IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 9 983 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 21
Koko
1666 jäsentä
Tyttöjä: 512 (31 %)
Poikia: 1154 (69 %)
Sijoitus koon mukaan: 242
Keski-ikä
33,0 vuotta
Otos: 941 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,0 vuotta

Jäsenet (1666)

Etuvapaa-ssänttySpaddumikassoessi{nattakusekopaaasellmaa]]PP0QemmoJoksu00jeremhantta^Defqon-1whipppi^^mopsu^^
Vielä kerkee hankkia 2pv tarjousliput (toukokuun loppuun asti)

Viime kesänä esimmäistä kertaa järjestetty Oulu Hiphop Festival tulee jälleen! Tapahtuman ajankohta on muuttunut elokuusta kesäkuulle, ja festivaali järjestetään tulevana kesänä 29.-30.6.2012. Tapahtumapaikkana toimii Ouluhallin parkkialue Raksilassa.

Pohjois-Suomen suurin hiphop-tapahtuma OHHF julkaisee nyt kaikki artistinsa!

PE: Petri Nygård, Asa, Fintelligens, Steen1 Orkestra, Ruudolf & Karri Koira 2.0, Teflon Brothers, Timo Pieni Huijaus sekä Lord Est.

LA: Notkea Rotta, Cheek, Paleface, Uniikki & Mikael Gabriel, Aste, Jodarok & Pietari, Solonen, Olli PA, Redrama, Janne Ordén (Kymppilinja) sekä Mac Bueno & DJ Tatc

Liput tapahtumaan ovat NYT myynnissä Lippupisteessä, Tiketissä sekä R-Kioskeilla kautta maan.

Perjantai
28 € ennakkoon / 32 € portilta

Lauantai
32 € ennakkoon / 35 € portilta

HUOM! Kahden päivän ennakkoliput tarjouksessa toukokuun loppuun saakka 45 €. Tämän jälkeen 55 €.
Misty soitteli eilen Bassline Festivaaleilla :)


13-17 vuotiaille pääkaupunkiseudun nuorille tarkoitettu maksuton urbaanin kulttuurin työpajaprojekti kestää maaliskuusta heinäkuuhun. Ensimmäinen työpajaviikonloppu on 17-18.3.

Bass Campin kevään teemoina ovat muun muassa DJ-työskentely, musiikin tuottaminen, räppäys, omien biisien ja lyriikoiden kirjoittaminen sekä studiotyöskentely.

Työpajojen tapahtumapaikkana toimii nuorten toimintakeskus Happi Sörnäisten Rantatiellä.

Ohjaajina tämän kevään työpajoissa nähdään muun muassa Loost Koos-yhtyeen MC Särre, TV Off- duosta ja Top Billin- kollektiivista tuttu tuottaja Marked Man, rap-kaksikko Solonen & Kosola, monipuolinen musiikkitaituri Super Janne , sekä dj- maailmanmestari , irlantilainen DJ Flip.

Kevään aikana syntyneet tuotokset esitellään yleisölle kesäkuussa Bassline festivaaleilla.

Bass Campus ry on vuonna 2010 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea nuorten taide- ja kulttuurikasvatusta sekä innostaa ja ohjata nuoria itse toteuttamaan haluamaansa toimintaa omalle asuinpaikkakunnalleen.

Hakuun tästä: http://www.basscamp.fi/
Einarien lipunmyynti Pipefestiin on päättynyt tältä vuodelta! Lippuja saa vielä ennakkoon esimerkiksi Himoksen lippukaupasta mutta alennusta niihin ei enää saa.

Kiitos kaikille ostaneille, Pipefestissä nähdään!
http://www.mikseri.net/artists/katya/jonp-katya-raha/475185/

KUUNNELKAA JA FIILAILKAA...

pia tulee lisää! <3

lov you.
Must kuulostaa tosi tyhmäl tollane "musiikki on mun elämä", sellasten suusta jotka kuuntelee vaan sitä mitä NRJ renkuttaa..

Ihmiset hyvät, kokeilkaa joskus jotain muuta niin ei noikaan biisit kuluis niin nopeesti.

Aina ei tarvii olla samanlainen kun kaveri.

...erilaisuus on hyväksi (8
KYLLÄ HALUAN! MITEN SE ON MAHDOLLISTA?
Se on mahdollista minun kauttani! Toimin tänä kesänä Pipefest Einarina, eli Pipefestin sanansaattajana ja lipunmyyjänä. Kauttani on mahdollista saada lippu Pipefestiin erikoishintaan, kun oston yhteydessä mainitset Einarikoodini.


MIKÄ ON EINARIKOODISI?
Saat alennuksen kun käytät koodia PIPE044

HUOM! Koodi saattaa vaihtua, joten jos ostat lipun myöhemmin tarkista koodi tästä blogimerkinnästä ennen ostoa.


PALJON ON ALENNUSTA? MIHIN SEN SAA?
Alennuksen saa vain kolmen päivän lippuihin. Normaalihinta kolmen päivän lipusta on ennakkoon ostettaessa 69€, Einarikoodilla 63€.


MITEN OSTAN LIPUT EINARIKOODILLA?
Lippuja voi ostaa erikoishintaan Einarikoodia käyttäen joko soittamalla HimosLomille (puh. 020 711 9200) tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@pipefest.fi ja tehdä lippuvarauksen sähköpostitse.

Varausta tehdessäsi sinun on ilmoitettava Einarikoodi, sillä ilman sitä et alennusta saa. Lisäksi sähköpostiviestistä tulee selvitä nimesi, osoitetietosi, puhelinnumerosi sekä lippujen määrä.


SAANKO ALENNUKSEN MAJOITUSVARAUKSEN YHTEYTEEN?
Kyllä. Majoitusvarausten lasku erääntyy 30 päivää ennen tapahtumaa eli 04.07.2011. Jos varaus tehdään myöhemmin on maksupäivä 7 päivää varauksen teosta tai sitten viikkoa ennen Pipefestiä on lasku maksettava heti. Liput noudetaan HimosCenter vastaanotosta samalla kun majoituksen avaimetkin, HimosLomien varausnumeroa (löytyy laskusta) vastaan.

Kaikki majoitusvaraukset ovat sitovia, alustavia varauksia ei tehdä, peruutusmaksu aina vähintään 95€! Kaikille majoitusvarauksen tekeville laitetaan laskun mukana varausehdot ja infokirje.


MINULLE JÄI KYSYTTÄVÄÄ. KEHEN OTAN YHTEYTTÄ?
Lisätietoa festarista löytyy Pipefestin nettisivuilta: www.pipefest.net
Himokseen voit tutustua osoitteessa www.himoslomat.fi
Voit myös olla suoraan yhteydessä minuun: jelminen.music@gmail.com
Hyvän vastaanoton saaneet ja iTunesin hiphop / rap -kategorian kärkitaistossa olleet katuträkki "Suomiwrap" sekä single "Titteleittä" saavat vihdoin odotettua jatkoa kun uusi albumi näkee päivänvalon 25.5. Albumin voi tilata ja/tai käydä noutamassa esim. Levykauppa Äxästä http://www.levykauppax.fi/artist/markat_takas/2011/#cd

Markat Takas! koostuu kahdesta pitkän linjan rap-muusikosta, Mäpistä ja Kikestä. Kike tunnetaan erityisesti lahtelaisesta 5th Element –kollektiivista, josta on ponnistanut isomman yleisön tietoisuuteen myös Cheek sekä Brädi. Mäpi puolestaan on vaikuttanut A04-ryhmän ympyröissä.

funtastic-TSEKIDAUTLuonut: funtastic-Sunnuntai 10.04.2011 01:33

JIA! NYT ON UUS BIISI LISÄTTY MIKSERIIN!!! BIISI KANTAA NIMEÄ TEE MITÄ TAHOT! http://www.mikseri.net/artists/?id=134031 TSEKATKAA TUOLTA JA DIGGAILKAA FIILAILKAA KERTOKAA MITÄ OOTTE MIELTÄ ANTAKAA NUMEROO! BIISISSÄ ON NYT MESSIS KOKO VGR!

funtastic-Eyo!Luonut: funtastic-Keskiviikko 23.03.2011 17:38

Eli jos haluut olla peril uusista julkasuista ym jutuista ni liity VGR ja käy tykkää http://www.facebook.com/pages/VGR/194966933871488 tuolta!

Thanks
LATAA BIISI ITUNESISTA: http://itunes.apple.com/fi/album/suomiwrap-single/id417766034

Markat Takas! tekee näyttävän paluun julkaisurintamalle julkaisemalla uudelta 2011 -albumilta ensimmäisen biisin! Biisi kantaa nimeä Suomiwrap ja toimii ns. katuträkkinä ennen virallisempaa singlejulkaisua.

Lahtelais- keravalaislähtöinen Markat Takas! julkaisi yhtyeen nimeä kantavan depyyttialbumin Löyly-Viihteen kautta toukokuussa 2009. Uuden albumin äänitykset on saatu nyt valmiiksi ja uusi albumi julkaistaan keväällä 2011. Albumin tuotannosta vastaa maailmalla arvostettu ja muun muassa Justin Bieberille, 50centille, Akonille, Lloyd Banksille ja Twistalle taustoja tuottanut MGi.

Markat Takas! koostuu kahdesta pitkän linjan rap-muusikosta, Mäpistä ja Kikestä. Kike tunnetaan erityisesti lahtelaisesta 5th Element -kollektiivista kun Mäpi puolestaan on vaikuttanut A04:ssä.

LATAA BIISI ITUNESISTA: http://itunes.apple.com/fi/album/suomiwrap-single/id417766034

http://www.markattakas.com
http://www.facebook.com/markattakas