IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
11.5.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 762 (1.7.2008 alkaen)
Koko
35 jäsentä
Tyttöjä: 35
Keski-ikä
29,3 vuotta
Otos: 27 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,3 vuotta
Ylläpitäjä
helmi84

Jäsenet (35)

Fantasy1983[suzki]^meow^helmi84marru^^Riikka^maria^eveli^tiituli_HapetonOrgasmiNinnies80panda-agenttiaida69YmffHeidiläinenMariina^^[Anniina_87]
« Uudemmat - Vanhemmat »

Pinguli^Vitun naistenklinikka!Luonut: Pinguli^Maanantai 28.12.2009 11:48

Eivät ota mua päivystykseen vaikka on ihan vitun kipee pää. Verenpaineet ku on normaalit ni ei tartte mennä. OTA SÄRKYLÄÄKETTÄ ja neuvolaan yhteys, ne lähettää sit sieltä jos on tarvis.

Neuvolaan soittoaika vasta 12-13 ja vaik mul on nyt VITTU kaikki mahdolliset oireet, paitsi vatsakipu ni voi olla ihan normaalia.
kaikki ketkä tuskailette uusien ilmavien toppapukujen kanssa, kun lapsi pysty edes liikkumaan sellasessa, niin koittakaapa sellasta tilansäästäjä pussia mistä rullataan ilmat pois, toimii! mahtuu muksukin taas vaunuihin istumaan.. (;

LunaeLumenLasten parhaaksi..Luonut: LunaeLumenPerjantai 05.12.2008 10:32

Hyvät ihmiset, sanon nyt jotakin itselleni itsestään selvää..

JOS EPÄILETTE KENEN TAHANSA IHMISEN LAIMINLYÖVÄN, SATUTTAVAN, PAHOINPITELEVÄN TAI HOITAVAN LASTAAN PÄIHTEIDEN VAIKUTUKSEN ALAISENA, TEHKÄÄ ASIASTA VÄLITTÖMÄSTI ILMOITUS!

Keneltäkään lasta ei oteta pois ilman riittävää, tarpeeksi raskasta näyttöä, eli jos siis teette ilmoituksen joka onkin perätön ja epäilyksenne todistetaan aiheettomiksi, perheelle ei koidu haittaa asiasta!
Selvitystä asian tiimoilta tottakai!
Ilmoituksen voi tehdä nimettömänä.

Suomen sosiaalitoimi toimii siten, että lapsen ja äidin (huoltajan) suhdetta kunnioitetaan ja yritetään mahdollisimman pitkälle tukea ja auttaa siten, että perhe pysyy koossa, eikä niin, että lapset erotetaan perheestään syyttä, tai heppoisin perustein kuten monet kuvittelevat vielä tänäkin päivänä.

TÄLLAISILTA IHMISILTÄ KUITENKIN LAPSET POIS HETI!!!

Toimikaa siis AJOISSA älkääkä kääntäkö katsettanne pois!
Lapset ensin!!!


http://www.youtube.com/watch?v=pkSN65cJKOE&feature=re...

Jos olet samaa mieltä kopioi päiväkirjaasi.

pupuskarakenneultra <3Luonut: pupuskaSunnuntai 24.08.2008 23:12

tultiin juuri mökiltä, joten en oo päässy kirjoittelee vähään aikaan :) heh ihan ku ketään kiinnostais :DD
ultra oli tiistaina ja kaikki oli todella hyvin<3 sanotaanko näin että sukupuoli ei jääny epäselväks :D kätilökin sanoi että onpas siinä vilkas vauva ja sitä se oli, nimittäin koko ultran ajan se biletti siel ja heilutteli pieniä jalkojaan ja käsiään :) että äiti on ylpeä!! sukupuoli pidetään salassa et joillain olis edes jotain jännitettävää ;) ny olis tasan 21+0 <3
« Uudemmat - Vanhemmat »