IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
27.2.2007
Tilastot
Käyntejä: 499 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Keski-ikä
30,6 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 30,6 vuotta

Jäsenet (1)

Farenheit
« Uudemmat - Vanhemmat »
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1904269

Hommahan menee minusta niin että kun kyseessä on poliisi, tuomion tulisi olla kovempi kun normaali siviilihenkilöllä. Ainakin armeijassa periaate on tämä. Syy on yksinkertaisesti siinä että poliisi toimii tällaisessa tapauksessa rikollisena, vaikka hänen pitäisi toimia rikoksen ehkäisijänä.

Poliisin karkea määritelmä:
"Poliisi on valtiovallan organisaatio, joka turvaa oikeus- ja yhteiskuntajärjestystä, ylläpitää yleistä järjestystä ja turvallisuutta, ennaltaehkäisee rikoksia sekä selvittää näitä ja saattaa nämä syyteharkintaan." -Wikipedia

Itä-Suomen hovioikeus nyt on mitä on, ja sitä on kritisoitu jatkuvasti lievistä raiskaustuomioista. Mutta nyt tuntuu siltä että Helsingin käräjäoikeus teki uuden ennätyksen. Tapauksesta on muun todistusaineiston lisäksi selkeä valokuvatodistusaineisto. Tapaus on enemmän kun selvä, ja poliisi selviää kahden vuoden ehdollisella !?

Tämä tapaus yksistään lyö suomen oikeuslaitokselle vitsin leiman, mutta kun ottaa huomioon aiemmat tapaukset niin alkaa leimaamispinta-ala jo vähitellen loppua.

DNRMenen ampumaan itseäni korvaanLuonut: DNRSunnuntai 20.09.2009 22:40

miiina-hahhahahahahahahahahha Luonut: miiina-Lauantai 27.12.2008 21:43

Äiti: Voitko olla laulamatta?!
Miina: Mitennii?
Äiti: Ko musiikista voi nauttii jos sitä ei raiskata!


« Uudemmat - Vanhemmat »