IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
9.5.2007
Tilastot
Käyntejä: 629 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Poikia: 3 (100 %)
Keski-ikä
22,2 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Poikien keski-ikä: 22,2 vuotta
Ylläpitäjä
santsipeikko

Jäsenet (3)

santsipeikkoSSiKDamriel
« Uudemmat - Vanhemmat »

|anuu[Ei aihetta]Luonut: |anuuTorstai 03.09.2009 18:14

hohhooo, joolol

DamrielElämäLuonut: DamrielMaanantai 08.06.2009 09:37

Joskus sitä vaan tulee pohdittua pikku juttuja, tällä kertaa oli vuorossa mitätön asia, joka koskettaa kaikkia. Kyseessähän siis on elämä.
Heräsi sellainen ajatus, että tämän homman absurdius on lähes huvittavaa ja totaalisen naurettavaa. Se antaisi hyvät naurut, ellei se sattuisi niin saakutisti. Ja naurattaahan se silti. Meissä nykyajan ihmisissä on semmoisia pieniä evoluution(ko) kehittämiä vikoja, että voi vain ihmetellä miten meitä onkaan näin paljon. Kai jotkut osaavat elää sitten "oikein" ja huolehtia siitä jatkuvuudestakin.
Meinaan, että ainakin minun tuttavapiirissäni elää ihmisiä, jotka vain odottavat, märehtivät ja ovat sen sijaan, että oikeasti toimisivat jouduttaakseen asioita. Noh, itsehän kuulun samaan porukkaan, en siis tuomitse.
Hassuja ovat myös ihmiset, joita pitäisi kunnioittaa vain, koska he, omasta mielestään ja olevinaan, ovat saavuttaneet jotakin, tai vain sattuvat olemaan fiksuja, menestyneitä tai kauniita. Parhaassa tapauksessa kaikkea kolmea. Voe herra isä sentään.
Kyse ei ole siitä, mitä tämän kaiken jälkeen tapahtuu, vaan mitä tapahtuu juuri nyt. Katsopa peiliin tänään. Sama naama ei ole siellä huomenna. Olet päivän vanhempi, päivän olet hukannut, jos et ole pyrkinyt kohti tavoitteitasi.
Kannattaako siis istua paskat housussa kotona odottamassa, että jotain kivaa ja odotettua tapahtuu, kun voisi olla tekemässä jotain, joka edes auttaisi tapahtumaa? Tai kokisit jotain odottamatonta kivaa? On totta, että yritys voi mennä pieleen ja tulee paha mieli. No boo-hoo, ei se siitä paremmaksi kotona istuen muutu, minä, jos kuka, tiedän tämän. Että eiköhän aleta elämään kukin tavallamme ja anneta toisten elää tavallaan ilman turhaa elvistelyä ja sössötystä. Ja sitähän tämäkin on. Miksi siis vaivauduit lukemaan? Elämän salaisuus ei selvinnyt, hukkasit vain noin pari minuuttia elämästäsi. Onnitteluni.
Minua vituttaa. Ja syynä ovat ihmiset. Miten saatanan vaikeaa voi olla kirjoittaa oikein? Tai edes helevetti vie, pyrkiä moiseen tekoon. Olisi varmasti niin suuren työn takana se, että kerrankin kirjoittaisi ymmärrettävästi, eikä jotain vitun "diip siis niiQ ja daa ja lol". Olen ehkä tulossa vanhaksi ja skeptiseksi. Mutta vikahan ei luonnollisesti ole minussa vaan muissa.
Toinen asia, joka on enemmän kuin hiukan ristiriidassa edellisen kantani kanssa, joka pistää vihaksi, on rakkaan galleriamme mahtavan nuorison käytös "seniori"käyttäjiä kohtaan. Tai ylipäätään kaikkia kohtaan, joiden pärstä ei kerro, että kengännumero ja äo ovat kutakuinkin samat. Okei, ihmiset ovat mulkkuja loppupeleissä kaikki, mutta voisi sitä nyt vähän edes yrittää jossain käyttäytyä. Samat räkäpäät huutelevat kaupungilla tyhmyyksiään ja kuvittelevat olevansa kovia. Kyllähän sen ymmärtää miten internetskin ihmeellisen maailman "valta ja mahdollisuudet" sokaisevat sellaisen, jonka kanssa älykkään mielipiteiden vaihdon voi olettaa olevan yhtä mahdollista kuin kyseisen toiminnan harjoittaminen pähkinän kanssa.
No niin, nyt on taas parempi mieli kun sai huutaa kaikille kaikista huutamatta kellekään mistään. Menen takaisin katsomaan britti- sitcomeja ja tulen taas joku päivä takaisin entistä skeptisempänä uusien valitusten kanssa. Mutta ihmiset, jos luette tämän, ajatelkaa. Vaikka se varmasti osalle teistä tuottaakin päänsärkyä niiden kahden rusinan tehdessä työt, joihin perusaivotoiminnalla varustetulla ihmisellä on miljoonia rusinoita varattuna. Onnea.
« Uudemmat - Vanhemmat »