IRC-Galleria

Sleepper

Sleepper

'cause i'm god fucking why

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

« Uudempi -

Ihmiset liikenteessäTorstai 14.11.2013 07:23

Jooh elikkäs, listaan tähän erilaisia ihmistyyppejä ajoneuvojen kuskeina.

amikset - Niitä on joka puolella, ne ajavat yleensä mummonsa vanhaa Corollaa tai jos jollain ei ole rahasta kiinni niin sillon autona toimii Nissan 200sx, Supra tai jopa Skyline. Autossa vähintään 12" subbari jotta muutkin kuulevat, että he kuuntelevat musiikkia. ulkonäkö : lippis on oleellinen osa amiksen ulkonäköä, sen pitää olla likainen ja sitä kuuluu pitää niinsanotussa "amiskulmassa". Viikset löytyy jokaiselta.

wannabet - Yleensä tulevat vastaan punaisella 90-luvun Almeralla. Katsovat kaikkia vihaisesti, koska muuten heidän egonsa olisi mennyttä. ulkonäkö - Lihava. Tatuointeja ja musta huppari missä lukee jotain "fighter dudes" -tyylistä tekstiä ja vähän jotai tribaaleita yms. Yleensä esiintyy ilman hiuksia, koska hiukset ovat nössöille.

Jonnet - Mopoja, mopoautoja, kevareita. Useimmiten eivät osaa liikennesääntöjä, ja ovat ihan perseestä. Juovat energiajuomia paikallisen K-Marketin pihassa. Liikkuu 10- 20 muun jonnen porukassa. Jonnejen pomo on se jonka mopo kulkee koviten. Jonneihin kuuluu myös alalaji jonka nimi on kiesimaket. Kiesimaket ovat vähän vanhempia ja osaavat liikennesäännöt paremmin. Eivät pelkää näyttää keskisormea liikenteessä. Useimmiten alkoholin alaisena. ulkonäkö - Heitä on kaikennäköisiä, mutta yksi asia heitä yhdistää. Finnit.

mersujäbät Tämä hurja 20-25vuotias nuorimies omistaa mersun jonka konepellin alla on vähintään 300hv. Ei pelkää polttaa kumia tai hurjastella. Ajaa aina vähintään 20kmh ylinopeutta. ulkonäkö - Yleensä musta t-paita päällä, kevyt parta. Naisia tällä jätkällä löytyy.

naiset - Ratin takana pelottava otus. Löytää yleensä keittiöstä, mutta välillä liikenteestä. Terminaattori pelkääjän paikalla. Aiheuttaa 80% liikenneonnettomuuksista. Kaikista pahimmat ovat niitä, jotka ovat juuri saaneet kortin, koska heillä nousee helposti kusi hattuun. ulkonäkö - näyttää vähän ihmiseltä.

pakuduunari - Liikkuu yksin, usein valkoisella ja ruosteisella vanhalla Transporterilla. Ei käytä vilkkua, vaikka poliisi olisi takana. Koira saattaa olla kyydissä. ulkonäkö - tummat lyhyet hiukset. Pituutta 180 cm vähintään. Sänkiparta. Hihaton paita, joka on öljyssä. Rintakarvat.

porsche-patu Ajaa yleensä kaksipaikkaista tuliterää porschea, mersua tai bemaria. Kallis kello kädessä. ulkonäkö Todella ruskettunut ja kulkee aina business-vaatteissa. Harmaantuneet hiukset. Pahimmilla tapauksilla jopa kultahammas.

Ottakaa huumorilla ihmiset!:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.