IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
27.5.2008
Tilastot
Käyntejä: 622 (1.7.2008 alkaen)
Koko
4 jäsentä
Poikia: 4 (100 %)
Keski-ikä
25,3 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Poikien keski-ikä: 25,3 vuotta
Ylläpitäjä
Sundqvist
Valvojat
Sundqvist, Oronen

Jäsenet (4)

OronenthejambalayaTerhonaattori^Sundqvist
« Uudemmat -
4. joulukuuta 2012

Kulki pahalainen kauppaan,
välitse ihmisten kulki,
laittoi euron lisää hintaan,
kassakoneet kaupan sulki.

Ihasteli omaa työtään
kun kansa toisiaan syyttää.
Alkaa ihmisillä tora,
piru kasvattaa jonoa.

- kaupassa itsekin silloin tällöin vieraileva Oronen

PS. aika heikosti irtoaa joo....
3. joulukuuta 2012

Pienen pahan tekoon lähti
pahalaisen iltatähti.
Jonkun kengännauhat löysäs,
toisaalla mummoa töytäs.

Kasvoi väen mielipaha,
huomasi piru heikkouden:
se ihmisillä on raha!
Rakensi uuden häijyyden.

- omaa Kalevalaa veistelevä Oronen

PS. menipäs taas kommunismin puolelle tämäkin
2. joulukuuta 2012

Siitä ilkiö miettimään
mihin pahoja tekemään.
Rikkoisiko kuusen lamput?
Jäädyttäisi kaikki raput?

Ei pieni ilkiö mahda
joululle kampoihin panna,
ellei ensin tästä kasva,
pienet pahat voimaa anna.

- pirua seinälle runon säilällä maalaava Oronen

PS: Seuraavaksi varmaan tapahtuu jotain pahuuksia...
Joo, vähän myöhässä lähtee, mutta ajattelin nyt kuitenkin tämän tehdä taas.

1. joulukuuta 2012

Nousi roskien seasta,
jätteiden suuresta kasasta
siemen joulun turmelluksen
apuri sen pahalaisen.

Pieni paha siitä läksi
tekemään joulun ikäväksi.
Nyt pitää kasvaa suureksi,
joulun vetääkseen läskiksi.

- runoja jolusta rustaava Oronen

PS: Jännä nähdä mitä tästäkin tulee.
Onpas muuten paljon aikaa, kun viimeksi kävin koko Galleriassa. Nyt tuli vaan semmoinen fiilis, että täällä voisi käydä katsomassa onko koko tunnukset enää voimassa. Samallahan pitää vähän yrittää vuodattaa pitkästä aikaa tajuntaa.

Lähdetään liikkeele esimerkiksi kaikkien suosikkiyleiskeskusteluaiheesta: säästä. Nythän on se aika vuodesta, kun keli lämpenee ja lumi ja jää sulaa. Lumesta ja jäästä sulaa paskaista vettä tien kuoppiin, mutta kun tulee kesä, myös jäätelöt alkavat sulaa ja naisilla vaatetus vähentyä. Mikä olisikaan kesällä sen huomiotakiinnittävämpi näky, kuin jäätelö, josta sulaa pisara valumaan pitkin bikineissä tarjolla olevia rintoja. Itseään joutuu pidättelemään, jotta ei heti tarjoutuisi sitä siitä nuolaisemaan.

Kuitenkin pitää nuolaista ennen kuin tipahtaa, mitä helvettiä sillä sitten tarkoitetaankaan. Nimittäin mitä iloa on nuolla esimerkiksi raakoja omenoita ennen kuin ne tipahtavat puusta. Tai yleensäkään nuolaista omenaa. Omenoita syödään ja haavoja nuollaan. Jos on käynyt huonommin, voi joutua tikattavaksikin.

- hiukan kohmeessa olevaa virtaa availeva ja patoja purkava Oronen

PS. Tisseistä olis voinu kirjottaa enemmänkin.
PPS. Kohtahan se kesä jo sieltä tuleekin ja pääsee uimaan!
PPPS. Toivottavasti ei kukaan saa kesäksi tikkejä. Aukeavat kännissä herkästi.

OronenTämän vuoden joulukalenteriLuonut: OronenKeskiviikko 01.12.2010 20:31

Noniin. Joulukuu on alkanut, ja kaikki pikku palleroiset odottavat tietysti housunetumus kovana Orosen joulukalenteria. Tänä vuonna joulukalenteri ei vain olekaan täällä Irc-galleriassa, vaan löytyy osoitteesta http://oronen.pointblog.fi/.

Jos joku kuitenkin välttämättä tahtoo joulukalenterin myös tänne puolelle kopioidun, ilmoittakoon nyt tai vaietkoon iäksi!

- Vieraisiin pöytiin joulukalenteria kirjoittava ja Veikka Gustafsoneja piirtävä Oronen

PS. Veikka Gustafson saattaa olla myös sukunimeltään Gustavson, mutta "f" näyttää hienolta.

PPS. Tuon Gustafssonin pöytään piirtämisen varmaan ymmärtää vain Niko, jos muistaa sen...

OronenNoniinLuonut: OronenKeskiviikko 03.11.2010 14:58

Elikkäs: noniin!

Sieltä alkaa tulla taas uusi kiva vuodenaika, nimeltään talvi. Talvella tulee toivotta vasti taas lunta, niin kuin oli viiem talvenakin. Nyt tosin eletään siirtymävaihetta, eli syksyä. Siirtyminen on kuitenkin yleensä aika hanurista.

Siirtymisen hanurista olemista kuvastaa ehkä parhaiten se, kun on matkalla johonkin hornan kuuseen 599 kilometrin päähän autolla ja joutuu käkimään paikoillaan siinä ahtaassa kopissa, jossa hyvällä tuurilla vieruskaveri on syönyt valkosipulia ja piereskelee. Tämä korostuu erinomaisesti bussissa istuttaessa.

Vaikka yleensä mielletään, että matka on perseestä, ja odotetaan perille pääsyä, voidaan tässäkin tapauksessa olla eri mieltä. Esimerkiksi, kun suomalainen perusalkoholisti (eli kuka tahansa meistä) lähtee laivamatkalle tutustumaan Ruotsiin, ei kukaan oikeasti ole kiinnostunut Tukholman kauniista maisemista tai museoista, joissa kuitenkuin joutuu menemään juosten läpi, varsinkin, kun on niin kauhea kankkunen matkalta. Risteilyt Tukholmaan osoittavatkin mielestäni Suomen olevan uskonnollisesti lähempänä Taolaisuutta, kuin yleensä luullaan. Risteilyllä itse matka on päämäärää tärkeämpi.

- itämaisen filosofian säestämänä Itämeren aalloilla keikkuva Oronen

Oronen[Ei aihetta]Luonut: OronenTorstai 15.07.2010 17:05

Noniin, rakkaat palluraiseni. Taas on aika kirjoittaa yksi pätkä paskaa tämän maailman historiaan säilyväksi toivottavasti mahdollisimman lyhyen aikaa. Oikeastaan kaikille saattaisi olla paras, jos Irc-Gallerian (huom. ei IRC!) ylläpito poistaisi minulta kokonaan mahdollisuuden luoda tähän sivustoon mitään sisältöä. Siitä on kuitenkin enemmän haittaa kuin hyötyä.

Kuten olette saattaneen huomata, te kaikki olemattomat nolla lukijaani, tuotantoni ilmestyminen on harventunut melko radikaalisti. Harvemmasta ilmestymisvälistä ei kuitenkaan ole syytä vittuuntua, koska vastaavasti sisältö on entistä paskempaa. En siis ihmettele, jos minulta esimerkiksi tämän kirjoituksen jälkeen katoaa tuo bloginkirjoitusnappi kokonaan.

Tänään ajattelin kirjoittaa yleismaailmallisesta yleispuheenaiheesta: säästä. Tai oikeammin siitä, kuinka perseestä ihmisten suhtautuminen sitä kohtaan on.

Muistellaanpa viime talvea, kun oli 30 astetta pakkasta ja kusi jäätyi jo ennen kuin se ehti edes kellastaa lumet. Silloin oli helvetin kylmä. Ihmiset valittivat, että kun nyt olisi edes vähän lämmin. Sitten tuli kevät, kuten se yllättäen joka vuosi sieltä tulee, vaikkeivat sitä ihmiset pakkasesta valittaessaan muistaan. Paskalehdet uutisoivat, että lunta on niin paljon, ettei se ole vielä juhannuksenakaan sulanut. Paskapuhetta, maa oli vihreää jo toukokuun lopulla ilman lumihippuakaan.

Sitten seuraava kammotus oli iso paha tulivuori Islannissa, joka päästeli hirvittäviä pilviä taivaalle. Sen takia meiltä jäi saamatta joku Jenkkilän kuningas tänne vierailulle ja povattiin, että tulee kylmä kesä. Ihmiset olivat kauhuissaan: Eikö tänä kesänä olekaan yhtään hellettä?

Nyt sitten kun on vähän lämpimämpää, kuin yleensä ja luonto ikään kuin yrittäisi hyvittää kaiken kylmällä perseilyn, mitä tekevät ihmiset. Valittavat. Haistakaa paska ihmiset, kun ei mikään kelpaa.

- Säästä puhuvista ihmisistä puhuva Oronen

PS. Ei lämmin luita riko...

OronenItsemurhaaLuonut: OronenTorstai 15.04.2010 22:46

Suomessahan itsemurhan tekeminen on melkeinpä suosittua. Moni tuntee, tai siis on tuntenut, ihmisen, joka on heittänyt lusikan nurkkaan ihan omin käsin. Ne, jotka eivät tunne ketään itsemurhaajaa, tuntevat kuitenkin jonkun ihmisen, jonka haluaisivat nitistävän itsensä. Tätä maanlaajuista ilmiötä olisi tässä kirjoituksessa tarkoitus hiukan ruotia.

Tutkimukset osoittavat, että suomalaiset miehet tekevät itsemurhan mieluiten hirttäytymällä tai ampumalla itsensä, kun taas naiset tekevät paljon siistimmin saman: ottavat jotain nappeja niin paljon, että henki menee (naisille vinkiksi voin kertoa, etteivät esimerkiksi Burana tai allergialääkkeet tapa, eivät ainakaan alle sadan napin annoksina). Joidenkin tiedetään yrittäneen päästää itsensä päiviltä myös frisbeellä.

Miesten taipumus tehdä sotkuinen ja näyttävä lähtö liittyy varmasti suomalaisen miehen täyttävään raakaan uhoon. Naapurille ja kavereille pitää näyttää, että täälläpäs kuollaan näin helvetin hienosti ja verisesti, kun teillä päin vaan nukutaan pois jossain steriilissä vanhainkodissa. Miehet ovat myös tätä joukkoa, jotka yrittävät päästä itsestään eroon heiteltävällä muovinkappaleellakin.

Naiset taas vetävät yleensä nappeja, koska ovat pehmoja, ja haluavat itsestään kauniin ruumiin.

- fribeetä kännissä heittelevä Oronen

PS. Frisbee ei ole kovin hyvä ranteiden sahaamiseen, kun on ainakion vakiona aika tylsä.

OronenAseita sun muitaLuonut: OronenPerjantai 22.01.2010 17:33

Tulee aivan helvetin ajankohtaisesti tämäkin kirjoitus taas liittyen hiukan etäisesti tuohon Espoon snobilähiöiden kupeessa pesivän Leppävaaran slummin ampumisiin, eli siis suomeksi "Sellon ampumavälikohtaukseen".

Myöskin aiheeni on taas kerran niinkin omaperäinen, kuin tämä kohuttu aselakien tiukentaminen. Keskustelu tästä heräsi jo, kun Jokelassa koulussa innostuttiin räiskimään kaveria. Suomessahan kuolee lehtitietojen mukaan suunnilleen 200 ihmistä vuodessa aseiden ammuksiin. Näistä suurin osa on itsemurhia. Mutta onko kukaan koskaan miettinyt, kuinka monta Suomen kansalaista kuolee vuodessa keittiöveitseen? Eikö se kannattaisi myös asettaa luvanvaraiseksi?

Yleensä aselakien tiukentamista puoltavat perustelevat kantaansa sillä, ettei aseita tarvita nyky-yhteiskunnassa mihinkään rauhan aikana. Minä taas perustelen keittiöveisten luvanvaraistamisvaatimustani aivan samalla argumentilla: ei niitä tarvita mihinkään. Kaikki ruokatarpeet ovat saatavilla kaupoista valmiiksi viipaloituna ja silputtuna. Oikeastaan vaaralliset tulipaloja aiheuttavat hellat ja uunitkin voisi kieltää, paitsi poikkeustapauksissa, koska kauppojen hyllyillä on varsin tyydyttävät valikoimat mikrossa lämmitettävää valmista einesruokaa. Ei kenenkään ole tänä päivänä pakko laittaa ruokaa kotonaan.

Samaan hengenvetoon vaadin, että kunnilla tulee olla velvollisuus pehmustaa kaikki terävät verkkoaidat, julkisten ruusupuskien piikit, asfaltilla olevat pikkukivet ja kaikki muukin, mikä voi satuttaa kansalaisia. Näin kaikki ovat turvassa, eikä kenellekään käy mitään... Paitsi kunnes joku psykopaatti keksii teroittaa lusikan!

- pehmeää pyöreää huonetta kaipaava Oronen
« Uudemmat -