IRC-Galleria

xnode

xnode

friday of the end of the times

JuhannusSunnuntai 21.06.2009 18:30

Taas vaihteeksi on tullut selvittyä juhannuksesta kaverin mökillä Liesossa (Lammin lähellä) mistä näyttää hiljakseen tulevan jo kaveriporukan juhannus traditio.

Hauskoja pikku havaintoja syntyneistä traditioista:
- Yhdessä tietyssä kohdassa hiekkatietä joka johtaa mökiltä kaupalle ja lavalle tulee ottaa Jallua.
- Jonkun on hypättävä yleisen uimarannan hyppytornista alasti keskellä yötä.
- Pellon läpi juokseminen kuuluu myös traditiohin.
- Launantaina mennään latotansseihin ja tavataan muita Helsinkiläisiä (no totuuden nimessä on siellä paljon ihmisiä muualtakin).

Mutta kyllä sielläkin pienet muutoksen tuulet käyvät. Entinen pieni kyläkauppa josta sai ennen Lamminsahdin tuotteita ei enään myynyt niitä oikeastaan ollenkaan (löydettiin yksi pullo Käki olutta :( ), mutta muuten kaupan valikoima oli aika hämmentävä ollakseen kyläkauppa (i.e. import oluita oli todella useaa merkkiä yms. yms.). No mieluummin kuitenkin sieltä ostaisi paikallistuotantoa koska kaiken muun voi ottaa mukaansa matkan varrelta. Ei niiltä varmaan enään voi ostaa oluttakaan yhdeksän jälkeen...

Mut joo muuta kummallista mitä voi tapahtua on mm. se että tapaa ala-asteen kaverin joka nykyään asuu Ruotsissa juuri kyseisellä kyläkaupalla. Kyseistä kaveria en ole nähnyt sitten viidennen luokan tms. mutta paljastui että kaverin suku on tuolta päin. Mutta joo joskus tuntuu että maailma on kohtalaisen pieni.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.