IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
5.6.2007
Tilastot
Käyntejä: 4 950 (1.7.2008 alkaen)
Koko
51 jäsentä
Tyttöjä: 17 (34 %)
Poikia: 34 (66 %)
Keski-ikä
30,3 vuotta
Otos: 32 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,3 vuotta
Ylläpitäjä
YleX_Aamu

Jäsenet (51)

CristallizihQhanimussuBelladVarastoharakkahiipparixMivelynPastori^^AmariMaajussi86EwoltBatteri[[joniHerra_47_tusbe_reproWiljami99
Hiihtolomakausi alkaa Uudellamaalla, Satakunnassa sekä Varsinais-Suomessa. Odotettavissa on ruuhkaa lentokentillä, kun perheet suuntaavat nauttimaan talven riemuista pohjoiseen Suomeen. Luvassa on mukavaa yhdessä oloa, lepäilyä ja varsinkin laskettelua!

Laskettelu on lajeista se kuninkaallisin, kun puhutaan varusteluista. Koska hiihtomäkeen on laitettava päälle paksusti vaatteet, on niiden myös näytettävä hyvältä. Joskus tässä ei onnistuta...

Milloin sinä olet hävinnyt omia harrastevermeitäsi? Oletko lasketellut isäsi vanhassa 1970-luvun hiihtohaalarissa? Oletko mennyt pottuverkkareissa ja mainospaidassa taistelulajia harjoittelemaan? Oletko juossut koulun yleisurheilutunnilla korkokengissä? Kerro meille, milloin sinun tai tuttusi harrastevarusteet hävettivät!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon 09 148 2822.
Hanne
YleX Aamun vieraaksi saapuu tänään ihastuttava Kristiina Wheeler. Laulajattaren ensimmäinen suomenkielinen Sirpaleista koottu -albumi ilmestyi keskiviikkona. Vaikka Wheelerin levyn nimi kertoo enemmän henkisistä asioista, me haluamme keskittyä fysiikkaan. Kerro meille, milloin ja mitä on mennyt rikki ja miten olet yrittänyt korjata sen.

Oletko pistänyt isotätisi perintövaasin sirpaleiksi ja yrittänyt koota sitä erikeepperillä? Onko lemmikkikanisi jyrsinyt johdot vanhempiesi kotoa ja olet toiminut itse kodin sähkömiehenä? Onko isältäsi lainaamaasi autoon ilmestynyt lommo, jota olet yrittänyt vasaroida suoraksi? Kerro oma tai ystäväsi tarina meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 tai soittamalla studioon 09 148 2822.
YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
Tänään on ystävänpäivä ja miljoonat naiset ja miehet ympäri maailmaa saavat kortteja, ruusuja, suklaata ja nalleja. Jotkut uskaliaat miehet aikovat tänään myös kosia. Pahimman virheen tekevät vastarakastuneet henkilöt, jotka päättävät kosia julkisesti. Entä jos vastaus ei ole odotettu...

Onko muutenkaan järkevää kosia tänä päivänä, kun muutenkin kaikki on romanttista? Kuka aikuinen nainen oikeasti innostuu nallesta? Tai mysteerilähetyksistä, jotka saattavat pahimmillaan hermot kiristymään? Onko romanttista antaa kaupasta ostettu kortti lahjaksi?

Mikä on sinun mielestäsi kornein rakkaudenosoitus? Onko sinun tai ystäväsi kohdalle sattunut jotain kornia rakkauden saralla? Paljasta meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän artikkeliin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 tai soittamalla studioon 09 148 2822.
YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
Toto, Bush, Mr. Mister, Live, Yes, The Band... Nimetön! Taidoista huolimatta nämä bändit eivät ole käyttäneet varmaankaan pitkää aikaa nimensä miettimiseen. Löytyypä sellainenkin bändi kuin Poopfist...

Minkä takia tällaisia bändinimiä on keksitty, kun klassisen hyvältä kuulostava bändinimi on helppo tuottaa erilaisten tapojen kautta. Netistä löytyy erilaisia kikkailuja, joilla voi tehdä bändi- tai artistinimen. Voi esimerkiksi yhdistää äidin tyttönimen auton väriin tai oman osoitteen ja onnennumeron.

Perjantain kunniaksi Aamun kysymys on väännetty tehtäväksi. Kerro meille bändinimesi seuraavalla ohjeella:

Alushousujesi väri + viimeisin ostamasi asia = bändinimi.

Selitä meille myös tarvittaessa taustoja. Miksi sinulla on sen väriset alushousut ja miksi olet ostanut kyseisen asian. Tällä kaavalla Hannen bändinimeksi muodostuu Black Scale tai Musta Vaaka. Aika hieno, eikö?
Hanne
Perjantaina 10. helmikuuta Aamun vieraaksi saapuu Freeman, joka on mukana muun muassa Uuden musiikin kilpailussa. Konkariartisti studiossa klo 08.30.

Kuva ja linkki haastatteluun tulee tähän blogiin myöhemmin.
YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
Iltalehti on tehnyt suuren paljastuksen ja vetänyt presidenttiehdokkaidemme kaapeista luurangot esille. Niinistöstä ja Haavistosta on paljastunut vallan kamalia asioita. Kokoomuksen presidenttiehdokkaan Sauli Niinistön kerrotaan olevan äksy, kova ja huono neuvottelemaan. Vihreiden Pekka Haavistoa taas pidetään nössönä ja hän ei ole käynyt armeijaa.

Näistä aiheista puhuminen on presidenttiehdokkaille kiusallista, mutta nyt me haemme sinun luurankojasi! Paljasta meille, mikä on sinun salaisuutesi tai kiusallinen asia, josta et halua puhua. Kerro meille nimettömänä mitä teet, kun olet yksin? Mistä pidät salaa? Mitä muuta? Kerro meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän artikkeliin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 tai soittamalla studioon 09 148 2822.
Hanne
Parkkipirkot eivät välttämättä ole niin tylyjä ja sydämettömiä kuin väitetään. Porilaisen miehen auto oli parkkeerattu sakkopaikalle ja pysäköinnin valvoja oli kirjoittamassa sakkoja, kunnes havaitsi rumpukapulat auton etuikkunalla. Tällöin pysäköinninvalvoja päätti repiä kirjoittamansa sakkolapun ja perusteli sen sillä, että hän sääli ihmistä, joka on rumpali.

- Muusikoilla ei ole muutenkaan rahaa, oli lappuliisa tokaissut.

Hauskaa jutussa on se, etteivät rumpupalikat edes kuuluneet miekkoselle. Porilaismies on basisti.

Milloin sinä olet saanut anteeksi jonkun ulkopuolisen tekijän avulla? Mitä olet saanut anteeksi ja mitä keinoja tarvittiin?Oletko esittänyt tyhmää ja räpsytellyt silmiäsi sinut pysäyttäneelle poliisille? Oletko saanut ystävältäsi anteeksi pitkällisten palvelusten jälkeen? Onko seurustelukumppanisi pettynyt sinuun ja antanut anteeksi vasta, kun olet ryöminyt mahallasi kuumilla hiilillä? Mitä muuta? Kerro meille!
Hanne
Tänään on perjantai 13. päivä. Kammottava päivä, jolloin monet taikauskoiset ihmiset (varsinkin Yhdysvalloissa) päättävät jäädä kotiin, ettei vaan sattuisi mitään pahaa. YleX Aamustakin löytyy turhan varovaisia henkilöitä: Matti pitää läppärinsä kameran edessä teippiä, ettei vaan kukaan katsoisi toisesta päästä. Hanne nyppii vedenkeittimen ja leivänpaahtimen töpselit irti kotoa lähtiessään.

Nyt me haluamme tietää, missä sinä olet tai ystäväsi on turhan turvallinen? Tarkistatko ovesi kiinnimenemisen viisi kertaa? Tarkistatko joka ilta, että palohälyttimen patteri toimii? Paljasta YleX Aamulle turhin turvatoimesi!
Hanne
Cheekin uusi single sai ensisoittonsa YleX Aamussa perjantaina 13.1. Kappaleen nimi on Pyrkiny vähentään, fiittinä operoi Spekti.

Cheek oli tämän kunniaksi YleX Aamun vieraana perjantaina.

Haastattelu täällä: http://ylex.yle.fi/ylex-areena/play/1326444122526
Ch-Ch-Cheek ja posse. Haastattelu täällä: http://ylex.yle.fi/ylex-areena/play/1326444122526
Tämän vuoden Miss Suomi -finalistit on julkaistu. Kärkikymmeniköstä löytyy toinen toistaan kauniimpia naisia, mutta löytyypä joukosta jo yhden missikliseen toteuttanut neitonen. Finaaliin valittu Krista Haapalainen seurustelee jääkiekkoilija Eetu Pöystin kanssa. Pöysti on sattumalta myös ex-Miss Suomi Essi Pöystin veli.

YleX Aamu tahtoo tietää, mitä missikliseetä odotat? Odotatko lisää missi-jääkiekkoilija-suhteita? Odotatko lehtijuttua, jossa missi vakuuttaa parisuhteensa kestävän missivuoden ajan? Paljastuuko jonkun missin taustalta liian rohkeita kuvia? Valitteleeko joku missi töiden vähyyttä?

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon 09 148 2822.

YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.