IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
2.6.2008
Tilastot
Käyntejä: 2 412 (1.7.2008 alkaen)
Koko
51 jäsentä
Tyttöjä: 46 (91 %)
Poikia: 5 (9 %)
Keski-ikä
29,2 vuotta
Otos: 34 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,9 vuotta
Valvojat
Starkly, Sallamari, Lunaah, pupuska, HapetonOrgasmi, marinka91

Jäsenet (51)

MirranMoffales^^kicke^^sa-llaaraffe_^eveli^Haiduk_86-Azumi-pupuskaLunaah-RiTucatja^Hellul^Tatja^tiituli_HunksTeemu
« Uudemmat -
paino 9120g (9065g)
pituus 70cm (68.7cm)
Pipo 47.3cm (46,6cm)

korvat oli puhtaat,lääkärikin katsoi pojan eikä löytäny syytä itkuihin...kehotti ottamaan yhteyttä vauvaperheyksikköön uudelleen..


no soitinki ja epäili et ko on niin vahvasti vierastava vauva kyseessä ja nyt tuota eroahdistustä päivälläkin et heijastuu öihinkin...pitää vaa ite koittaa pysyy rauhallisena ja vähä ns. herätellä et ei oo mitää hätää, et jatketaa vaan unia...vauva kuulemma on vähä vihainen itelleenki ko ei osaa käsitellä sitä tunnetta jne,,,ko esim eeka saattaa huutaa vaikka koittas silittää tai ottaa syliin tms, et antaa olla vaan sängyssä ja olla siinä lähellä..et oppii itse rauhoittumaan..harjoittelee sitä itse...kuulemma myös se kun liikkuu nyt niin paljon vaikuttaa, et ko kiinnostaa ympäristö kovasti mut on samalla tosi pelottavaa...jospa tää joskus tästä...tulee 2.11 käymään kotona sit tutustumaan eekaan ja eekan persoonaan ,et mikä olis se paras juttu just meille jne...
kaikki ketkä tuskailette uusien ilmavien toppapukujen kanssa, kun lapsi pysty edes liikkumaan sellasessa, niin koittakaapa sellasta tilansäästäjä pussia mistä rullataan ilmat pois, toimii! mahtuu muksukin taas vaunuihin istumaan.. (;
olen lukennut kyllästymiseen asti yleistystä ja haukkumista teiniäideistä. suurin osa näistä kirjoittajista ei tiedä mistä puhuu, kirjoittavat vain tahallaan provoisoivaa tekstiä.

yleisin perustelu on se, että teiniäiti on itsekin lapsi, eikä siksi riittämättömän elämänkokemuksen takia pysty kasvattamaan lasta. joissain tapauksissa tämä saattaa pitää paikkaansa, mutta ei läheskään kaikissa. maailma on pullollaan myös vastuuntuntoisia ja järkeviä nuoria äitejä. jokainen ihminen on oma persoonansa eikä ulkopuolinen voi tulla sanomaan, että hei susta ei ole äidiksi. jokainen itse tietää mihin on valmis ja mihin ei. yhteiskunta tukee kaikkia äitejä ja isiä lapsen kasvattamisessa, ei vain nuoria.

mitä se ryyppääminen ja rellästäminen muka kasvattaa? on tosiaan olemassa myös nuoria, ketä ei kiinnosta joka viikonloppunen pussikaljakierros kaupungilla. voin sanoa tippaakaan valehtelematta, että tämän reilun 19 vuoden aikana olen kokenut hyviä ja huonoja juttoja varmasti joitain 25-> vuotiaita enemmän. ihan yhtälailla 25-vuotias voi olla täysin uusavuton ja epäkypsä äidiksi. olen törmännyt moneen tälläiseen tapaukseen. siihen vanhemmuuteen kasvetaan ja se itsessään kasvattaa.

kuka sitten on teiniäiti? teini -sana yhdistetään usein alle 18-vuotiaaseen pissismäiseen tyttöön, mutta pelottavan paljon itse saanut kokea tätä teiniäidiksi leimaamista. en ole pitänyt itseäni teininä sen jälkeen, kun täytin 15-vuotta. luokittelen itseni täysin samanlaiseksi äidiksi 30-vuotiaiden äitien kanssa.

pistetään pieni esimerkki:

makasin sairaalassa yli 14vko vuodelevossa (sain siis nousta sängystä vain vessaan ja pari kertaa viikossa pikasuihkuun, joskus en kumpaankaan), koska lapsi yritti maailmaan liian aikaisin. sairaalassa oli myös muutama muu samassa tilanteessa oleva (+25v.), jotka eivät malttaneet pysyä sängyssä vaan ramppasivat tupakalla ja istuskelivat kahviossa ja pyysivät päästä kotiin.

jotta mitä siitä vastuuntuntosesta? toki tämä on vain yksi tapaus muiden joukossa, mutta koittakaa nyt hyvät immeiset ymmärtää, että ei se ikä tee vastuuntuntoiseksi. myös nuori äiti voi osata hoitaa ja kasvattaa lasta siinä missä vähän vanhempikin.

miettikääpäs miten oli ennen vanhaan. oli enemmän kuin tavallista, että 18-vuotiaalla oli hyvällä lykyllä jo kaksi lasta, 25-vuotiaana jo 5 lasta. 16-vuotiaana mentiin presidentin luvalla naimisiin ja äiti hoiti käytännössä yksin lapset, kun isä oli töissä. toki ajat ovat siitä muuttuneet paljon, mutta pistäkääpä silti pohdintaan.



krista kiittää ja kumartaa.

pupuska[Ei aihetta]Luonut: pupuskaSunnuntai 10.05.2009 17:10

oikein ihanaa äitienpäivää kaikille mammoille <sydän> vuos sit äitienpäivänä raskaustesti näytti plussaa ja musta tuli maailman onnellisin
<sydän>
Säännöt: Tämä on vaikeampaa kuin luulisi!
Kopioi omaan päiväkirjaasi, poista minun vastaukseni, lisää omasi ja haasta 5 ihmistä. Käytä kaikissa vastauksissa oman nimesi alkukirjainta. Jos henkilöllä ennen sinua on sama etunimen alkukirjain, sinun täytyy käyttää toisia vastauksia. Et voi käyttää samaa vastausta kahdesti, etkä omaa nimeäsi pojan/tytön nimi kysymyksissä.


1. Mikä on nimesi?: krista
2. Neljä kirjaiminen sana: katu
3. Tytön nimi: kikka
4. Pojan nimi: keijo
5. Ammatti: kalastaja
6. Väri: kirsikanpunainen
7. Jotain, johon voi pukeutua:kellohame
8. Ruoka: keitto
9. Jotain, joka löytyy kylpyhuoneestasi: kissan paska-astia
10. Paikka: kahvila
11. Syy myöhästyä: kakkahätä
12. Jotain, jota huudat: kovempaa
13. Elokuvan nimi: kyttäkaksikko
14. Jotain jota juot: kahvi
15. Musiikkiyhtye: kaija koo
16. Eläin: kettu
17. Kadunnimi: kalevintie
18. Auton merkki: en oikeesti tie. :D
19. Laulun nimi: kaihola
20. Aktiviteetti, joka vaatii enemmän kuin yhden henkilön: kimppakiva


ja haastan kaikki tammikset <3

pupuska15.3.2009 <3Luonut: pupuskaPerjantai 20.03.2009 00:38

meidän pieni veijari rusina on nykyään: Dani Anton Aleksanteri &lt;sydän&gt; oltiin sit kipeitä ristiäisissä ja ollaan edelleen+ plus annettiin vieraille tartunta lahjaksi <totinen>muuten oli onnistunut ja ihana juhla <3 että tuo poika on ihana &lt;pusu&gt;

HapetonOrgasmiso sweet!Luonut: HapetonOrgasmiKeskiviikko 18.03.2009 11:26

meillä siis rakastetaan piirrettyjä! parhaita ovat my little pony ja pasila! niitä jaksaa tapitella melkein aina ennen nukkumaan menoa ja ilmoitetaan hyvin painokkaasti kun pätkä loppuu. :D

eilen ronja katteli my little ponyä ja päästi sellaisen "worms-mato o-ou- äänen". :D
kyllä äiteellä oli hauskaa!
sunnuntaina oli ristiäiset
poika sai nimekseen Jeremy Henrik Nikolai :)
ja äidin sukunimi

kaste tilaisuus oli kirkossa.. poika nukkui koko tilaisuuden ajan mut heti ku päästiin vieraitten kanssa kotiin ni alko sen päivänen itku että.. :D


tänään oli 2kk neuvola lääkäri.. kaikki oli tosi hyvin ja Jeremy sai tosi paljon kehuja siitä miten hyvin/kauan hän kannattaa päätään.. :)
hän on jo 61.5cm pitkä (keskikäyrän yläpuolella)
painaa 4975g (vähän keskikäyrän alapuolella)
pään ymp. 38.4cm
pitkä ja siro poika..

saadaan jo odottaa et koska hän kääntyy ympäri.. ei pitäis kuulemma mennä kauheen kauan.. :)
« Uudemmat -