IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
1.10.2007
Tilastot
Käyntejä: 713 (1.7.2008 alkaen)
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 3 (38 %)
Poikia: 5 (62 %)
Keski-ikä
21,6 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,8 vuotta

Jäsenet (8)

Alujartsi^ElecHoffewauhtiMijimeMafukoAcev
« Uudemmat - Vanhemmat »

wauhtiTsukihime - Visual NovelLuonut: wauhtiTorstai 14.05.2009 18:47

Noin! Nyt on luettu Tsukihime kokonaan Joulukuun 22. 2008 ja Toukokuun 14. 2009 välisenä aikana.

"Tsukihime chronicles the story and life of a teenage boy named Shiki Tohno. As a young boy, Shiki suffered a life-threatening injury. As a result of this injury, Shiki became able to see "death lines" on objects and people; if Shiki traces these lines with a sharp object, the person or object that they belong to will be cleanly and easily cut. Soon after discovering this power, he is given a special pair of glasses by a mysterious woman. While wearing these glasses, Shiki cannot see the lines, and can thus live life as normal. Later, Shiki discovers that he can also see a place where the lines meet known as "points" on objects and people; these act as more immediate and powerful versions of the "lines." Eventually, it is revealed that Shiki is not merely killing a person or destroying an object when he cuts its lines or stabs its points, but is instead annihilating the victim/object's existence, therefore killing the victim/object as a side effect. The game plot begins during Shiki's second year of high school. After spending eight years away from the Tohno household, which he was banished from after his injury, he moves back home following the death of the head of the Tohno family, Shiki's father. Shiki's sister, Akiha, assumes the responsibility of being the new head, and decides to let Shiki come back. As the story progresses, Shiki gradually discovers his mysterious past, and becomes implicated into strange adventures"

Tsukihime on nytten henkilökohtainen suosikkini. Juoni oli uskomattoman hyvä verrattuna Manga ja Anime versioihin, jotka oli lyhennelmä Arcueidin "reitistä". Aluksi vaikutti hieman sekavalta, mutta kyllä sen jälkeenpäin tajusi, kun luki enemmän. Oma suosikkini oli Cielin "reitti", koska luin sen ensimmäisenä ja se oli minun mielestä ylitse muiden. Toisena kiilasi Arcueid "reitti", koska se on "oikea" tarina ja oli mielenkiintoinen. Muissa "reitessä" kerrottiin enemmän tietoa ja menneisyydestä tarinan pääsankarista Shikistä ja oli vähemmän toimintaa mutta ei ollut "apulaisena" Arcuiedille tai Cielille eli ole omatoimisempi.

Itse pidin tästä, kun jokainen valinta muutti tarinaa aina suurimmaksi osaksi ja väärä valinta tiesi kuolemaa tai "Bad ending". Toisella kerralla tiesi paremmin valita toisen vaihtoehdon. "Bad Endingin" tullessa vihjaillaan lukejaa hieman, että mikä meni vikaan, jos valitsi "Yes" valinnon. Jos ei halua vihjeitä niin voi valita "No".

Olen lukenut samalta tekijältä (TYPE-MOON) Fate/Stay Night:in ja kohta olen lukenut Kagetsu Tohya:n kokonaan. Kara no Kyoukain olen vaan kattonut lefoina ja luen parhaillaan Fate/Zeron kylkiäisenä Baka-Tsukista

MafukoFate/stay nightLuonut: MafukoLauantai 03.01.2009 02:21

Pääsin viimein suosikkipelini Fate/stay night:n läpi :3. Pelaamista pitkitti eniten se, ettei peliä oltu käännetty kokonaan silloin, kun aloitin ensimmäisen kerran Fate/stay night:n pelaamisen (n. pari vuotta sitten). 2 kuukautta sitten mirror moon julkaisi kuitenkin viimein kolme vuotta työstäneensä käännöksen pelistä. Minä taas aloitin pelin alusta vähän myöhemmin, koska en muistanut ensimmäisen juonihaaran tapahtumia kunnolla. En aloittanut pelaamista heti käännöksen jälkeen, koska olin silloin pelaamassa FFVIII:tä muistaakseni. Muutenkin on ollut aika paljon esteitä (tapahtumia ja muuta), jotka ovat vieneet pelaamiselta aikaa, niin venyi vähän pelaaminen. Yhteensä aikaa pelin pelaamiseen meni kuitenkin pelin laskurin mukaan 5 päivää 21 tuntia 40 minuuttia. Joo, en ole nopeimmasta päästä lukemaan, joten olisi tuon voinut nopeamminkin pelata ^^'.

Itse pelistä sitten. Fate/stay night keskittyy taikuuteen ja seikkailuun sekä yhdistää historian samalla nykyhetkeen. Jotta tästä merkinnästä ei tulisi ylipitkääkin pidempi, niin lukekaa enemmän sarjan juonesta wikipediasta ellette ole animea vielä katsoneet. Peli koostui kolmesta juonihaarasta, Fate:stä (johon anime perustuu), Unlimited Blade Works:tä (johon manga kuulemma perustuu) ja Heavens Feel:stä. UBW:ssä ja HF:ssä on lisäksi vielä kaksi erilaista loppuratkaisua. Fate juonihaara oli toisella pelaamis kerralla melko tylsähkö, koska olin pelannut sen jo aiemmin läpi ja katsonut animen kaksi kertaa kokonaan. Oli toki kohtia, joita en muistanut, koska niitä ei animessa näytetty. Unlimited Blade Works oli minun mielestä eeppisin ja paras juonihaara, koska siinä keskityttiin enemmän tiettyihin hahmoihin ja Shirou ei ollut niin ärsyttävä kuin Fate -juonihaarassa. Heavens Feel:ssä taas tietyt hahmot karsittiin turhan aikaisin pois, mutta se jaksoi silti pitää mielenkiintoa ylhäällä Shiroun aivan erilaisen ajattelutavan takia. Myös monet erilaiset juonenkäänteet tekivät UBW:stä ja HF:stä parempia.

Seuraavaksi voisi katsoa animen uusiksi, jotta voisi verrata animea alkuperäisteokseen. Manga ei ole vielä loppunut japanissakaan (tällä hetkellä 8 volumea ilmestynyt käsittääkseni) ja jenkeissä sitä on ilmestynyt vasta 2 volumea. F/sn animen jälkeen varmaan aloittelen jonkin pelin/animen ohella Fate/Zeron lukemisen. Sitä ei ole kuitenkaan kokonaan käännetty, niin ei voi putkeen lukea :/. Ja hypetyspeli Fate/hollow ataraxiasta ei ole julkaistu mitään käännöstä vielä, joten sitäkin pitää vielä odotella.. Noh, "onneks" on kuitenkin kertynyt katsottavia animeita ja pelattavia pelejä sen verran, että riittää kyllä tekemistä siihen asti ^^'.
« Uudemmat - Vanhemmat »