IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
26.3.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 314 (1.7.2008 alkaen)
Koko
17 jäsentä
Tyttöjä: 7 (42 %)
Poikia: 10 (58 %)
Keski-ikä
30,5 vuotta
Otos: 10 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,9 vuotta

Jäsenet (17)

Munkkisemtzuirvistyshannareetta_^Makaveli^_BeislartsuheiJänis`VuvievetshuDeftonysMöykky_MusanarkomaaniJB7jenni_rAlfonssi
« Uudemmat - Vanhemmat »

mayra<3Luonut: mayraPerjantai 05.12.2008 19:10

Micky Rosa: [while Choi is stealing everything that isn't nailed down in the hotel room] *Hey!* You steal The Bible, you go to Hell. Those are the rules.
Choi: Like I'm not going anyway.

Micky Rosa: What's the count?
Choi: Uh, plus nine?
Micky Rosa: You're just saying that because Jill did.

Choi: Basic strategy says that you should hit that!

Choi: [laughing and taking a video while Ben is goofing off as a new persona in the mirror] No please, keep going, this video's priceless!

idaqhappy b-day kevin<3Luonut: idaqKeskiviikko 05.11.2008 16:36

<rakas>
5.11 - 21!

NthraxArvostelussa: 21 (2008)Luonut: NthraxLauantai 19.07.2008 18:02

En odottanu leffalta yhtään mitään, minkä vuoksi elokuva nousee kärkisijoille omissa arvosteluissa! Todellinen yllätys..

MIT opiskelija Ben Campbell (Jim Sturgess) pyrkii Harvardin lääkikseen, mutta rahat eivät riitä siellä opiskeluun, taikka edes aloittamiseen. Ben on koulunsa yksi neroista ja matematiikan professori Mickey Rosa (Kevin Spacey) huomaa sen ja kutsuu hänet mukaan blackjack bisnekseensä, joka perustuu täysin matemaattiseen laskentaan ja kaavoihin. Mickeyllä on oma blackjack joukkueensa koulussa, jonka kanssa he lähtevät vapaapäivinä koulusta Vegasiin tienaamaan rahaa. Ben suostuu mukaan joukkueeseen vain sen takia, että saisi kokoon opiskelurahat. Elokuva kuitenkin perustuu lähinnä siihen, kun Ben Campbell jää kiinni korttien laskusta kasinolla ja yrittää selvittää sotkunsa elämässä, jonka ovat sekoittaneet Mickey ja Las Vegas.

Huomaa kyllä mihin ollaan menossa elokuvien teknisessä puolessa, kun katsotaan esimerkiksi kyseistä elokuvaa. Editointi on jotain niin päätähuimaavaa ja kaunista silmälle, mitä kuvitella saattaa. Tapahtumat ovat kuvattu tasan niin yksinkertaisesti ja hyvin, että katsoja ymmärtää mistä on kyse, paljastamatta elokuvan NEROKASTA loppua. Näyttelijätyö on erinomaista, josta erikoismaininnan saa herra konkari Kevin Spacey, joka uskottelee katsojan vihan suoraan Mickeyn sydämeen. Oikeastaan ainoa häiriötekijä elokuvassa on Kate Bosworthin henkilöhahmon Jill Taylorin keskijakaus, mikä on kuvottava!

Loistava näyttelijäkaarti + todella nerokas juoni + älyttömän tyylikäs kuvaus/editointi = täyden viiden leffa!

*****

verrrmu|21Luonut: verrrmu|Torstai 26.06.2008 18:15

oihh, vitsi se leffa on hyvä :o
« Uudemmat - Vanhemmat »