hyvinkin intiimiä tietoa nuorten elämästä. Eräässä dokumentissa noin 13-vuotiaasta, jämsäläisestä mieshenkilöstä esitetään huolestuneita arvioita varhain aloitetusta tupakoinnista, mopolla ajamisesta ilman korttia ja vastuuttoman oloisesta sukupuolielämästä. Henkilöistä kerrotaan heidän nimillään, ja dokumenttien yhteydessä esiintyy heidän sosiaaliturvatunnuksensa sekä erinäisiä yhteystietoja.

Poliisin mukaan laajat tiedot sadoistatuhansista suomalaislapsista viittaavat järjestelmälliseen stalkkerointiin. Onko kyseessä pedofiilirinki, vai miksi kansalaisia valvotaan vastaavalla tavalla? Tutkittavaa on niin paljon, että ns. Korvatunturigate voi olla vyyhti, jonka purkamiseen menee useampi vuosi. Alustavasti toimiston vastuuhenkilöä odottavat syytteet laittoman rekisterin ylläpidosta ja törkeästä kotirauhan ja yksityisyyden rikkomisesta.

Vantaa, 20. päivä joulukuuta 2014

Vantaalainen lelutehdas teki rikosilmoituksen 19. ja 20. päivien välisenä yönä tiloihinsa tehdystä murrosta. Tehtaan tuotantolinjoilla on ollut kiire lokakuusta lähtien, kun lelumarkkinat ovat joulua kohti tultaessa kiihtyneet. Poikkeuksellisen menekin takia kauppoihin oli tarkoitus tuoda vielä uusi erä tehtaan eri hyödykkeitä 21. päivä joulukuuta. Erä valmistui 19. päivä, ja 20. päivä tuotteiden oli tarkoitus lähteä matkaan jälleenmyyjille. Murron yhteydessä tiloihin tehtiin mittava varkaussarja, sillä erityisesti joulun halutuimpia tuotteita vietiin. Tehtaan henkilökunta on pahoillaan jälleenmyyjilleen ja asiakkailleen sattuneesta, ja aikoo tulevaisuudessa vaihtaa vartiointifirmaansa ja panostaa tuotteiden turvallisuuteen entistä enemmän. Vastaavaa sattui pienemmässä mittakaavassa jo kaksi vuotta aiemmin, mutta varastettujen tuotteiden määrä oli paljon pienempi.


Oletko nähnyt tämän näköistä miestä jouluaattona?

Tampere, 24. joulukuuta 2014

Poliisi epäilee iäkästä mieshenkilöä törkeistä liikenneturvallisuusrikkomuksista, joihin liittyy pysäköintivirheiden lisäksi virkavallan vastustaminen, ylinopeus, ajaminen katsastamattomalla ajoneuvolla ja mahdollisesti myös rattijuopumus. Mieshenkilö parkkeerasi kulkupelinsä keskelle Hämeenkatua ja aiheutti arvaamattomalla käytöksellään muun muassa sen, että useampi auto ajoi hänen peräänsä. Mieshenkilö itse poistui käymään useammassa asuinrakennuksessa, viipyen yhteensä poissa puolisen tuntia. Tämän aikaa hänen ajoneuvonsa oli tientukkeena.

Ajoneuvo itsessään on kuvailtu varsin kummalliseksi: se on ollut kookas reki, jonka edessä on ollut muutama poro. Reen ohjasten yhteydessä on ollut teknisiä laitteita, joita poliisi ei ole tuntenut.

Poliisi saapui paikalle noin kymmenen minuuttia ajoneuvon parkkeeramisen jälkeen, koska yhteydenottoja vaaratilanteesta ja yleisestä sekasorrosta oli tullut niin paljon. Ajoneuvon poishinaamista harkittiin, mutta ajoneuvon edessä olevat porot osoittautuivat ongelmallisiksi: miten hinaus voidaan toteuttaa, kun ajoneuvon olennaisena osana on pitkä letka luontokappaleita? Voiko hinaus aiheuttaa vaaraa eläimille, saako koko sekasortoa edes lähteä hinaamaan? Minne hinauskoukut edes voisi kiinnittää?

Kesken pohdintojen ajoneuvon kuljettaja saapui paikalle. Miestä oli tarkoitus jututtaa tapahtuneen kolarin vuoksi (rikesakko pysäköintivirheestä oli jo kiinnitetty reen ohjaksiin), mutta hän itse suhtautui asiaan vähättelevästi, hohotteli humalaisen oloisesti, hyppäsi ajoneuvoonsa ja kiisi uskomattomalla kiihdytyksellä pois. Poliisi mittasi miehen lähtiessä hänen nopeudekseen noin 300 kilometriä tunnissa, ja vauhti kiihtyi silminnähden vielä tämänkin jälkeen.

Syytteistä esimerkiksi rattijuopumus on osoittautunut ongelmalliseksi, sillä mieshenkilön ei nähty ajavan ajoneuvoaan ratilla, vaan ohjaksilla. Mieheen ei ole saatu yhteyttä, sillä rekiyhdistelmässä ei ollut rekisterinumeroa tai valmistussarjaa, joka johdattaisi laillisen omistajan jäljille. Miestä kuvaillaan iäkkääksi, noin 180 senttiä pitkäksi ja keskivartalolihaksi. Hänellä oli valkoinen, tuuhea ja noin rintakehälle asti ylettyvä parta. Hän oli pukeutunut mustiin kenkiin, punaisiin housuihin ja punaiseen nuttuun, jonka hihansuut ja takinliepeet olivat valkoista karvaa. Poliisi pyytää ihmisiä ottamaan yhteyttä, mikäli he tunnistavat miehen oheisista tuntomerkeistä ja ovat tietoisia hänen tämänhetkisestä olinpaikastaan.

...

Joulu halutaan nähdä rauhan ja hiljentymisen aikana, mutta siihen liittyy myös ikäviä asioita: vakoilua, varkauksia, välinpitämättömyyttä toisia ihmisiä kohtaan. Miksi maailmaan on luotu järjestelmä, jossa yhdellä ihmisellä on niin paljon valtaa, että hän voi vakoilla ketä tahansa tai käyttäytyä miten tahansa?

Hyvää joulua jokaiselle. Aika kultaa muistot vielä tämän joulun jäljiltä, mutta varokaa, vain reilut 360 päivää ja se on taas täällä...

// blogistani http://erkkipekka.blogspot.fi/2014/12/joulu-rikosten-ja-pelon-aika.html

neeeeeayCHRISTMAS !Luonut: neeeeeayLauantai 24.12.2011 15:16


HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE ! (;;

SINIPÄ-!Luonut: SINIPÄLauantai 24.12.2011 12:06

Hyvää Joulua kaikille! :-)

^essi^-8#Luonut: ^essi^-Keskiviikko 04.05.2011 18:00

01: Kuva lempi laulajastasi
02: Kuva siitä, miltä sinusta tuntui tänään
03: Kuva henkilöstä, joka saa minut hymyilemään
04: Kuva jostain, jonka olen menettänyt
05: Kuva, joka kuvailee aamujani
06: Kuva lempinäyttelijästäni
07: Kuva lempipaikastani
08: Kuva jostain, johon uskoin lapsena
09: Kuva jostain mieliruoastani
10: Kuva ensimmäisestä harrastuksestani
11: Kuva lempijuomastani
12: Kuva bändistä/laulajasta, jonka musiikkia kuuntelen nyt
13: Kuva jostain, mitä pelkään
14: Kuva jostain, mitä odotan paljon
15: Kuva minusta ja ystävästäni/ystävistäni
16: Kuva kännykästäni
17: Kuva lempihedelmästäni
18: Kuva jostain, mitä haluaisin tehdä vielä ennen kuolemaan

sonntasanta caluLuonut: sonntaLauantai 08.01.2011 18:47

Päivä 01: kuva minusta
Päivä 02: kuva siitä, mitä sinulla oli tänään
Päivä 03: kuva siitä, mitä teit tänään
Päivä 04: kuva jostain mitä olet menettänyt
Päivä 05: kuva aamustasi
Päivä 06: kuva,joka inspiroi sinua
Päivä 07: kuva minne haluaisit mennä
Päivä 08: kuva jostain mihin uskoit lapsena
Päivä 09: kuva siitä, mitä haluat tehdä
Päivä 10: kuva mitä söit lounaaksi
Päivä 11: kuva lempijuomasi
Päivä 12: kuva suosikki ruuastasi
Päivä 13: kuva jostain mitä pelkäät
Päivä 14: kuva joka kiihottaa sinua
Päivä 15: kuva sinusta ja ystävästäsi (ystävistäsi)
Päivä 16: kuva kännykästäsi
Päivä 17: kuva jotain mitä haluaisi tehdä ennen kuolemaasi
Päivä 18: kuva suosikki soittimestasi
Päivä 19: kuva huoneestasi
Päivä 20: kuva jostain mitä teet joka päivä
Päivä 21: Kuva, joka kuvaa elämääsi
Päivä 22: kuva henkilöstä jonka haluaisit tavata
Päivä 23: kuva sinusta enemmän kuin 10 vuotta sitten
Päivä 24: kuva henkilöstä jota ihailet
Päivä 25: kuva joka saa sinut hymyilemään
Päivä 26: kuva, joka tekee sinut vihaiseksi
Päivä 27: kuva, joka tekee sinut surulliseksi
Päivä 28: kuva parhaasta puolestasi/osastasi
Päivä 29: kuva tuskallisesta muistosta
Päivä 30: kuva onnellisesta muistosta

^^miwaFELIZ NAVIDAD ~Luonut: ^^miwaPerjantai 24.12.2010 21:23



for everyone ♥♥♥ xxo

`söffiMerry Christmas to all !Luonut: `söffiPerjantai 24.12.2010 14:18

tuli sit katottuu Cristmas Carol (ja eile Conan putki woho)







FuZillA[Ei aihetta]Luonut: FuZillAPerjantai 24.12.2010 02:27

Mahteliasta joulua kaikille :P










Niin ja joulupukkihan on tosiaan suomalainen...

\saara\christmas<3Luonut: \saara\Keskiviikko 22.12.2010 18:56

Pieni gallup joulusta.
Herään
[ ] Ennen kuutta
[ ] 6.00
[ ] 7.00
[x] 8.00
[x] 9.00-10.00
[ ] 11 tai myöhemmin
Joulu vietetään
[x] Kotona
[ ] Mummolassa
[ ] Sukulaisilla
[ ] Mökillä
[ ] Ulkomailla
Katson telkkarista
[ ] Joulupukin kuumalinja
[x] Lumiukko
[x] Joulukalenteri
[x] Samu Sirkan joulutervehdys
Jouluna teen
[x] Katson telkkaria
[ ] Kuuntelen radiota
[x] Käyn joulusaunassa
[ ] Koristelen kuusen
[ ] Paketoin lahjoja
[ ] Käyn haudalla
[ ] Teen lumilyhtyjä, enkeleitä.
[x] Polttelen kynttilöitä
[½voiolla] Olen tietokoneella
Juomana
[x] Maitoa
[x] Vettä
[x] Limsaa
[ ] Viiniä
[ ] Keskiolut
[x] Glogiä
Oletko ostanut lahjoja tutuille?
- ostannu ja tehny itte (:
Oletko valmistellut joulua?
- juupsjuu :)
Odotatko innolla joulua?
- YES !<3
Lempi jouluruokasi/juomasi?
- paahettu lohi+porkkana ja peruna laatikko ;) ja juoman koksu ja glögsy
Missä vietät joulua?
- kotooonn :))
Mitkä ovat mielestäsi joulun värit?
- vihree, punanen ja kulta (:
Jouluna...
[x] menet saunaan
[x] laulat joululauluja
[ ] syöt kinkkua
[vast joulupäivän] käyt haudoilla
[saatanpa lasillisen juua ruuankaa] juot viiniä
[x] annat joululahjoja
Uskotko joulupukkiin?
- enn ):
Syötkö joulupuuroa?
- ofc! :D
Onko koulussanne jouluateria?
- noh, olihan siäl "jouluateria"
Tiedätkö monta yötä on jouluun?
- tottakai !
Onko sinulla joulukalenteria?
- no on! toy story - kalenteri ;)
Katsotko Lumiukon?
- juupsidui<3
Entäpä muita jouluisia ohjelmia?
- tietenkii<3
Koristeletko joulukuusta?
- aatonaatto iltana juupsis :)
Onko sinulla uudenvuoden lupauksia?
- jaa-a..
Jos on niin millaisia?
- enn kerrokkaa (;
Valitse toinen
muovikuusi vai oikea kuusi?
- oikee ::))
Rosolli vai tavallinen salaatti?
- tavallinen koska rosollis on porkkanaajaperunaajapurjooyök
Lanttu vai porkkana-laatikko?
- PORKKANA!<3
Viini vai maito?
- maito
Puuro vai lanttu-laatikko?
- PUURO!<3
Sauna vai haudalla käynti?
- sauna aah<3
Onko paikkakunnallasi satanut lunta?
- Don't have to dream about white christmas :)
Tai onko siellä lunta?
- no onon
Lähetätkö joulukortteja?
- juu:) tai siis perheenkaa lähetetää :)
Mitä aiot tehdä jouluna?
- kaikkee joulujuttui, syyä, juua, saunoo, kattoo lastenohjelmii, avaa lahjoi ja nauttiii ((:: yms.
« Uudemmat -