IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
20.11.2007
Tilastot
Käyntejä: 7857 (1.7.2008 alkaen)
Koko
64 jäsentä
Tyttöjä: 46 (72 %)
Poikia: 18 (28 %)
Keski-ikä
29,8 vuotta
Otos: 37 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,9 vuotta
Ylläpitäjä
Treelo

Jäsenet (64)

Emma82llaxativesannnyeKapteeni_RattoMiskadeJuliaw^je-ennaJW_Warriorlarii69j-eiMaijaaa`awwi-Treelocs_juhopriinaiindeliini
« Uudemmat - Vanhemmat »
joooo:( even vika.........

&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>&lt;sydän&gt;<rakas>

[elmKivat noi sun peilitLuonut: [elmSunnuntai 19.07.2009 22:07

SOHEI<3
Oltiin Emman kaa vähä ajelees! ;D

Sa[n]naTissikompleksi, tissien kasvatus.Luonut: Sa[n]naKeskiviikko 10.06.2009 22:56

nKg

-pakkokokeilla

(Siltä varalta että merkintä katoaa, tässä kopio:

Demi.fi keho foorumilta lainaus:

-Tissit

halejapusuja: "pystyykö niitä kasvattamaan millään ? sillä olen aivan lauta. siis ihan lauta "


nKg_: "isoäitini joskus auttoi minua kyseisessä pulmassa :) omistin ennen A-kupin rinnat ja nyt rintani ovat C-kuppia ! niksi on siinä että sinun tulee käydä 3 kertaa viikossa saunassa ja enne saunaan menoa levität rintojen alueelle VOITA ! et mitään margariinia tai becel pro activea vaan voita ! Tässä tapauksessa kun hikoilet ja ihohuokosesi lähtevät liikkeelle alkaa voista sulava rasva imeytä rintoihisi. Käytin isoäidin niksiä n. puoli vuotta ja olen erittäin tyytyväinen tulokseen :) suosittelen lämpimästi kaikille jotka eivät ole tyytyväisiä rintojensa kokoon :)"

KIIIIIIIIIIIITOS :D
)

Chaidiarghhh.Luonut: ChaidiLauantai 30.05.2009 22:21

Vihaan bikinien ostoo.

Ihan sillä, et on edes turhauttavaa mennä ettiin kauppoihin bikineitä, etenkään yläosii, koska vaik löytys kui hienot niin ei oo toivoo et löytys tarpeeks suurta kuppikokoo. (Argh, sama pätee aina myös rintsikoihin. Unohtamatta juhlavia yläosia tai mekkoja joissa ei nykyään oo varaa olla muodokas.)
Eikä netistäkään löydy. Tai siis jos löytyy niin ne on aina niin jäätäviä ettei niitä ees voi ottaa tosissaan. Kunnon mummo-lookkia suurimmakseen tai si vaan jotain jäätävää tyylii. Hinnasta puhumatta. Netistä tilattuna sopivista yläosista sais pulittaa n.50e ja siit ylöspäin! Argh. Ja pienemmät tissit omaavat saa saatana rintsikkansa ja bikinien yläosat ehk n.20e :/ V I T U T T A A.

Et jos mä en löydä tänä viikonloppuna ittelleni bikinien yläosaa niin ei kai auta ku suunnata kangaskaupoille ja ommella ite (mitähä siittäki si tulis?!) tai teettää jollain.

Helvetti. Ei oo kivaa omistaa isoja tissei.

mirkkuoHYI VITTULuonut: mirkkuoLauantai 28.03.2009 18:13

http://coedmagazine.com/2008/02/23/fat-boobs-day-gallery/fat-boobs-day-28/


eei yhtään niinku tisseillä kokoa. . . . . . . .
<sydän> läskit on lepposii
« Uudemmat - Vanhemmat »