IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
24.4.2007
Tilastot
Käyntejä: 2768 (1.7.2008 alkaen)
Koko
102 jäsentä
Tyttöjä: 82 (81 %)
Poikia: 20 (19 %)
Keski-ikä
26,8 vuotta
Otos: 63 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,2 vuotta
Valvojat
Mr_Horo, \janita\, Feralbreed

Jäsenet (102)

Mertsi`LeFalto^^MeriSiga^^^Millasi^__hansuli_Jenni^-^kissakaniMr_HorokämppissandraaA``kati^^TEDDYBEAR-ShinChanpehmis^^TheÄängsMaria82
« Uudemmat - Vanhemmat »
Varoitus: Alla oleva video sisältää henkisesti romuttavaa materiaalia eikä se oikein sovellu ihmisille joilla on vähääkään empatiakykyä, tai no sopiikohan kenellekään... Tää järkytti kyllä ja pahasti.
<iframe src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10151758529018710&quot; width="400" height="300" frameborder="0"></iframe>

Eli kysymys kuuluu: Mikä olisi oikea kohtalo noille tunteettomille ihmissaastoille, jotka pystyivät katsomaan viattoman koiranpennun itkua ja kärsimystä samalla kun sitä satuttivat?
1.Vankilatuomio.
2. Sama kohtalo kuin koiralla, mutta niin että hekin kärsivät yhtä lailla kuin tuo ressukka, luultavasti pelkkä maahanpolkeminen ei riitä. Voisi ottaa myös keskiaikaiset toimet käyttöön ja he olisivat vapaata riistaa ihmisten keskuudessa, ei sääliä koska hekään eivät sitä tunteneet pätkääkään.
3. Lobotomia.
4. Kaikki yllämainittu ja vielä enemmän.

Mä lopetin videon katselun siihen asti kun tuo pentu makasi maassa voimattomana, eli johonkin kahteen minuuttiin asti, ei vaan pystyny katsomaan enempää. Mä itkin hysteerisenä varmaan 5 minuuttia, koska en vaan kykene ymmärtämään millainen sairas mieli voi olla ihmisellä kun pystyy tuolla tavalla tekemään viattomalle ihmisten armoilla olevalle eläimelle? Kyllä ihminen on se pahin peto.
http://craftkevin.com/2010/11/06/women-smash-cat-head/

en ees pystyn kattoo tota :''((( tommoset horot pitäs tappaa saatana!!! -.-

Karewelivoi vittu -.-Luonut: KareweliTiistai 13.04.2010 22:27

VITTUKU MUL MENEE HERMO ELÄINRÄÄKKÄYKSEE SAATANA KUINKA VITUN SAIRAIT IHMISII TÄÄL MAASSA VOI OLLA :< PITÄIS AMPUU KAIKKI VITUN ELÄINRÄÄKKÄÄJÄT!
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2391386.ece

The schoolgirl was seen kneeing, slapping and stamping on stunned springer spaniel Jasper in the 13-minute film.

She whipped him with his lead, then stood on his tail with one leg while kicking him with the other.

The girl is seen kicking the pup 14 times, kneeing it 26 times and hitting it with its lead eight times. She slaps it 17 times and stamps on it ten times.

Last night Jasper’s owner Ray Green, in his 60s, choked back tears after seeing the horrific film. Mr Green, who uses a mobility scooter, had let the girl — the daughter of a close pal — take the 18-month-old dog for walks.

But after seeing the video he said she would never walk Jasper again.

Mr Green, of Keighley, West Yorks, said: “I’ve seen enough.

“I can’t believe it. Jasper is a playful thing and is well-treated.

“She was supposed to be teaching him to walk on a lead. What she did is not right. I am really shocked.”

The girl’s family were stunned when they saw the video — and revealed they had thought that she was an “animal lover”. The family has a cat — and had planned to buy the girl a puppy.

Her stunned dad shook his head in disbelief after seeing the film with Mr Green and said: “I don’t understand where this has come from.


Mihin ihmeeseen tää maailma on menossa? Hei 12vee likka hakkaa jo koiran! Huh huh!!!
Minä oisin antanut tolle tytölle kunnolla selkään ja koskaan ei sais omaa lemmikkiä tai mennä eläinten lähelle. Tai kuten tää videon kuvaaja oli sanonut. Mitä kauheeta vois tapahtua jos toi likka ois joskus lapsenvahtina. Hyi miten oikein puistattaa aatella ees koko asiaa!
MISTÄ TOLLASIA LAPSIA OIKEIN SIKIÄÄ??!!??

espah[Ei aihetta]Luonut: espahLauantai 15.11.2008 19:55Kun silmiimme joutuu shampoota Head and Shoulders tai PanteneProV, huuhtelemme äkkiä tuon pienen pisaran pois, koska se tuntuu epämiellyttävältä. Mutta tuo sama shampoo aiheutti aikaisemmin kipua toisellekin eliölle, tosin kipu oli paljon voimakkaampaa. Silmiinne joutui
vain pieni pisara, sen sijaan albiino-kanin silmälle sitä kaadettiin teelusikallisen verran. Te huuhtelitte sen pois, mutta kanilla ei ollut mahdollisuutta hieroa tämän kirvelevän tahmeaa ainetta pois: ensinnäkin kanilta puuttuu kyynelnesteen eritys ja toisteksi hänen liikkumisensa on
estetty. Kun silmää kirvelee, minuuttikin tuntuu ikuisuudelta. Shampoo pidetään kanin silmässä kolmen viikon ajan. Joiltakin eläimiltä katkeaa selkäranka ja kaula, kun ne yrittävät päästä karkuun.

Mainokset kertovat meille jatkuvasti, että ihmiset jotka eivät käytä astianpesuainetta nimeltä Fairy, menettävät hyvin paljon (aikaa, mahdollisuuden pitää hauskaa, rahaa jne). Mutta ehkäpä juuri nämä ''epäsivistyneet'' ihmiset, heidän tietämättään, toimivat koe-eläinten parhaaksi: he eivät osta Fairyä ja sillä tavalla eivät kannata rottien ja marsujen pakollista ruokintaa astianpesuaineilla. Kun olette syönyt liikaa raskasta ruokaa, tunnette olonne todella pahaksi ja raskaaksi, joskus joudutte ottamaan lääkkeitä, jotka parantavat ruoansulatusta. Mutta kuvitelkaapa, jos teidän mahalaukkuunne viedään putken kautta litra Fairya!

Ariel -pesuaineen pakkauksessa lukee, että sitä on käytettävää suojakäsineet käsissä, koska se syövyttää käsien ihoa. Jo pelkästään tämä aiheuttaa epämiellyttävää tunnetta ja kipua. Mutta kuvitelkaapa, miltä tuntuu marsuilta, kaneilta, koirilta, kissoilta ja muilta koe-eläimiltä, kun niiltä poistetaan ylempi ihokerros hiekkapaperia apuna käyttäen ja hierotaan paljaaseen kohtaan pesuainetta. Muistelkaamme lapsuutemme, kun kaaduimme asfaltille ja vahingoitimme polvemme. Tosin silloin kukaan ei hieronut haavaan syövyttävää pesuainetta.

Vuonna 2001 Euroopan Unioni suuntasi kulkunsa tuotteiden testauksen eläimillä vähentämiseen ja vähitellen sen kokonaan lopettamiseen. Vuoteen 2013 mennessä suurin osa eläinkoemenetelmistä kielletään.

Suomessa myytäviä kosmetiikkasarjoja, jotka eivät testaa tuotteitaan eläimillä ovat esimerkiksi kuuluisa The Body Shop ja Joe Blasco. Suomen johtavimmista sarjoista Lumene, Nivea, Herbina ja Anytime käyttävät vaihtoehtoisia testausmenetelmiä eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Kuuluisat Yves Rocher, Chanel, Clarins, IsaDora sekä Revlon eivät myöskään kannata eläinkokeita, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan koe-eläimillä. Tämän vuoksi edellämainittuja merkkejä kannattaa suosia.

Sen sijaan yritykset, jotka yhä käyttävät eläimiä tuotteiden testauksessa, ovat esimerkiksi kuuluisat Braun (Gillette Company), Procter and Gamble, Colgate-Palmolive (Ajax, Hill's Pet Nutrition, Mennen, Palmolive), Coty (Calvin Klein, Rimmel), Gillette, Johnson and Johnson, L'oréal, MaxFactor, Oral-B, Pantene ja moni muu.

Muistakaa: joka ikinen ostamanne pakkaus pesuainetta Ariel tai Tide, jokainen tuubi Oral-B:tä, jokainen Pantenen hiustenhoitoaine, kaikki Palmoliven käsisaippuat tai L'oréalin meikkivoiteet ovat turhien ja julmien eläinkokeiden rahoittamista. Jos ostatte eläinkokeita hyväksyvien yrityksen tuotteita, hyväksytte vapaaehtoisesti julmien eläinkokeiden käytön. Sen sijaan jos hankitte vaihtoehtoisia ja inhimillisiä testeusmenetelmiä käyttävien yritysten tuotteita, autatte vähentämään hirveää julmuutta.

Kopioi tämä päiväkirjaasi ja laita nimi alle jos olet eläinkokeita vastaan :

n0nn4, ssaimi, [Randa], Likasukka, palikka, Arielle, ^tokyo^, Suuuviii, evomoi,-jennn-, -låurr , Iyashii_Hito,werkku^^, ppiiq`, LUONNEHÄRÖ , mmmm``,Ir^^, cammm-,Hänna`, äliis, ^Isshi^, Chakra^^, jässuu , MMILLAMILLA, SSSESSI, try, idz, Eltsy, RRONJAU, we-, ronjAu`, mmii--, hanoi`,
jjennimo , emmiä` , p-pinja , `selpa , ellaöö` , violaah , face`, i``a, `jjjanina , Iira- , KYYNELKAASU,
-E^,
« Uudemmat - Vanhemmat »