IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
13.11.2007
« Uudemmat - Vanhemmat »

Maa-nii:DLuonut: Maa-niiTorstai 05.08.2010 01:19

mua vituttaa...hih! ihan vitun kiva! ;)

jöllihmm..Luonut: jölliSunnuntai 06.06.2010 12:52

ilta oli mukava mutta aamulla herätessä kuulin että kone jääny päälle noh,tulin tähä koneelle niin leipä jääny pöydälle ja näppäimistöllä leipää(?!?!) ja en kyl muista millo oon menny edes nukkuu :DD

envysd324.Luonut: envysdTiistai 27.04.2010 21:05

ÄÄÄääääääääää tuun hulluks.
En tykkää yhtää täst huoneest mikä mul o mutsin luona.
kattokaa ny tätä ni ehk ymmärrätte mua pikkase...

;;_____;; *P A N G !*
Oke toi kuva o kyl viime kesält ku mutsi muutti tänne ja sisusti mulle tän komeron<3<3<3<3<3!111 oneone
Itken verta ku tuun tähä huoneesee...
MIKS... MIKS .. MIKS VITUS TÄÄ HUONE ON UMPI PINKKI?!?!?1?
pliiiiispliispliiiis >___>>>
Si toi prinsessa verho sängyn pääl.. mitävittua?
Vois vaa ostaa 5e hintase juliste lehde ja läntätä seinät täytee antti tuiskun kuvia <3 alkas näyttää ees kivemmaöllle ;; ______ ;;!!1
ja noi verhot... PINKKIÄ</////3
ah onneks sain ees vaihettuu PINKIT lakanat pois XDXDXD
HARMAATA! AH, IHANAA<3<3<<33<3!!11

LE FUUUU tajusin kans et kissa & koira piirrustus alusta pöydäl..
MITÄ TÄÄ ON ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ollu tääl viikon ny putkee ja mua alkaa itkettää oikeesti XDXDXD
yleesä oon tääl joku 5 yöt vuodes emt miks... mu ny kyrsiii
moro
ps: tervetuloa henkka <3<3<3<33 C:C:C:C:CC::::!
http://www.youtube.com/watch?v=3i4EVfLtIu8

Ei herran-vitun-jumala... ja tämänkin pelleilyn maksavat veronmaksajat. Minua ei edes naurata, olen peloissani.

Katsokaa siitä ja arvioikaa itse. Näillä "argumenteilla" (konservatiivi)poliitikot vastustivat ehdotusta kasvisruokapäivästä.

Perusteluja ei näemmä politiikassa tarvita. Kuten Hesarin fiksun ja sympaattisen oloinen toimittaja Anu Silfverberg tänään 26.2. kirjoitti, tämä laskee taas uskoa politiikkaan. Henkilökohtaista vihaa ja puujalkavitsejä sylkevät edustajat pelaavat asiattomuudellaan tässä sylkykuppinsa Vihreiden laariin. Joten pisteet Vihreille.

Silfverbergkin on edustaja Halla-ahon (ps) mukaan vihervasemmistolainen feministi ja sellaiseksi leimattuna jonkinlainen ideaalivihollinen. Ja Hesari tietysti yleisesti Pahapaha lehti, Suomen Pravda ja punaviherporvallinen lehti Pahuuden ytimestä, eli Helsingistä, ja jonka vikaa on mm. kaikki ja se, että, Saarikoskea lainatakseni, "sudet syövät Suomessa ihmisten koiria".

Seuraavassa arvioin nimeltä eri edustajien väitteitä ja sanomisia. Ajattelin myös kirjoittaa kaiken ilman turhaa kohteliaisuus-suodatinta, koska itse edustajatkaan eivät sitä vihankohteilleen suoneet.

Jussi "Goebbels" Halla-aho (PeruSS) syyttää vihreitä täysin ideologisesta yhden asian ajamisesta - tässä JHA puhuu tietysti vain itsestään ja omasta vinoutuneesta maailmankuvastaan. Edustaja Halla-aho myös antaa, ilmeisesti tietoisesti kun kerran esiintyy asiasta tietävänä, väärää tietoa koskien tuontisoijaa väittämällä, että kasvisruoissa monesti osana käytetty tuontisoija lisää hiilijalanjälkeä kun todellisuudessa lihakarja syö soijarehua koko ajan ja saman liharavintoannoksen tuottamiseen kuluu paljon suurempi määrä soijaa rehuna kuin vastaavassa määrässä kasvisruokaa (kts. Simosen kokoamat faktat linkin ohessa). Mutta kusetus ja paskapuhe, tai tosi-asioiden muuntelu, eivät tietenkään tule minään uutena yllätyksenä imaami Halla-ahon suusta. Edelleen suomi-ukraina -sanakirjaa odotellessa...

Edustaja Terhi Koulumies (Kokoomus) taas asettuu mm. "hyvän ihmisen" valkoiseen kaapuun ja pitää puheensa lasten oikeuksien puolustajan hohtavan kilven takaa. Loputtoman pitkiä laarituksia rasittavalla monotonisen kitisevällä äänellä jankuttava Koulumies esittää harrastavansa laajempaakin ajattelua, mutta ei pääse ulos itselleen rakentamista ajatuskehyksistä. Kun Koulumiehen puheen pintaa vähän rapsuttaa paljastuu sanojen takaa nuoren pyrkyripoliitikon profiilinkohotus.

Yksi edustaja kertoo kuinka on lapsuudessaan kieltäytynyt syömästä kiinankaalia itsemurhan uhalla. Tämän jälkeen hän julistaa linjan pitävän edelleen. Niin no, ainakin säästäisit meidän muiden rahoja ratkaisullasi.

Kasvisruokapäivää vastustaneet paitsi haukkuivat vihreitä elitisteiksi ja stalinisteiksi jne. myös itse esiintyivät läpinäkyvän tekopyhästi lasten oikeuksien puolustajina, vetivät mukaan Jumalan sanan (LOL), luolamiesajat (LOL), itsensä Stalinin (LOL), mutta järjelliset perustelut jäivät näiltä videoklipin tapauksilta aina uupumaan. Sitä vastoin läppää vedettiin mutu-tuntumalta ja omista nyt uusiokiillotetuista lapsuudentraumoista vihreän ravinnon parissa.

Ainakin Turussa opiskelijaravintolat tarjoavat maistuvaa ja monipuolista kasvisruokaa yhtenä vaihtoehtona, enkä usko että Helsingissä asiat tämän suhteen olisivat ainakaan huonommin.
« Uudemmat - Vanhemmat »