IRC-Galleria

Damriel

Damriel

Ignorance is bliss

Arvoisat Serpenthian ystävätMaanantai 17.08.2009 16:01

Asiahan oli nyt niin, että päätimme ruveta hulluttelemaan rumpalimme kanssa, ja lopputuloksena oli se, että äänitimme koko Sindicate- demon rummut uudestaan, alusta loppuun. Syynä tähän mielipuolisen hämmentävään tekoon oli siis se, että emme olleet tyytyväisiä keväällä äänitettyihin raitoihin.
Tuumasta toimeen ja studioon, eli perjantai - sunnuntai meni mukavasti klikkiä ja rytmikitaroita kuunnellessa, mutta tässä vaiheessa todettakoon, että kyllä kannatti. Parannusta entiseen tuli aivan julmetusti ja nyt voimmekin hyvillä mielin siirtyä vielä sipistelemään.
Rumpuäänityksistä hullaantuneina, lievästi vittuuntuneina muutamista teknisistä vastaiskuista, päätin sitten, että minäkin pystyn parantamaan, joten näillä näkymin ennen syyskuuta allekirjoittanut hyökkää studioon taas huutamaan äänensä pilalle. Jospa kolmas(3) kerta toden sanoisi.
Sellainen ilouutinen vielä, että emme vain tyytyneet uusimaan vanhoja rumpuja, vaan menimme niinkin pitkälle, että äänitimme rummut yhteen aivan uuteen ralliin. Ko. biisi ei vielä omaa nimeä eikä tule olemaan "Sindicate"- demollamme, mutta julkaistaneen ennen ensi kesää bittiformaatissa ainakin mikseri.net- sivuillamme.
Että näin täällä tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.