IRC-Galleria

NightCrawler

NightCrawler

AKA "pyörähirmu" // Offseason 2013-2014

Selaa blogimerkintöjä

16.7.2010 - riding with The DriverKeskiviikko 21.07.2010 01:36

Muutama päivä ehtikin vierähtää ennen tapahtumaraporttia.

Alta on luettavissa uho, tästä tulokset.

1h uintia, 210km ajo, n 20km jalkaisin

Sauhusin asiasta jotain naamakirjassa ja toveri px heitti pahan. "aja mua vastaan, tuun hesast" Pitihän sitä miettiä noin kaksi sekuntia. Ajosuunnitelmat uusiksi ja aamulla nokka kohti etelää.

Uinnissa ei mitään erikoisia, väänsin jotain tunnin 120 KA:lla, etäisyydestä mitään havaintoo.

Hämeenlinnasta oli vittumaista ajaa läpi, tie nro 290 oli yllättävän vaikea löytää. Lopulta löysin ja 102,8km päässä Tampereelta punainen paholainen tuli vastaan sinkkulansa kanssa.

Tässä kohtaa rupes äijäkerroin rykimään vastaan: Sain sotkea ihan tosissani että pysyin kaverin yksvaihteisen perässä. Eisssssss.

Kiskottiin sitten peksin kanssa ihan kiimassa jotain pahuksen pikkuteitä, herra näytti suuntaan. Vain kerran meinasin rysäyttää metsään. Saldona hienoja maisemia, uusia reittejä sekä yksi rengasrikko.

130 kohdalla rupes kevyt lataus ja alun mielipuolinen vauhti vaatiin veroaan. Ensin tuli vitutus, sitten väsymys. Taukoa, energiaa ja taas matkaan.

Hidasteluyrityksistä huolimatta vauhti pysyi meikäläiselle kohtuu kovana. Sitä se asenne teettää... Toisaalta kuskeissakin oli hillitön tasoero. Lopulta homma meni siihen että Peksi ja vastaan tullut toveri saivat peesihinata allekirjoittaneen Valkeakoskelta Tampereelle.

Ajo ryssittiin liian kovalla vauhdilla. Tankkaukset oli sinänsä kerrankin ok. Ilman lopun peesiapua en olisi päässyt juoksemaan. Toisaalta alun liian kova vauhti vaati omaa veroaan.

Lopputuloksena ajolta täytyy todeta että sama matka olisi tehty yksinkin, joskin hitaammin.

Sitten juoksuun. Vaihdossa meni taas yllättäen 7min suunniteltua kauemmin. Omien huoltojen riemuja. Tavoittelin juoksulta 20/2h ottamatta yhtään kävelyaskelta. Tässä onnistui, mikä oli mielestäni omalle kunnolleni kohtuu hyvä saavutus. Täytyy mainita, että 10km kohdalla huolsin taas itseäni, 5min paikallaan mutta tässä kohtaa kyseisestä tauosta oli jaksamisen kannalta enemmän haittaa kuin hyötyä.

Koko maratonia en olisi jaksanut lepäämättä juosta, 25km luultavasti. 30km apinan raivolla mutta jossain 30-35km olis napsahtanu kävelyks. No ei paha, 10km/h ja kulki kuin unelma.

Loppukaneetti: No ei tullu alle 11h aikaa, spekuloitavaa peesin vaikutuksista riittää. Juoksu oli järjettömän hyvä suorite. Omat huollot lisää suoriteaikaa ihan hullusti, eikä seisoskelusta ylipäätään ole hyötyä. Liike eteenpäin on tärkein, vaikka ryömien...

12.59.59 on liian kova tavoite ellei kaikki onnistu täydellisesti. Eli ei tarvi haaveilla. Yrittää saa silti.

13.59.59 on täysin mahdollinen.

Stats:

Kokonaisaika: 13h
Suoriteaika: 11,5h
Uinti 1h, KA n 120
Ajo 8,5h KA (nollaamatta) 135
Juoksu 2h 2min KA (nollaamatta 133)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.