IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 77652 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 33
Koko
3080 jäsentä
Tyttöjä: 1471 (48 %)
Poikia: 1609 (52 %)
Sijoitus koon mukaan: 90
Keski-ikä
33,2 vuotta
Otos: 2043 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,8 vuotta
Ylläpitäjä
Bro
Valvojat
Baarditpurkissa, Tsmwhr

Jäsenet (3080)

PiijuliSenjaK-Poble-Jukkis^NormalActivityKirbeliNarenareKaattahiipparixMutjakeSatuxXxJoQQ-mikki-NighthawkJönssi89niinnelsson_
« Uudemmat -

FucusaIraq öljy ISIS SyyriaLuonut: FucusaTorstai 22.09.2016 07:55

1. Usa hyökkää ryöstämään Irakin öljyn, 1,5 miljoonaa irakilaista (Sunni muslimeja ja todennäköisesti tulevia "kapinallisia" eli I$I$ teroja) saa turvapaikan Assadin Syyriasta.

2. Usa asettaa Iraqin nukkehallituksen joka myy öljysopimukset
alehintaan ulkomaisille öljy-yhtiöille

3. Suomalaiset sotilashenkilöt kouluttivat öljynryöstäjälle mieleistä armeija- ja poliisikuntaa Irakissa ja myös Syyriaan hyökänneitä I$I$ teroja.

4. Usa kokee jatkuvaa vastarintaa, poistuu maasta, mutta jättää 50.000 sotilasta ja Cian tukikohdan

5. Kissinger luovuttaa West Qurna-2 öljykentän Venäjälle

6. "Syntyy" I$I$, jonka johtajaksi paljastuu moSSad/Cia agentti I$I$raelin juutalainen Simon Elliot. Todellisuudessa I$I$ on Usan/Cian ja I$I$rael/mo$$ad luomus, joka perustettiin Usan toimesta tarkoituksena tuhota ja valloittaa Syyria, koska Syyria on niitä harvoja maita, jotka eivät vielä ole NaZionistien ja sen juutalaisen pankkikartellin kontrollissa. Sama asia tapahtui jo aijemmin mm. Libyassa

7. I$I$ lähetetään Syyriaan?? (öljyputki Irakista Välimerelle) perustamaan Caliphaattia??

8. Usa, ISISrael, Turkki ja Saudi-Arabia tukee ja aseistaa I$I$-terroristeja

9. Venäjä tulee mukaan uutena pelaajana pommittamaan I$I$ teroja

10. I$I$ terot tapetaan, loput pakenee turvapaikanhakijoiksi Eurooppaan

11. Usa tekee Suomen kanssa sopimuksen 36.000 I$I$ teron vastaanottamisesta "turvapaikanhakijoina" (optio + 10.000 teroa)

12. Syyriaan tulee pikkuhiljaa rauha, Venäjä, I$I$rael ja Usa jakavat jälleenrakennusurakat, mukaan lukien öljyputken rakentaminen Irakin öljykentiltä Välimerelle. Euroopan hallitukset, hyväuskoisina, yhteistuumin rahoittavat osan hankkeista sadoilla miljoonilla euroilla

13. WIN WIN, Usa/I$I$rael/Venäjä koalitio sai öljyputken Välimerelle ja pääsivät eroon suuresta osaa Irakin vastarintataistelijoista, nurkassa istuu Eurooppa aasinlakki päässä ihmetellen Venäjä boikotteja ja muita kummallisuuksia.

Raportti: Miehittäjät kaappaavat Irakin öljyvarat
julkaistu 29.11.2005 klo 14:54, päivitetty 29.10.2008 klo 17:22
(YLE24, Lähde: AP Graphics Bank)
Yhdysvallat, Britannia sekä niissä toimivat öljy-yhtiöt ovat saamassa määräysvallan valtaosasta Irakin öljyvarannoista, kertoo öljyalaa seuraavien kansalaisjärjestöjen raportti Crude Designs: The Rip-Off of Iraq's Oil Wealth.

Varapääministeri Ahmad Chalabi on järjestöjen tietojen mukaan hyväksymässä yhtiöiden esittämän mallin, joka olisi Irakille erittäin epäedullinen.

Raportin mukaan Irak sitoutuisi sopimukseen, jossa yhtiöille taattaisiin 42 - 162 prosentin voittomarginaali, vaikka normaali tavoite on noin 12 prosenttia. Irak menettäisi jopa 164 miljardin dollarin öljytulot.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016092122352353_ul.shtml

Trump haluaa Irakin öljyn: "Se ei ole varastamista vaan vahingonkorvaus"

Näytteleekö Trump tyhmää, vai onko tosi, ettei kukaan ole kertonut tälle idiootille, että Irakin öljyt on jo moneen kertaan ryöstetty ja myytykin.

Vai yrittääkö Trump "legitimoida" Irakin öljynryöstön jälkikäteen.

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=yuC_4mGTs98

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/65663fc3-d738-46eb-b7c1-fb5a56771c02

– Yhdysvallat pyytää Britanniaa, Ranskaa, Saksaa ja muita eurooppalaisia liittolaisia ottamaan takaisin yli 800 meidän Syyriassa kiinni ottamaamme Isisin taistelijaa ja asettamaan heidät oikeuden eteen. Kalifaatti on valmis kaatumaan, Trump kirjoitti Twitterissä.

Trumpin mukaan epätoivottavana vaihtoehtona on taistelijoiden vapauttaminen.
– Yhdysvallat ei halua katsoa, kun nämä taistelijat täyttävät Euroopan, jonne heidän odotetaan menevän.

Tämä kirjoitus on tällä hetkellä Suomi24 portaalin sensuroiduin kirjoitus.

Joksu00heljLuonut: Joksu00Perjantai 23.01.2015 16:28

Ottakke yhteyttä jos liikutta oulun keskustan alueel tänä yön kelllo 19 etiäpäi et kikkiin ja tääl voipi kysyy kans jotai ja sit kans saatte ettii mut sieltä jostai :D

MILLIIIRoud TripLuonut: MILLIIITorstai 10.07.2014 20:13

Loistava reissu!
Oulu oli ehkä mahtivin kaupunki :)
Jykilä, Hailuoto, Lahti,Heinola, Frossa,Joensuu jne..

Hieman tuli kierrettyä, nyt rakastan omaa sänkyä :D
Siltikään en tahtois pysyä paikoillaan vaikka oon ihan kuollut :D Tuhansia kilometrejä ajettiin...

Jos lähtis viimeistään huomenna taas reissuun, jollen jo parin tunnin sisällä :)

MILLIIIOULUUUUUUUN!!Luonut: MILLIIISunnuntai 06.07.2014 00:31

Vielä muutama tunti ja auto starttaa kohti Oulua, tietoakaan mitä siellä tekis mutta jottain keksin varmasti =) Sieltä itää pitkin joskus takaisin Suomen Villiin Länteen eli Satakuntaan :)

Seeee Ya =)<3
KHAZAARIT

KHAZAARIJUUTALAISET (Mistä lähtien Palestiinassa on tarvittu turkislakkia?)


Benjamin Freedman syyttää kirjassaan heimoveljiään khazaarialkuperänsä tahallisesta salaamisesta, jotta nämä saisivat kristityt uskomaan, että heidän alkuperäinen kotimaansa olisi Palestiina, vaikka se todellisuudessa onkin jossain Keski-Aasiassa.KENRAALI PATTON:

Minä tunnen sanonnan "Kadonneista Israelin heimoista" sovellettavan heimoihin jotka katosi -- ei siihen juutalaisten heimoon mistä nämä nykyiset huoranpenikat ovat kotoisin, se on kuitenkin minun henkilökohtainen mielipiteeni että tämä on myöskin kadonnut heimo -- kadottanut kaiken säädyllisyytensä.

Sattui olemaan Yom Kippur juhla, joten ne kaikki oli kerääntyneet suureen puiseen rakennukseen, jota he kutsuivat synagogaksi.Kenraali Eisenhowerin oli määrä pitää puhe heille. Menimme sisään synagogaan, jonne oli kerääntynyt maailman suurin joukko haisevaa ihmiskuntaa, jonka olen koskaan nähnyt.

Päästyämme noin puoliväliin ylös, tuli kenraalia vastaan päärabbi, jonka päässä oli Englannin Henrik VII tyylinen karvahattu ja päällä voimakkaasti kirjailtu saastainen messupaita.Haju oli niin hirveä, että melkein pyörryin, ja itse asiassa, vielä kolmen tunnin päästä tämä kuvottava ajatus vaivasi minua, enkä kyennyt syömään lounastani.

BlindChannelUUSI TUPLASINGLELuonut: BlindChannelTorstai 06.03.2014 17:50

Maalisuora häämöttää, kymmenien ellei satojen työtuntien tulos tuplasingle 'Antipode' alkaa olla lopullisesti valmis julkaisua varten. Julkaisu tulee tapahtumaan isommin kuin koskaan ennen: 21.3 Oulun Valvesalissa on luvassa jotain todella suurta ja hienoa, OSALLISTUKAA ja JAKAKAA tapahtumaa! 'Calling Out' MUSAVIDEON TRAILERI ULOS TODELLA PIAN !!

https://www.facebook.com/events/281190738705613/?ref_newsfeed_story_type=regular

UUSI TUPLASINKKU 'Antipode' ULOS 21.3

SleepperIhmiset liikenteessäLuonut: SleepperTorstai 14.11.2013 07:23

Jooh elikkäs, listaan tähän erilaisia ihmistyyppejä ajoneuvojen kuskeina.

amikset - Niitä on joka puolella, ne ajavat yleensä mummonsa vanhaa Corollaa tai jos jollain ei ole rahasta kiinni niin sillon autona toimii Nissan 200sx, Supra tai jopa Skyline. Autossa vähintään 12" subbari jotta muutkin kuulevat, että he kuuntelevat musiikkia. ulkonäkö : lippis on oleellinen osa amiksen ulkonäköä, sen pitää olla likainen ja sitä kuuluu pitää niinsanotussa "amiskulmassa". Viikset löytyy jokaiselta.

wannabet - Yleensä tulevat vastaan punaisella 90-luvun Almeralla. Katsovat kaikkia vihaisesti, koska muuten heidän egonsa olisi mennyttä. ulkonäkö - Lihava. Tatuointeja ja musta huppari missä lukee jotain "fighter dudes" -tyylistä tekstiä ja vähän jotai tribaaleita yms. Yleensä esiintyy ilman hiuksia, koska hiukset ovat nössöille.

Jonnet - Mopoja, mopoautoja, kevareita. Useimmiten eivät osaa liikennesääntöjä, ja ovat ihan perseestä. Juovat energiajuomia paikallisen K-Marketin pihassa. Liikkuu 10- 20 muun jonnen porukassa. Jonnejen pomo on se jonka mopo kulkee koviten. Jonneihin kuuluu myös alalaji jonka nimi on kiesimaket. Kiesimaket ovat vähän vanhempia ja osaavat liikennesäännöt paremmin. Eivät pelkää näyttää keskisormea liikenteessä. Useimmiten alkoholin alaisena. ulkonäkö - Heitä on kaikennäköisiä, mutta yksi asia heitä yhdistää. Finnit.

mersujäbät Tämä hurja 20-25vuotias nuorimies omistaa mersun jonka konepellin alla on vähintään 300hv. Ei pelkää polttaa kumia tai hurjastella. Ajaa aina vähintään 20kmh ylinopeutta. ulkonäkö - Yleensä musta t-paita päällä, kevyt parta. Naisia tällä jätkällä löytyy.

naiset - Ratin takana pelottava otus. Löytää yleensä keittiöstä, mutta välillä liikenteestä. Terminaattori pelkääjän paikalla. Aiheuttaa 80% liikenneonnettomuuksista. Kaikista pahimmat ovat niitä, jotka ovat juuri saaneet kortin, koska heillä nousee helposti kusi hattuun. ulkonäkö - näyttää vähän ihmiseltä.

pakuduunari - Liikkuu yksin, usein valkoisella ja ruosteisella vanhalla Transporterilla. Ei käytä vilkkua, vaikka poliisi olisi takana. Koira saattaa olla kyydissä. ulkonäkö - tummat lyhyet hiukset. Pituutta 180 cm vähintään. Sänkiparta. Hihaton paita, joka on öljyssä. Rintakarvat.

porsche-patu Ajaa yleensä kaksipaikkaista tuliterää porschea, mersua tai bemaria. Kallis kello kädessä. ulkonäkö Todella ruskettunut ja kulkee aina business-vaatteissa. Harmaantuneet hiukset. Pahimmilla tapauksilla jopa kultahammas.

Ottakaa huumorilla ihmiset!:)

PLÅPLÅFuckThisMotherfuckingShit!Luonut: PLÅPLÅTorstai 10.10.2013 18:03

Oulu.
Niin paljon hyvää ja niin paljon huonoa. Viimeaikoina se on ollu uutisissa yllättävän paljon, vähän liikaakin. Mutta nyt tämä viimesin tapaus jonka KAIKKI varmaan on jo kuullu. Ammattiopiston tiloissa puukotettu neljää . Nyt mulla herää kysymys, että MITÄ VITTUA NYT OIKEESTI !!! siis puukottaja on poika, uhrit tyttöjä ?! ei näin. Siis okei, onhan oulussa nuoret kaoottisesti sekavaa porukkaa, ainaki osa joten toisaalta ymmärtää jos kamas ollu ylimäärästä. Mutta jos on paska olla, nii ei sitä kouluun mennä riehuu.. KiehuuKiitosHei.
Rabbi Jitchak Shapiro antaa luvan tappaa ei-juutalaisia -olivatpa he aikuisia, lapsia tai vauvoja- sillä perusteella että heistä SAATTAA olla uhka juutalaisille!
Kirja on noussut Best-Selleriksi Israelissa!


http://www.haaretz.com/jewish-world/2.209/the-king-s-torah-a-rabbinic-text-or-a-call-to-terror-1.261930

The King's Torah: a rabbinic text or a call to terror?
Prohibition 'Thou Shalt Not Murder' applies only 'to a Jew who kills a Jew,' write Rabbis Yitzhak Shapira and Yosef Elitzur.

The marble-patterned, hardcover book embossed with gold Hebrew letters looks like any other religious commentary you'd find in an Orthodox Judaica bookstore - but reads like a rabbinic instruction manual outlining acceptable scenarios for killing non-Jewish babies, children and adults.

The prohibition 'Thou Shalt Not Murder' applies only "to a Jew who kills a Jew," write Rabbis Yitzhak Shapira and Yosef Elitzur of the West Bank settlement of Yitzhar. Non-Jews are "uncompassionate by nature" and attacks on them "curb their evil inclination," while babies and children of Israel's enemies may be killed since "it is clear that they will grow to harm us."

"The King's Torah (Torat Hamelech), Part One: Laws of Life and Death between Israel and the Nations," a 230-page compendium of Halacha, or Jewish religious law, published by the Od Yosef Chai yeshiva in Yitzhar, garnered a front-page exposé in the Israeli tabloid Ma'ariv, which called it the stuff of "Jewish terror."

Now, the yeshiva is in the news again, with a January 18 raid on Yitzhar by more than 100 Israeli security officials who forcibly entered Od Yosef Chai and arrested 10 Jewish settlers. The Shin Bet, Israel's domestic security agency, suspects five of those arrested were involved in the torching and vandalizing of a Palestinian mosque last month in the neighboring Palestinian village of Yasuf. The arson provoked an international outcry and condemnation by Israeli religious figures, including Ashkenazi Chief Rabbi Yona Metzger, who visited the village to personally voice his regret.

Yet, both Metzger and his Sephardic counterpart, Chief Rabbi Shlomo Amar, have declined to comment on the book, which debuted in November, while other prominent rabbis have endorsed it - among them, the son of Rabbi Ovadia Yosef, Sephardic Jewry's preeminent leader. Also, despite the precedent set by previous Israeli attorneys general in the last decade and a half to file criminal charges against settler rabbis who publish commentaries supporting violence against non-Jews, Attorney General Menachem Mazuz has so far remained mum about "The King's Torah."

"Sometimes the public arena deals with the phenomenon and things become settled by themselves," Justice Ministry spokesman Moshe Cohen told the Forward.

A coalition of religious Zionist groups, the "Twelfth of Heshvan," named after the Hebrew date of Prime Minister Yitzhak Rabin's assassination, has asked Israel's Supreme Court to order Mazuz to confiscate the books and arrest its authors.

"You open the book, and you feel that you read a halachic book. And it's a trap," said Gadi Gvaryahu, a religious Jewish educator who heads the coalition. It was, in fact, "a guidebook [on] how to kill," he charged.

Family members who answered phone calls placed to the homes of both authors said they did not wish to comment.

In 2008, author Shapira was suspected of involvement in a crude rocket attack directed at a Palestinian village. Israeli police investigated but made no arrests.

Co-author Elitzur wrote an article in a religious bulletin a month after the book's release saying that "the Jews will win with violence against the Arabs."

In 2003, the head of the Od Yosef Chai yeshiva, Rabbi Yitzchak Ginsburgh, was charged by then-Attorney General Elyakim Rubinstein with incitement to racism for authoring a book calling Arabs a "cancer."

In 2006-2007, the Israeli Ministry of Education gave about a quarter of a million dollars to the yeshiva, and in 2007-2008 the yeshiva received about $28,000 from the American nonprofit Central Fund of Israel.

"The King's Torah" reflects a fringe viewpoint held by a minority of rabbis in the West Bank, said Avinoam Rosenak, a Hebrew University professor specializing in settler theology. Asher Cohen, a Bar Ilan University political science professor, thought its influence would be "zero" because it appeals only to extreme ideologues.

But the book's wide dissemination and the enthusiastic endorsements of prominent rabbis have spotlighted what might have otherwise remained an isolated commentary.

At the entrance to Moriah, a large Jewish bookstore steps from the Western Wall, copies of "The King's Torah" were displayed with children?s books and other halachic commentaries. The store manager, who identified himself only as Motti, said the tome has sold "excellently."

Other stores carrying the book include Robinson Books, a well-known, mostly secular bookshop in a hip Tel Aviv shopping district; Pomeranz Bookseller, a major Jewish book emporium near the Ben Yehuda mall in downtown Jerusalem; and Felhendler, a Judaica store on the main artery of secular Rehovot, home of the Weizmann Institute.

The yeshiva declined to comment on publication statistics. But Itzik, a Tel Aviv-area book distributor hired by the yeshiva who declined to give his last name because of the book's nature, said the yeshiva had sold 1,000 copies to individuals and bookstores countrywide. He said an additional 1,000 copies were now being printed.

Mendy Feldheim, owner of Feldheim Publishers, Israel's largest Judaica publishing house, said he considered this a "nice" sales figure for a tome of rabbinic Halacha in Israel. He said his own company, which distributes to 200 bookstores nationwide, is not distributing "The King's Torah" because the book's publishers did not approach the company.

Prominent religious figures wrote letters of endorsement that preface the book. Rabbi Yaakov Yosef, son of former Sephardic Chief Rabbi Ovadia Yosef, blessed the authors and wrote that many "disciples of Torah are unfamiliar with these laws." The elder Yosef has not commented on his son's statement.

Dov Lior, chief rabbi of Kiryat Arba and a respected figure among many mainstream religious Zionists, noted that the book is "very relevant especially in this time."

Rabbi Zalman Nechemia Goldberg, one of the country's most respected rabbinic commentators, initially endorsed the book, but rescinded his approval a month after its release, saying that the book includes statements that "have no place in human intelligence."

A handful of settler rabbis echoed Goldberg's censure, including Shlomo Aviner, chief rabbi of Beit El and head of Yeshivat Ateret Yerushalayim, who said he had "no patience" to read the book, and spoke out against it to his students.

Previously, Israel has arrested settler rabbis who publish commentaries supporting the killing of non-Jews. In addition to Ginsburgh, the Od Yosef Chai yeshiva head, in 1994, the government jailed Rabbi Ido Elba of Hebron for writing a 26-page article proclaiming it a "mitzva to kill every non-Jew from the nation that is fighting the Jew, even women and children."

"The atmosphere has changed," said Yair Sheleg, senior researcher at the Israel Democracy Institute, who specializes in issues of religion and state. Previous governments took a tougher stance against such publications, he said, but "paradoxically, because the tension between the general settler population and the Israeli judicial system is high now, the attorney general is careful not to heighten the tension."

It is not uncommon for some settler rabbis, in the unique conditions of West Bank settlement life, to issue religious decrees, or psakim, that diverge from normative Jewish practice. In 2008, Avi Gisser, considered a moderate rabbi from the settlement of Ofra, ruled that Jews may violate Sabbath laws and hire non-Jews to build hilltop settlements. And In 2002, Yediot Aharanot reported that former Israeli Chief Rabbi Mordechai Eliyahu sanctioned Jewish harvesting of Palestinian-owned olive trees.


http://www.youtube.com/watch?v=CtUqsfFtF_U&list=UUJGLxCmH-RV0VfZYsfWdPuA&feature=c4-overview

Mark Dankof - Israeli involvement in the 9/11 attacks

kviisitkuhan siitä tuliLuonut: kviisTiistai 10.09.2013 02:11

asdfglsdksaödkasdölADKÖaldk kuolen.

siis anteeksi nyt vaan mutta

tumblr_msvh7uL8IE1sd7qw5o1_500.gif

tumblr_msrvomQVYq1rbofqbo1_500.gif

tumblr_mspk8rOB8G1shovhio1_500.gif

tumblr_msop4wYEnV1shfql0o1_500.gif

tumblr_msop2iybWB1shfql0o1_500.gif

tumblr_msojf1GtdC1swv33ko1_500.gif

tumblr_msjh2lFfer1swv33ko1_500.gif

tumblr_msi8f87OmW1sgt3nfo1_500.gif

tumblr_ms3iy2Y3wt1qbg6ogo1_500.gif

tumblr_mrxj0j6D3N1sd4utdo1_500.gif

tumblr_mritxsqqwX1spd5fao1_400.gif

tumblr_mqz2r9r3I31sytnjeo1_500.gif
« Uudemmat -