IRC-Galleria

Damriel

Damriel

Ignorance is bliss

Nyt jotain, jossa ei ole pointtia.Torstai 05.02.2009 21:26

Minua vituttaa. Ja syynä ovat ihmiset. Miten saatanan vaikeaa voi olla kirjoittaa oikein? Tai edes helevetti vie, pyrkiä moiseen tekoon. Olisi varmasti niin suuren työn takana se, että kerrankin kirjoittaisi ymmärrettävästi, eikä jotain vitun "diip siis niiQ ja daa ja lol". Olen ehkä tulossa vanhaksi ja skeptiseksi. Mutta vikahan ei luonnollisesti ole minussa vaan muissa.
Toinen asia, joka on enemmän kuin hiukan ristiriidassa edellisen kantani kanssa, joka pistää vihaksi, on rakkaan galleriamme mahtavan nuorison käytös "seniori"käyttäjiä kohtaan. Tai ylipäätään kaikkia kohtaan, joiden pärstä ei kerro, että kengännumero ja äo ovat kutakuinkin samat. Okei, ihmiset ovat mulkkuja loppupeleissä kaikki, mutta voisi sitä nyt vähän edes yrittää jossain käyttäytyä. Samat räkäpäät huutelevat kaupungilla tyhmyyksiään ja kuvittelevat olevansa kovia. Kyllähän sen ymmärtää miten internetskin ihmeellisen maailman "valta ja mahdollisuudet" sokaisevat sellaisen, jonka kanssa älykkään mielipiteiden vaihdon voi olettaa olevan yhtä mahdollista kuin kyseisen toiminnan harjoittaminen pähkinän kanssa.
No niin, nyt on taas parempi mieli kun sai huutaa kaikille kaikista huutamatta kellekään mistään. Menen takaisin katsomaan britti- sitcomeja ja tulen taas joku päivä takaisin entistä skeptisempänä uusien valitusten kanssa. Mutta ihmiset, jos luette tämän, ajatelkaa. Vaikka se varmasti osalle teistä tuottaakin päänsärkyä niiden kahden rusinan tehdessä työt, joihin perusaivotoiminnalla varustetulla ihmisellä on miljoonia rusinoita varattuna. Onnea.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.