IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
22.8.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 258 (1.7.2008 alkaen)
Koko
4 jäsentä
Tyttöjä: 1 (25 %)
Poikia: 3 (75 %)
Keski-ikä
28,2 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,4 vuotta
Ylläpitäjä
ninnumli

Jäsenet (4)

katu_raaserijake6969nam85[DoTheDew]
« Uudemmat - Vanhemmat »
Jälleen kerran pääsen kohdistamaan vihaani, aggressiotani ja minimaalisten maitorauhasteni aiheuttamaa katkeruuttani linja-autoihin, kuten jokin aika sitten kirjottamassa blogauksessani. Tosin tällä kertaa en ole aikeissa valittaa siitä, miten huonossa kunnossa onnikat ovat - vaikka se vitun ovi ei mennyt tänäkään aamuna kiinni - vaan siitä, millaista porukkaa linja-autoihin päätyy.

Tänään koulusta tultaessa änkeydyimme koko ala- ja yläasteen sekä lukion kuljetusporukka samaan, ahtaaseen linjuriin. Ei sillä, etteikö tämä tuska riittäisi minulle, ahtaanpaikankammoiselle ja suuria ihmismassoja vieroksuvalle misantroopille, mutta kun jotakin vielä kamalempaa oli tulossa.

Takanani istuva kuudesluokkalainen poika alkoi puhua minulle:
"Hei, voisiks sä hakee mulle ES, kun mul ei oo ikää?"

Kun kohteliaasti kieltäydyin hakemasta tälle energiajuomaa, kuului seuraava kysymys:
"Näytänks mä susta 15-vuotiaalta?"
Ei, etkä ainakaan henkisesti vaikuta siltä. Sori nyt vain, olet ihan lapsellinen kakara, kuten ikäisesi kuuluukin. Sitä paitsi, näin pienessä kylässä kaikki tietävät ikäsi.

Onneksi meillä täällä koti-Suomessa on tällaisia tulevaisuuden toivoja. Varmaankin pitäisi ensi kerralla suostua hakemaan tälle pikku-Jonnelle ES, mutta sillä ehdolla, että tämä luettelisi viisi energiajuomien haittavaikutusta. Oppisipa edes jotakin.

Tosin tämä ei vedä vertoja sille, kun 13-vuotias poika tuli pummaamaan tupakkia sanoen: "Mä oon kahdeksantoista, saanks sulta tupakkaa tai kaljaa?". En ollut ihan niin höynäytettävissä. Tämä alkoholistinalku meni aika hiljaiseksi, kun kysyin asiallisesti "Miks et hae sitten itse kaupasta? Tuo mullekin samalla, voin antaa rahan."
vittu oikeesti

jnna_joopajoo.Luonut: jnna_Keskiviikko 04.02.2009 15:34

Tylsää. Jottain vois taas tännekki sepostaa : D
hmm. Ärsyttää olla nii aikaansaamaton, jonku pitäs oikeesti potkia ja hakata mua että saan jottain aikaseksi :DD en varmaan saa ees sitä perkeleen valkohattua kevväällä, ja sukulaiset on alkanu jo kuumottaan. Huomena on äikän kirjotukset, en ees tiiä mitkä on sen jälkeen? Nytki oottaa aivan _tajuton_ nippu tehtäviä, neljän kurssin tenttitehtävät..(ihan tuossa vieressä ne on, vältän kattomista sinne suuntaa.. xD) ja mikä parasta, ne pitäs olla vissiin huomiseksi tehty.........................

Mun henkkarit on ollu hukassa hmm. Kolome kk? enkä oo vieläkää saanu haettua uusia. Siis ei johu rahasta tai mittää mutta en vaa oo saanu raahauduttua sinne kyttikselle. ääääRRGG!
Ennen joulua kävin työhaastattelussa ja ne sano että kuhan lähettelet itestäs kasvokuvan ja verokorttis ni pääset samantien hommii. Arvatkaas oonko lähettäny?
Julisteitaki pitäs käyvä nakkeleen ihan vitusti taas ympäri kaupunkia.
Johonki mun piti soittaakki mutta en ennää muista :D
Saan viimekuulta palkkaa jonku satasen, ku en oo Jaromaticillekkaa vieny uutta verokorttia (lähtee se mukavat 60% palkasta. Mutta onneksi jemmu osas olla piristävä ; saan vuojen 2010 jouluna veronpallautuksia ainaki kaks sattaa. JEEIJJEE! ).
Ja penkkaripukuki pitäs askarrella..

Mää voisin kirjottaa vaikka nelijä tuntia siitä miten en nyt oo oikee tyytyväinen mihinkää, ku hirveenä pitäs tehä kaikkea ja aika ei riitä, taino kyllä se varmaan riittäis, mutta ku ei saa aikaseksi alottaa mittään. Hyvä minä <3 Ehkä musta tullee isona siltiki jottain suurta. XD

Mutta sitte ku oon kaikki nää hommat saanu hoidettua, ni sitte on tooosimukavaa. :DDD
Onneks hyvä musiikki pelastaa.

« Uudemmat - Vanhemmat »