IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 4791 (1.7.2008 alkaen)
Koko
129 jäsentä
Tyttöjä: 56 (44 %)
Poikia: 73 (56 %)
Keski-ikä
29,3 vuotta
Otos: 96 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,1 vuotta

Jäsenet (129)

QrpaRaK3Edu^^MANGO3483tilli_nennaaPjylhahöyläsoikkeliTinjaMaritaMauggaKiba-Tepapawpaw|masaleksii^^walle^apex
« Uudemmat - Vanhemmat »

xnodeJuhannusLuonut: xnodeSunnuntai 21.06.2009 18:30

Taas vaihteeksi on tullut selvittyä juhannuksesta kaverin mökillä Liesossa (Lammin lähellä) mistä näyttää hiljakseen tulevan jo kaveriporukan juhannus traditio.

Hauskoja pikku havaintoja syntyneistä traditioista:
- Yhdessä tietyssä kohdassa hiekkatietä joka johtaa mökiltä kaupalle ja lavalle tulee ottaa Jallua.
- Jonkun on hypättävä yleisen uimarannan hyppytornista alasti keskellä yötä.
- Pellon läpi juokseminen kuuluu myös traditiohin.
- Launantaina mennään latotansseihin ja tavataan muita Helsinkiläisiä (no totuuden nimessä on siellä paljon ihmisiä muualtakin).

Mutta kyllä sielläkin pienet muutoksen tuulet käyvät. Entinen pieni kyläkauppa josta sai ennen Lamminsahdin tuotteita ei enään myynyt niitä oikeastaan ollenkaan (löydettiin yksi pullo Käki olutta :( ), mutta muuten kaupan valikoima oli aika hämmentävä ollakseen kyläkauppa (i.e. import oluita oli todella useaa merkkiä yms. yms.). No mieluummin kuitenkin sieltä ostaisi paikallistuotantoa koska kaiken muun voi ottaa mukaansa matkan varrelta. Ei niiltä varmaan enään voi ostaa oluttakaan yhdeksän jälkeen...

Mut joo muuta kummallista mitä voi tapahtua on mm. se että tapaa ala-asteen kaverin joka nykyään asuu Ruotsissa juuri kyseisellä kyläkaupalla. Kyseistä kaveria en ole nähnyt sitten viidennen luokan tms. mutta paljastui että kaverin suku on tuolta päin. Mutta joo joskus tuntuu että maailma on kohtalaisen pieni.


Hannakaisa[Ei aihetta]Luonut: HannakaisaMaanantai 18.08.2008 01:42

Uh ah, ei enää Lammia vähään aikaan. Ainakaan aktiivisesti. Piti kesän aikana tehdä "aina välillä keikkaa", mutta miten sitten oonkin ollut siellä töissä melkein koko kesän. N. kuus päivää viikossa on ainakin tuntunut siltä. Oli vihdoistaviimein ihanaa purkaa mun reissukassi, joka on ollut pakattuna kesäkuun alusta. Jos en ole ollut menossa lammille, niin sitten tulossa leiriltä, ja aina tavarat mukana. Nyt on lammin kämpältä tuotu kaikki tavarat pois. Avain kyllä löytyy.

Eli mahdollisuus paluuseen on.
« Uudemmat - Vanhemmat »