IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
9.11.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 354 (1.7.2008 alkaen)
Koko
12 jäsentä
Tyttöjä: 3 (25 %)
Poikia: 9 (75 %)
Keski-ikä
29,4 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,1 vuotta
Valvojat
kohveeman, Dragonite, ^jÃ…bbe^

Jäsenet (12)

kohveemantinjAsd-Han-Solo^jÃ…bbe^Slamm3rHiningentekiASDEERmegaMDragoniteAnalPunisher
« Uudemmat - Vanhemmat »
...jostakin syystä ja palelee. Litra kahvia ja olo paranee, vaikka luulen että alkoholi voisi auttaa paremmin. Ehkä pitäisi syödä myös vittumiineja enemmän, koska vastustelu on kivaa. Puistoon vaan napsimaan siis Marjoja.

On niin tylsää.
Olen paikalla jälleen ja en ymmärrä edes miksi. Toisaalta face__book ei tarjoa samanlaisia mahdollisuuksia ulostaa tietoisuuteenne faktoja elimestäni, joten kärsikää. @Sove toisaalta nauttii, mutta kaikkea ei voi saada. Tällä hetkellä nostelen kiihtyvää tahtia erinäistä tölkkiä (tarkemmin, tölkkisarjaa) huulilleni, josta purskahtaa suuhuni kellertävää-kullertavaa substanssia ja mistä se valuu mahaani. Olenhan maailman suurimpia kullinarsisteja ja vuosikertavirtsat kuuluvat himojeni keskitysleiriin.

Kohta pitäisi laittaa NAHKAmaiharit jalkaan ja ulostatua katselemaan ihmisten kollektiivista typeryyttä. Saan siis kokea vitutusta ja huVITTUneisuutta samaan aikaan, kun laitan kikkeliäni Laikaan.

Näillä sanoilla toivotan teille oikein ikävää iltaa ja mahdollisimman tus-kul-lista kuolemaa jossakin mutakuopassa. Toivottavasti myös pummit työntyvät avohaavoihinne ja olette onnenne orjia loppuun saakka.

Siitos ja hyvästit huomiseen.
Huomasin juuri, että uusi Tuomari Dredd on varsin kelvollinen toimintapläjäys. Antaisin ehkä sen neljä tähtöstä viidestä, jos eivät olisi niin vitun viidakossa taas. Brutaalia Grumpy cat-toimintaa joka viihdytti ainakin allelaskijaansa. >:C

Samalla tuli katseltua Revenant -niminen tuotos, joka sekään ei ollut kovinkaan paha katselmus modernisoituun zombie-elämään. Tälle toki en pystyisi pitkäpiimäisyyden takia antamaan kuin sen kolme tähteä, jotka nekin rumia ja virossa paikattuja tissiensä kohdalta. Täytteet kuntoon pojat, jos meinaatte tehdä elostelukuvaa! Muhkurat toimii vain tiettyyn pisteeseen asti.

Lopuksi haluaisin kiittää yllätyksetöntä elämääni joka puukottaa naamaani päivittäin ja vie loputkin halut tutkia sitä ulostetta, mitä te mitättömät laskette tietoisuuteeni. KÄÄNTYKÄÄ JA NÄHKÄÄ TOTUUTENI! Se on ainoa tie hiivasieneen ja muihin mukaviin kutiseviin asioihin.
Kuten huomaatte, olen jälleen saapunut keskuuteenne levittämään haarani ja pyhää sanaani, joka likaisuudellaan turmelee parhaatkin ihmisapinat.

Asiasta kukkakaalikorviin; tulin siis takaisin siksi, koska haluan vokotella nuoria lapsosia oman kirkkoni jäseniksi ja nisiksi. Sikssikssiks (666).

Tällä hetkellä oloni on voipunut, olen jostakin oudosta syystä joutunut krapulan uhriksi, eli syyttäkäämme siis alkoholia, kun kaatui kurkkuuni.

Hyvästi, saa nähdä tulenko enää takaisin.

Ja Sove, rakastan sua.
Miks ees uskoin sua?
Miks en vaan osaa päästää sust irti?
Tää tekee mut päivä päivemmält hullummaks.
anteeks.

Petrassd- jidsjdffjjkhfkLuonut: PetrassdPerjantai 04.05.2012 09:50

Omistaa ison ongelman, eikä osaa ratkasta sitä. öäää vaikeeta. :s :D
Noo jospa se ratkeis vaik tän päivän aikana :)):):):))
« Uudemmat - Vanhemmat »