IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
8.11.2007
Tilastot
Käyntejä: 451 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
29 jäsentä
Tyttöjä: 7 (25 %)
Poikia: 22 (75 %)
Keski-ikä
30,9 vuotta
Otos: 23 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,5 vuotta
Ylläpitäjä
Pawokki

Jäsenet (29)

MisdreTiiffiflareziIsänsä_poikaDeathor_Overdrive_EquilanRapidsEinherjar-SuikkaSir_TimQuePawokkiholamiReijoHallansurutARANTULa
« Uudemmat - Vanhemmat »

QuatermassLoppumaton raivoLuonut: QuatermassTiistai 17.12.2013 12:43

Erinomaista raivoamista: http://cinemassacre.com/2013/09/06/avgn-tiger-electronic/

Luulisi että nämä alkaisivat jo toistamaan itseään, mutta olen havaitsevinani hahmonkehitystä. Kun alkuaikoina Nörtti raivosi suorastaan intohimoisesti, nyt hänen kirosanoissaan on jo epätoivoinen sävy ja olemuksessaan tuntuu vuosien pelaamisen raskaus; jokainen tuskallinen pelimuisto painaa hänen sieluaan lyijypuntin lailla, mutta hänen täytyy jatkaa, sillä hänestä on tullut jo arkkityyppinen Vihainen Nörtti ja jumalat eivät antaisi hänen lopettaa.Tai ehkä ylitulkitsen, mutta selkeästi Jamesin näyttelijänkyvyt ovat hioutuneet. Hän kiroileekin vähemmän, ja tuo turhautumisensa ilmi enemmän äänenpainoilla ja kehonkielellä.
Cowabunga?
Cow of fucking piece of dog shit! This game is diarrhea coming out of my dick! This game is as appealing as a fucking ooze infested dirty fucking sewer rat shit! I had more fun playing with dog turds! Shredder's my ass and Splinter's my balls! This game is an inside-out asshole regurgitating putrid anal fecal matter. I'd rather yank all the hairs out of my scrotum, I'd rather drink diarehha vomited out of a buffalo's anus. It sucking fucks it fucking sucks it fucking blows it's a piece of shit. And I don't like it.
« Uudemmat - Vanhemmat »