IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
9.6.2007
Tilastot
Käyntejä: 2 502 (1.7.2008 alkaen)
Koko
97 jäsentä
Tyttöjä: 84 (87 %)
Poikia: 13 (13 %)
Keski-ikä
28,7 vuotta
Otos: 63 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,4 vuotta

Jäsenet (97)

anz-kusannajk^_player_^Hhetu-khyl-hendevain-skoppijyks94Saanniijudishjenskuliii-ELL-aisssauBelussyyskuun_lapsiKsyh
« Uudemmat - Vanhemmat »

Ninsku\Dreamer ?Luonut: Ninsku\Maanantai 20.12.2010 22:53

I used to laugh aloud when you were around, now you're far away
Can't even hear me
With every other word you said to me as I fell asleep
Now they're fading whispers
I can't remember
I believed we were in this together
Giving everything for a chance at forever

I'm a dreamer
Who should've known better
But I thought you had a dream here too
I'm a dreamer who should've known better
Cuz now I have to live, I have to live
In this dream without you
Olipa kerran pahantuulinen pikkupoika. Hänen isänsä antoi hänelle pussillisen nauloja ja sanoi, että joka kerran kun hän menetti malttinsa, hänen tuli vasaroida yksi naula aidan takaosaan.
Ensimmäisen päivän naulasaalis oli 37 naulaa. Muutamien viikkojen aikana poika oppi hillitsemään kiukkuaan ja päivittäin naulojen lukumäärä yhä pieneni. Hän huomasi, että oli helpompaa hillitä itsensä kuin takoa nauloja aitaan.
Vihdoin koitti päivä, jolloin hän ei kertaakaan menettänyt malttiaan. Hän kertoi siitä isälleen ja tämä ehdotti, että poika vetäisi aidasta pois yhden naulan jokaisena sellaisen päivänä, jolloin hän ei kiivastunut.
Päivät kuluivat ja lopulta nuorukainen voi vihdoin kertoa isälleen, että hän oli poistanut kaikki naulat. Isä johdatti pojan kädestä pitäen aidan luo. Hän sanoi: 'Olet tehnyt hienoa työtä poikani, mutta katsopas aidassa olevia reikiä. Aitaa ei koskaan enää saada entiselleen. Vihapäissäsi sanotut sanasi jättävät juuri tämänlaisia arpia. Voit iskeä veitsen toiseen ihmiseen ja vetää sen ulos. On ihan samantekevää, kuinka monta kertaa pyytelet anteeksi - haava on yhä olemassa. Sanoilla aiheutettu haava on aivan yhtä paha kuin ruumiillinenkin'.
Ystävät ovat tosi harvinaisia jalokiviä. He saavat sinut hymyilemään ja rohkaisevat sinua onnistumaan. He kuuntelevat meitä, he lausuvat meille kiitoksen sanat ja haluavat aina avata sydämensä meille.
Suo minulle anteeksi, jos joskus jätin sydämeesi naulan reiän.

NannaGrauh[Ei aihetta]Luonut: NannaGrauhSunnuntai 27.09.2009 16:54

Tiedän yritän olla ehkä sulle liian kiltti kaikkia ei voi miellyttää tiedäthän sen, tunteet menee nyt edelle, meillä hyvät ajat on takana mutta en niihin palata nyt voi. Olisin halunnut tiedäthän sen mutta en voi en vain voi. Ehkä painostus on tehnyt minusta tälläisen ehkä vain sen alaisena teen virheitä, arvostan sitä että sinäkin välität mutta ei moni minua voi omistaa. Älä ole vihainen minulle, tiedäthän etttä välitän myös sinusta, hyvin paljon, ja ikinä suakaan en tuu unohtamaan.

m_ia[Ei aihetta]Luonut: m_iaTorstai 09.07.2009 21:19

-^elluska^-Sori vaan!Luonut: -^elluska^-Maanantai 01.06.2009 12:05

Mun mielest ihmisen ulkonäol ei oo välii! Jos oikeesti välittää jostain, NIINKU OIKEESTI VÄLITTÄÄ! Mä inhoon kaikkii pinnallisii tyyppei yli kaiken. Ihan vaan vinkiks! Et voisit jättää väliin! Oikeesti. Esität vaan.

ssttuTAJUSINLuonut: ssttuLauantai 26.07.2008 02:02

jos luet tätä, mä voin sanoo sulle et oot ihan HELVETIN RAKAS. Anteeks teille joille en oo sanonu et mä välitän. Tuli vaa mielee et jos satun kuoleen, enkä oo sanonu kaikille. Sry en voi halaa täältä ruudun takaa. :C

sonzkuh[Ei aihetta]Luonut: sonzkuhKeskiviikko 23.07.2008 20:08

Jos välität minusta, laita minulle "<3"
Tarkoituksena on vain saada tietää, kuinka moni välittää.
Kopioi tämä päiväkirjaasi, niin näet ketkä kaikki välittävät sinusta.
« Uudemmat - Vanhemmat »