IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

[Ei aihetta]Torstai 15.07.2010 17:05

Noniin, rakkaat palluraiseni. Taas on aika kirjoittaa yksi pätkä paskaa tämän maailman historiaan säilyväksi toivottavasti mahdollisimman lyhyen aikaa. Oikeastaan kaikille saattaisi olla paras, jos Irc-Gallerian (huom. ei IRC!) ylläpito poistaisi minulta kokonaan mahdollisuuden luoda tähän sivustoon mitään sisältöä. Siitä on kuitenkin enemmän haittaa kuin hyötyä.

Kuten olette saattaneen huomata, te kaikki olemattomat nolla lukijaani, tuotantoni ilmestyminen on harventunut melko radikaalisti. Harvemmasta ilmestymisvälistä ei kuitenkaan ole syytä vittuuntua, koska vastaavasti sisältö on entistä paskempaa. En siis ihmettele, jos minulta esimerkiksi tämän kirjoituksen jälkeen katoaa tuo bloginkirjoitusnappi kokonaan.

Tänään ajattelin kirjoittaa yleismaailmallisesta yleispuheenaiheesta: säästä. Tai oikeammin siitä, kuinka perseestä ihmisten suhtautuminen sitä kohtaan on.

Muistellaanpa viime talvea, kun oli 30 astetta pakkasta ja kusi jäätyi jo ennen kuin se ehti edes kellastaa lumet. Silloin oli helvetin kylmä. Ihmiset valittivat, että kun nyt olisi edes vähän lämmin. Sitten tuli kevät, kuten se yllättäen joka vuosi sieltä tulee, vaikkeivat sitä ihmiset pakkasesta valittaessaan muistaan. Paskalehdet uutisoivat, että lunta on niin paljon, ettei se ole vielä juhannuksenakaan sulanut. Paskapuhetta, maa oli vihreää jo toukokuun lopulla ilman lumihippuakaan.

Sitten seuraava kammotus oli iso paha tulivuori Islannissa, joka päästeli hirvittäviä pilviä taivaalle. Sen takia meiltä jäi saamatta joku Jenkkilän kuningas tänne vierailulle ja povattiin, että tulee kylmä kesä. Ihmiset olivat kauhuissaan: Eikö tänä kesänä olekaan yhtään hellettä?

Nyt sitten kun on vähän lämpimämpää, kuin yleensä ja luonto ikään kuin yrittäisi hyvittää kaiken kylmällä perseilyn, mitä tekevät ihmiset. Valittavat. Haistakaa paska ihmiset, kun ei mikään kelpaa.

- Säästä puhuvista ihmisistä puhuva Oronen

PS. Ei lämmin luita riko...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.