IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
1.7.2007
Tilastot
Käyntejä: 2 382 (1.7.2008 alkaen)
Koko
33 jäsentä
Tyttöjä: 17 (52 %)
Poikia: 16 (48 %)
Keski-ikä
31,1 vuotta
Otos: 21 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,0 vuotta
Ylläpitäjä
BabaBom

Jäsenet (33)

||TikSu||^_SuSaNnA_^AurgelmirBabaBombroadbeanAntiGenreistikuukuuppaSpiiditohveliBesoaria^^paapuNemilianAfterSunrapeamuroeyelessEveAngel^jesse^^
« Uudemmat - Vanhemmat »

kinzaz.Luonut: kinzazMaanantai 02.11.2009 17:32

I am a perfect expression of freedom, here and now.
The only true law is that which sets us free.
Don´t believe what your eyes are telling you, all they show is limitation. Look whith your understanding.
Because any number is a limit, and perfection doesn´t have limits. Perfect speed, my son, is being there.

Your only obligation in any lifetime is to be true to yourself.
Every person, all the events of your life are there because you have drawn them there. What you choose to do with them is up to you.

Fly free and happy beyond birthdays and across forever, and we´ll meet now and then when we wish, in the midst of the one celebration that never can end.
GeeVees-artikkelisarja luotaa reilun vuosikymmenen elämää hindulaisuuden Gaudiya-vaishnava -suuntauksen puitteissa. Suurennuslasin alla omien kokemusten ohella ovat tradition keskeiset opit, niiden käytännön toteutus, vaihtoehtoiset sovellukset, sekä mielenkiintoiset yhtäläisyydet ja eriävyydet mainittavien intialaisperäisten traditioiden kanssa.

-=-=-=-=-

- http://www.halfsatori.com/2008/11/geevees-great-repercussion.html
- http://www.halfsatori.com/2008/12/geevees-00-roots.html
http://exbhaktat.valaistuminen.com

Usealla palstalla asustanut eXbhaktat-foorumi avaa ovensa laajemmalle yleisölle! Palsta on omistettu kaikille (uus)uskontojen parissa näppinsä polttaneille, maailmankatsomustaan avartaville, elämää ihmetteleville etsijöille ja kulkijoille.

Nimi eXbhaktat juontuu sanskritin sanasta bhakta, joka tarkoittaa uskonnolleen tai traditiolleen hartaasti omistautunutta seuraajaa. Monet intialaisperäiset lahkot ja liikkeet ovat länsimaihin rantautuessaan karkeasti hyödyntäneet tätä hyväntahtoista henkisen etsinnän toivoa; ilmaista työvoimaa, psykologista ja seksuaalista väkivaltaa, rahastamista... Syntilista on monilla pitkä kuin nälkävuosi.

Muutaman vuoden foorumi toimi ainoastaan entisten Hare Krishna -liikkeen jäsenten puintipalstana; jutut tuli kuitenkin monella tarvetta myöten jutelluiksi, ja palsta hiljeni kokolailla tuoreen jutunjuuren hyhmettyessä. Alkuperäisestä jäsenistöstä on vielä mukava kourallinen jäljellä; on ateistia, buddhalaista, hippiä, kristittyä, neo-hindua, pakanaa ja vapaa-ajattelija, joista monet ovat viettäneet runsaat vuodet Krishnaliikkeen munkkeina tai nunnina siirtyen eteenpäin kohti omaa, itsenäistä elämää ja avarampaa ajatusmaailmaa.

Suurempaan maailmaan siis — tervetuloa itse kullekin rotuun ja lahkoon katsomatta! Jokaisella, enemmän tai vähemmän kokeneella tahi vasta asioiden laitaa arvailevalla, on omat arvokkaat aatteensa jaettavana universaaleiden ilmiöiden maailmassa. Pidetään keskustelu kauniina, kehittävänä ja ohjenuoriemme hengessä!

http://exbhaktat.valaistuminen.com
« Uudemmat - Vanhemmat »