IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
17.11.2007
Tilastot
Käyntejä: 2 236 (1.7.2008 alkaen)
Koko
62 jäsentä
Tyttöjä: 62
Keski-ikä
27,5 vuotta
Otos: 52 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,5 vuotta

Jäsenet (62)

trallaeinkelviiruska24JarruSukkamiggu87_USB_heluna87_sönkkötanionpaho_25^Mirka||Madde||-turbomummo-melisanapero26s|anna
« Uudemmat -
Rasmuksel pukkaa ekaa hammasta alas.. :/ raukka iha kivuissa...Panadolia annettu.. eikä auta!

jadellesAlexLuonut: jadellesKeskiviikko 04.03.2009 22:15

Poika oli tänään ekaa kertaa "kylvyssä" weskin lavuaarissa :D Ihmettelyä riitti ja ois voinu kölliä siinä vaikka kuinka kauan!

Alex on nyt jo niin iso (ainaki omasta mielestään) että hän haluaa aina pitää itse tuttipulloa. Myös yösyötöillä pitää ite pulloa ja simmut o kii. Osaa jopa ilmata pullon, mutta ei ihan niin usein ku ois tarttis!

jadellesPipiLuonut: jadellesTiistai 03.03.2009 16:28

Alexilla on niin kauhee nuha että kun pientä raasuriepua alko väsyttää ja laitoin tutin suuhun ni ei saanu henkee ja sylki tutin pois :( No sitten laitettiin tippoja ja imettiin räkää Fridalla ja vähän helpotti. Alex ei meinaa useimmiten nuku ilman tuttia. Miks pojan räkä vaan pahenee?

jadellesAlexLuonut: jadellesKeskiviikko 25.02.2009 22:10

Alexilla on kunnon flunssa: yskä, nuha, oksentelua ja ripulia...Pieni ressu yskii unissaankin.
Nukkui tänään puol kahdesta puol kahdeksaan "päiväunia"...Taitaa kipeenä oleminen verottaa vaikka nytkin on ihan onnellinen ja juttelee tossa viekussa <3

Lasten suolilääkäri käynti Tyksissä:
Eli suolilääkäri tutkis Alexin ja sanos et pulauttelu ja oksentelu joka on voimistunut tässä vajaassa viikossa kuuluu flunssaan. Lääkitystä jatkettiin kolmella kuukaudella ja sitten on taas kesäkuussa uus kontrolliaika.

____________________

Ei oo omakaan olo kovin kehuttava, antibiootit kyl alkanu selkeesti vaikuttamaan. Mut kyljet selkä ja massu ihan kipeenä yskimisestä :(

jadelles:/Luonut: jadellesMaanantai 23.02.2009 08:46

Käytiin lääkärissä. Alexilla meni kuume ohi perjantai päivän aikana. Mutta mulla todettiin poskiontelo- ja korvatulehdus. No lähettii baariin kuiteski koska Alex vaikutti paremmalta ja olikin siis.
Lauantai meni flunssassa ja krapulassa ihan ok. Alex oli pirteämpi ja voi hyvin, oudosta kakasta ja puklailusta huolimatta. Eilen sitten heräsin kasin aikaan siihen et mun on pakko mennä oksentamaan. Ei siin viel kaikki. Sitten mulla alko ripuli. Oksentelu meni ohi, mutta ripuli jatkui. Edes vesi ei pysynyt sisällä. Huomasin myös että mun keuhkoja särkee, eli infektioastma taas jyllää. Alexin oudosti lisääntynyt puklailu ja keltainen limaripuli kakkailu jatkui. Tänään Alex päätti 6h yöunien jälkeen herätä ja mä en pystynyt ees torkkumaan kun jostain tuliki ihan älytön yskä. Huomasin kun Alex leikki tossa lattialle et sillä on myös yskä. Tää ei oo kovin kivaa. Eli yhteenvetona: Meil molemmil on yskä ja ripuli. Mulla tulehdukset viel siihen pääl. Miehen pitäis lähtee töihin kahden aikaan päivällä. En tiiä miten tässä sitten jaksaa tänään. Onneks mies hoiti Alexin melkein koko eilisen pvän, en ees uskaltanut nostaa poikaa.

jadelles!Luonut: jadellesTorstai 19.02.2009 22:51

Alex 4kk mitat (sulkeissa 3kk):
7907 g (7180g)
66 cm (64,5cm)
Pipo 43,4 cm (42cm)

Pelkkiä kehuja tuli.

Erika85Ne on auttanu!!!!Luonut: Erika85Torstai 19.02.2009 01:42

Meri ei rohise, yhtään!! Miks ne ei voinu antaa jo arvauskeskuksesta tota Ventolinea...??? Reppana joutunu kärsimään suuriman osan elämästään tosta rohinast! Ja nyt se on ohi! Meri on jotenkin pirteemmän olonenkin kun ei enää rohise!
« Uudemmat -