IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 6 637 (1.7.2008 alkaen)
Koko
423 jäsentä
Tyttöjä: 197 (47 %)
Poikia: 226 (53 %)
Keski-ikä
36,7 vuotta
Otos: 275 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,6 vuotta

Jäsenet (423)

JAK87olle-Jacce-82Rom30Marpeeeemattssonelva-Wiuski[JNN]-tixu-___Samppa___Layola_kemppu_RedRosesidaqKryptonite
« Uudemmat -

SylvanaVampire22.Luonut: SylvanaVampireTiistai 27.05.2014 20:18

TEE TÄMÄ TAI KESÄSI '12 KUSEE

Onko sinulla paljon kavereita? - tietääkseni on
Onko sinulla ystävää jonka olet tuntenut alle kouluikäisestä ? - on!
Nimeä 2 ystävää joiden kanssa sinulla on parhaat muistot? - meiju & marianne ! < 3
Kehen pystyt luottamaan 100%? - meiju <3

VIIKON SISÄLLÄ, OLETKO
- halannut?: oon
- suudellut?: een :<
- ollut koulussa: jjuu
- juonut alkoholia?: noup.
- soittanut jollekkin?: jebou
- itkenyt?: M-mm
- nauranut?: liikaaki ;)
- urheillut?: of course !

- käyttääkö kaveripiiristäsi usea päihteitä?: jeppis jepulis..
- seurusteleeko joku kaverisi?: joo.
- onko sinulla sellaista kaveria kelle pystyt kertomaan kaiken?: njoo
- oletko menettänyt jonkun kaverisi?: oon
- onko luokaltasi moni kavereitasi?: EI !! D:

seurusteletko? : en
mistä pidät hänessä eniten? : -
onko sydämesi särkynyt koskaan? : mm m
oletko vastannut jollekkin 'ei' kun sinua on pyydetty yhteen?: oon!

monta oikeasti hyvää ystävää sinulla on? : pari ihanaa (;
kumpia kavereissa enemmän, poikia vai tyttöjä? : tyttöjä kait ?
vaihteletteko vaatteita? : ei oikesstaa..?
oletko usein yökylissä kavereilla? : jjuup.
kenen kaverisi kanssa vietät eniten aikaa? : jjaa-a ?

BaarditpurkissaVedenalaisia kuvia!Luonut: BaarditpurkissaKeskiviikko 22.05.2013 23:37

viime viikonloppuna tapasin ihan huipun kuvaajan Juhani Väihkösen ja me kuvailtiin mua vedenalla... ja tässä lopputulos :D pahoittelen pallokala ilmeitäni! ilmeet osoittautuivat haasteellisimmaksi asiaksi näissä kuvauksissa

http://vaihkonen.galleria.fi/kuvat/Underwater/UnderWaterportraits/Leena/20130517_leena_0041.jpg

vallu-allu10.Luonut: vallu-alluMaanantai 06.02.2012 16:45

Päivä 10: Kuva siitä, mitä haluat tehdä.

NightCrawlerAnother thing comingLuonut: NightCrawlerSunnuntai 17.07.2011 23:41

Nyt sopii vähän keulia tännekin. 3200km ajettu 1.5 jälkeen. Ynnä kaikkea muuta kivaa.

Tällä viikolla on ollu hiukka veto pois, syynä taitaa olla seuraavan lista: viikko 1: 13h, viikko 2: 15h, viikko 3: 17h. Täältä viikolta jää 10,5 tuntiin mutta ei mahda. Kyllä se taas tästä kääntyyn lähtee.

Vielä toukokuun alussa mulla oli siis tavoitteena 7h / vk. Ai mitenniin tullu kehitystä?

Uinti laahaa mutta minkäs sille mahtaa. Onhan tässä vielä melkein kuukaus aikaa EM-kisoihin ja Havajille ei oo kumminkaan asiaa vielä ainakaan neljään vuoteen.

Painokin on jonkun verran tipahtanu mutta ei tarpeeksi. Ensi talvena tarvii poistaa ylimääräinen paino lopullisesti, samoin hoitaa keskivartalo ja puoliero kuntoon.

Tavoiteet 21.8 EM-kisoihin Tampereella:

Kuntoluokka.

Uinti, 4km, = 1h15min
Pyörä, 120km, = 3h 45min (32kmh)
Juoksu, 30km, = 3h 20min (9kmh)

Toiveikkaat tavoitteet mutta ei passaa ottaa liian helppoja tavoitteita. Mikä tahansa alle 9h on hyvä. Niinjoo... viime vuonna olisin saanut samalta matkalta 11h ajan, ettätota :).

Nyttemin treenaaminen hajottaa ja pahasti. Ei huvita perkele pätkääkään. Mutta ei se vissiin ole kisoissakaan sen helpompaa ;)? Ja toisaalta, jos treenatessa taustalla soi tämä, voiko edes valittaa....

http://www.youtube.com/watch?v=CfZBMQoNxJM

Triatlonists of the world united.

mellumiuw-PÄIVÄ 4Luonut: mellumiuw-Torstai 10.02.2011 17:43

01.kuva jostain söpöstä.
02.kuva jostain kesäisestä.
03.Kuva unelmien miehestä/naisesta.
04.KUVA JOSTAIN MITÄ HALUAISIT TEHDÄ.
05.kuva jostain mistä pidät.
06.kuva unelma lomastasi.
07.kuva jostain herkullisesta.
08.kuva jostain rakkaasta asiastasi.
09.kuva huoneestasi.
10.kuva lempi harrastuksestasi.
11.kuva jostain mitä inhoat.
12.kuva kavereistasi.
13.kuva kenet haluaisit nähdä.
14.kuva parhaasta katsoneistasi elokuvista.
15.kuva lempi paikastasi.
16.kuva lempi meikistäsi.
17.kuva lempi juomastasi.
18.kuva suosikki hymiöstäsi.
19.kuva puhelimestasi.
20.kuva itsestäsi.


Ää olis jo kesä niin pääsis rannalle juokseen :D

larpppe-Luonut: larpppeKeskiviikko 27.10.2010 22:08

kuka toi kaks kultaa kotii hä ?! <;
Klo 00.00

Päivä käynnistyy varsin lupaasti, olin nukkumassa mutta en nukkunut. Pyörin, kiehnäsin ja tahmauduin sänkyyn. Tais jännittää hiukan... Saldo on se, että nukuin loppupeleissä ehkä 4 tuntia huonosti.

Klo 0500

"Mä heräsin aamulla vaik' en nukkunutkaan" Aamupuuroa keittelemään. Pakotan itseni syömään voileivän. Potkasen puhelimen välityksellä kuskia persiille. Niko oli kuulemma valvonut koko yön :D. Alkuperäinen suunnitelma oli olla kuudelta pääkallo paikalla. Oltiin kans...

Katselen netistä viimehetken inspiraatioita.

http://www.youtube.com/watch?v=EokseUskyDI&feature=related

Katselin tuon. Tällä kertaa oli tosi kyseessä, joten fiilis oli hiukka eri. Lisäksi pari palaa Manowaria. Koko ajan kuupassa humisi jännästi

Klo 0540

Uskollinen aseenkantajani saapuu paikalle, ja heitämme loput varusteista autoon. Puuro on edelleen liian kuumaa, joten otan lautasen mukaan autoon ja syön matkalla. Yritän ainakin.

Klo 0620.

Olemme paikalla. T2-T3 vaihdon kamat paikoilleen ja sitten vaan rannalle. Toivoin kovasti, että olisin nähnyt innoittajani ja valmentajani Miikka Osmon jotta olisin saanut yhteiskuvan. Miikkaa ei näy, joten vetelen rauhassa pukua päälle. Annan Miikan isälle huoltokamat, jotka hän suostui ystävällisesti toimittamaan huoltopisteelle. Tässä kohtaa huomasin että olin vähän liiankin rauhassa. Rupesi pikku hiljaa tulemaan kiire... No pariin poseeraukseen on aina aikaa. Viimeiset varmistukset ja alas.

Klo 0650

10 minutes left to zero. Alhaalla on kuuman ryhmän esitykset, olen vasta kävelemässä portaita. Juttelen tuttujen kanssa. Noin 3min ennen lähtöä tajuan että mun lasit on ylhäällä. Ei auta kuin lähteä juoksemaan portaat ylös.

Klo 0700 UINTI

Juoksen tosiaan portaita takaisin ylös ja sykkeet alkaa pikkuhiljaa nousta 170 tienoille. Ylhäältä nappaan lasit silmille. Samalla kuuluu "30 sekuntia lähtöön". Alas niin nopeasti kuin vain pääsen. En uskaltanut juosta liukkaita portaita alas, koska siinä kohtaa olis vituttanu rikkoa itsensä. Puoli matkassa alas kuuluu lähtötoivotus, juoksen rannan poikki kuin aropupu, jostain syystä yleisö intoutuu huutamaan vähän pirun kovaa. En tiedä oliko syynä mun sprintti hiekan halki vai mikä... Valitettavasti em. näytöksestä ei ole yhtään kuvaa. sykkeet ehti käydä -> 180 joten uinnin alussa oli "hieman" vaikea hengittää. Itseasiassa piti vähän tasata, mutta porukan perässä painoin kumminkin. Mulla ei ollut pienintäkään käsitystä minne olin uimassa, kunhan menin muiden perässä. Lopulta tajuan jutun jujun, eli ponttoonit jotka piti kiertää. Eka kierros hoituu ajalla 18 min ja osia. Katson vaihdossa aikaa useampaan kertaan, koska se oli yksinkertaisesti älyttömän nopea. Rauhoitan menoa ja seuraavat kiessit hoituu ajoilla 24-26min. Tokalla kierroksella alkoi hieman väsyttää, luultavasti koska sykkeet oli tippunu turvallisiin 130 lukemiin.

Kolmannen alussa valkohatut, eli puolikkaat tuli leikkiin mukaan ja niissä olikin jonkin verran väistelyä. Mutta homma toimi, tein omaa suoritettani, välillä uin toisten vierellä hetken. Neljännen lopussa oli aika nousta, yllätyin huippuajastani 1h26min. Fiilis oli loistava, paitsi hyvästä ajasta ja siitä että uinti oli takana. Olisin voinut uida pidempääkin. Yllätyin että veteen jäi muutama teräsmies.

PYÖRÄILY

Vaihdossa kulutan aikaa vähän perkeleesti liikaa. Kuivaan mestarin oppien mukaan jalat hyvin ja sitten... niin... rupean virittämään numerolappua. Hieman sekaisessa mielentilassa teen siihen lopulta reiän avaimella. Ratkaisu mikä johti numeron huonoon näkyvyyteen, koska reikä repesi. Toimitsijalta tulee hieman palautetta viritelmästä. No paskaaks siitä. Napit korviin ja baanalle. Ensimmäisenä rallina mikäs muukaan, kuin:

Manowar - Return of the warlord

"Now the time has come when all is said and done
We're back together on the road it's time to fly
No more time to wait you know it feels so great
Wearin leather on a horse of steel I ride
I ain't waiting to get old I'm runnin hot I'm never cold
Kiss my ass if you don't like me I don't care
I got my wheels I got my friends we're on the road again
We're all crazy gonna ride until we die"

Sillä hetkellä em. ralli lakkasi olemasta pikkupoikien unelmointiuhoamista. Olotila oli kerrassaan mahtava, tajusin lopullisesti että kahden vuoden odotus on päättynyt ja nyt pääsin yrittämään loppuun asti, eikä kukaan tai mikään voisi yrittämistäni enää estää. Päätin nostella rauhassa keskinopeuttani kohti tavoittelemaani 27,5km/h. Nostoon meni muuten noin 50 kilometriä :D. Uinnin hyvästä ajasta riemastuneena mielessä vilahteli vielä alle 13h:n aikatavoite. Ensimmäisen kierroksen olin varsin pirteä ja kuuntelin vähän kaikkea. Nautin ajamisesta. Ilmeisesti muutkin sen huomasivat...

Kun näin suoja-auton saattaman kisajohtajan, osasin odotella Miikkaa, mutta siihen meni vielä minuutti jos toinenkin. En tiennyt millaisella asulla Miikka ajaisi. Mutta sitten kuulin tien toiselta puolelta huudon "Hyvä Juha, anna mennä!!!" Kyseinen karjasu tuli niin sydämestä kuin mikään vaan voi tulla. Pasmat meni sekaisin ja hetkellisesti kiihdytin tarpeeksi liian kovaan vauhtiin.

Ensimmäinen kierros meni ihan hyvin, latasin vaihdossa tavaraa ja suolajuomani. Paitsi että jouduin käymään paskalla ja sielläin tuli tuhlattua jokunen minuutti. Mitäpä näistä. Kohti seuraavaa... Yllätyin siitä miten paljon vastaantulijat morjestivat tai mölisivät jotain randomia. Sieltä tuli myös todella paljon merkitseviä katseita vastaan. Toisen kierroksen aikana sain nostettua nopeuteni tavoitteeseen. Sitten vaan sotkin.

Toisen kierroksen lopussa ajoin erään 55-vuotiaan puolikkaan matkalaisen kanssa. Olin alkanut hieman väsymään ja en enää jaksanut painaa äijästä ohi kunnolla joten ajoimme noin 20km yhdessä. Miestä jännitti ensikertalaisena kovasti juoksu, joka oli hänen heikoin osa-alueensa. Sain tästä yhteisajelusta 2min sakkoa :D. Myöhemmin sain tietää että ajoseurani tuli maaliin, viimeisenä puolikkaan miehenä.

Toisen lopussa ja kolmannen alussa alkoi jo jonkin verran touhu tuntua. hyvin pian maalialueelta lähtemisen jälkeen alkoi vituttamaan urakalla. 90-120km koin koko kisan pahimmat hetket henkisesti. Tokihan se ei ollut ollenkaan niin pahaa kuin oletin. Olin odottanut äärimmäistä henkistä helvettiä, tämä oli lähinnä esikartano pikkupiruineen, mutta oli kumminkin ihan riittävä. Vitutti. Väsytti. Mietin miksi vaivautua. Moni oli jo vaihtanut juoksuun ja Miikakin tuli nopeasti viimeistä kertaa vastaan, enkä huomanut morjestella.

Kolmannen aikana hajotin lasini ilmeisesti astumalla päälle kusitauon aikana.

noin 3km ennen käännöstä takaisin korvalapuista tuli yllättäen Frederikin seksipommi. Biisi, jota en muistanut ladanneeni, saati laittaneeni soittimeen. No ei haitannut, se oli juuri sitä mitä tarvitsinkin. Vedin geeliä nassuun ja fiilis alkoi kummasti parantua.

Aloin päästä mustista hetkistäni läpi, ja viimeinen kierros meni nauttiessa, vaikka ajoinkin yksin. Viimeisen kierroksen aikana pidin kohtuu paljon yhteyksiä kavereihin ja huoltojoukkoihin ja lopulta puhelimen pitäminen kädessä rupesi sattumaan niin saatanasti. No onneksi hommat saatiin hoitumaan. Lemmykin tuli tottakai vierailemaan viimeisellä paluumatkalla:
Lyriikat kertovat tarpeeksi. Kiitos moro. Huomenna 4km + 180km + 42km. / n 14 tuntia.

We belong to the world we belong to the wind
We are the spirit of the competition's end
Turning hours into days burning muscles feel the pain
The heart and soul of discipline my friends

We are sending you a challenge it's very clear
We came to win that is why we are here
Demanding to be tested, tested by the best
Not to be forgotten like all the rest

The time has come all the training done
The muscle and the blood will come to pay

Let the game begin hear the starting gun
Play from the heart today we will overcome
When the game is over all the counting's done
We were born to win number 1

Today is the day all the training through
We have come for the number one not the number two
Let the contest begin play hard fight to win
Immortality victory and fame

The time has come all the training done
The muscle and the blood will come to pay
Muutama päivä ehtikin vierähtää ennen tapahtumaraporttia.

Alta on luettavissa uho, tästä tulokset.

1h uintia, 210km ajo, n 20km jalkaisin

Sauhusin asiasta jotain naamakirjassa ja toveri px heitti pahan. "aja mua vastaan, tuun hesast" Pitihän sitä miettiä noin kaksi sekuntia. Ajosuunnitelmat uusiksi ja aamulla nokka kohti etelää.

Uinnissa ei mitään erikoisia, väänsin jotain tunnin 120 KA:lla, etäisyydestä mitään havaintoo.

Hämeenlinnasta oli vittumaista ajaa läpi, tie nro 290 oli yllättävän vaikea löytää. Lopulta löysin ja 102,8km päässä Tampereelta punainen paholainen tuli vastaan sinkkulansa kanssa.

Tässä kohtaa rupes äijäkerroin rykimään vastaan: Sain sotkea ihan tosissani että pysyin kaverin yksvaihteisen perässä. Eisssssss.

Kiskottiin sitten peksin kanssa ihan kiimassa jotain pahuksen pikkuteitä, herra näytti suuntaan. Vain kerran meinasin rysäyttää metsään. Saldona hienoja maisemia, uusia reittejä sekä yksi rengasrikko.

130 kohdalla rupes kevyt lataus ja alun mielipuolinen vauhti vaatiin veroaan. Ensin tuli vitutus, sitten väsymys. Taukoa, energiaa ja taas matkaan.

Hidasteluyrityksistä huolimatta vauhti pysyi meikäläiselle kohtuu kovana. Sitä se asenne teettää... Toisaalta kuskeissakin oli hillitön tasoero. Lopulta homma meni siihen että Peksi ja vastaan tullut toveri saivat peesihinata allekirjoittaneen Valkeakoskelta Tampereelle.

Ajo ryssittiin liian kovalla vauhdilla. Tankkaukset oli sinänsä kerrankin ok. Ilman lopun peesiapua en olisi päässyt juoksemaan. Toisaalta alun liian kova vauhti vaati omaa veroaan.

Lopputuloksena ajolta täytyy todeta että sama matka olisi tehty yksinkin, joskin hitaammin.

Sitten juoksuun. Vaihdossa meni taas yllättäen 7min suunniteltua kauemmin. Omien huoltojen riemuja. Tavoittelin juoksulta 20/2h ottamatta yhtään kävelyaskelta. Tässä onnistui, mikä oli mielestäni omalle kunnolleni kohtuu hyvä saavutus. Täytyy mainita, että 10km kohdalla huolsin taas itseäni, 5min paikallaan mutta tässä kohtaa kyseisestä tauosta oli jaksamisen kannalta enemmän haittaa kuin hyötyä.

Koko maratonia en olisi jaksanut lepäämättä juosta, 25km luultavasti. 30km apinan raivolla mutta jossain 30-35km olis napsahtanu kävelyks. No ei paha, 10km/h ja kulki kuin unelma.

Loppukaneetti: No ei tullu alle 11h aikaa, spekuloitavaa peesin vaikutuksista riittää. Juoksu oli järjettömän hyvä suorite. Omat huollot lisää suoriteaikaa ihan hullusti, eikä seisoskelusta ylipäätään ole hyötyä. Liike eteenpäin on tärkein, vaikka ryömien...

12.59.59 on liian kova tavoite ellei kaikki onnistu täydellisesti. Eli ei tarvi haaveilla. Yrittää saa silti.

13.59.59 on täysin mahdollinen.

Stats:

Kokonaisaika: 13h
Suoriteaika: 11,5h
Uinti 1h, KA n 120
Ajo 8,5h KA (nollaamatta) 135
Juoksu 2h 2min KA (nollaamatta 133)
« Uudemmat -