IRC-Galleria

Damriel

Damriel

Ignorance is bliss

Herkkää tulkintaa, otto kolme.Tiistai 01.09.2009 02:46

Että niin, meinasi jo mennä usko omaan tekemiseen, kolmannen kerran kun aloitin Sindicate- demon vokaalien, ja myös muutamien konsonanttien, jopa sanojen, äänittelyn viime perjantaina. Vaan kuinkas sitten kävikään?
Hoksasinpa kerrankin huolella tehdä äänenavauksen, ja kappas, sehän jopa auttoi. Viikonlopun aikana narulle, elikäs tietokoneelle, tallentuikin mitä kummallisempia äännähdyksiä by me myself and I ja vielä tässä vaiheessakin, kun ensimmäisiä "sinnepäin"- miksauksia kuuntelen, tunnen jopa jonkinmoista ylpeyttä saavutuksistani.
Täytyy varoittaa teitä, arvoisat orkesterin ystävät, rääkyosasto, sekä murinajaosto, ovat piirun verran raaempia kuin aikaisempia demoja kuunnelleet ovat tottuneet, olemme siis lähestyneet enemmän liveantiani. Mikä toisaalta ei varmasti ole huonompi homma ollenkaan.
Demoniloinen, elikäs Sindicate-demo/promo/mikälieräpellys, etenee siis uuden aikataulumme mukaisesti, julkaisun toivottavasti sattuessa vielä tämän vuoden puolelle. Elikäs horns up everyone. Kiitos, kiitos, ja kuulemisiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.